ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/5/2016 – 5/6/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230 

 

 

 

a4ba0951ce66f6f66fe2fb997e7105be_XL.jpg

 

 


ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε εξιτάρει στον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, επειδή οι όψεις που σχηματίζονται είναι αρκετά σκληρές και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή τις πυροδοτεί, θα πρέπει να προσέχεις. Μην υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι σε θέση να τηρήσεις και κράτα μικρό καλάθι, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό θα πρέπει να στρέψεις τη δράση σου στο να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές ή να εστιαστείς στις επενδύσεις σου (αν είσαι από τους πολύ τυχερούς/ες εν μέσω κρίσης). Ωστόσο, να προσέχεις τι υπογράφεις, αν χρειαστεί, γιατί η περίοδος είναι λίαν επικίνδυνη καθώς αν είναι να συμβεί κάτι ανάποδο, θα συμβεί. Αν πάλι μπορείς να αποφύγεις τις υπογραφές, ακόμη καλύτερα…
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω τι λέω και τι υπόσχομαι γιατί η αμετροέπεια μπορεί να μου κοστίσει πολύ ακριβά αυτές τις μέρες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο συνδυασμός που επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και, κυρίως, τις ερωτικές σου σχέσεις, είναι αλλοπρόσαλλος, τελείως κόντρα στον χαρακτήρα ενός σταθερού Ταύρου. Πάντως, μέσα σε όλα, το αξιοσημείωτο είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε εξωθεί στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Μολονότι ο Δίας από την Παρθένο ανοίγει το παράθυρο για να μπει το νέο ταίρι ή η ανανέωση της σχέσης σου, η Νέα Σελήνη και οι σκληρές της όψεις, στις οποίες συμμετέχει και ο Δίας, δεν αποκλείει τους καβγάδες, τα απωθημένα, τις παρεξηγήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους, πυροδοτεί ένα σύστημα όψεων αρκετά σκληρό για τα οικονομικά σου και τους στόχους σου. Σχηματίζεται ένας Σταυρός με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στους Διδύμους, τον Δία στην Παρθένο, τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που εγκυμονεί κινδύνους αν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που σε απειλούν, προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις. Ωστόσο, αν μπορείς να αποφύγεις τις υπογραφές οικονομικών διακανονισμών, είναι προτιμότερο να τις αναβάλεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην παρασυρθώ τώρα από τους πειρασμούς της αγοράς. Ας κάνω λίγη οικονομία για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα ρευστότητας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Όλη την εβδομάδα οι πλανητικοί συνδυασμοί σε καθιστούν πρωταγωνιστή σε έναν ρόλο που μάλλον δεν θα τον ήθελες καθώς σχηματίζεται ένας σταυρός που πυροδοτείται από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιό σου. Σχηματίζεται ένας Σταυρός (αρκετά δύσκολο σύστημα όψεων) με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στο ζώδιό σου, τον Δία στην Παρθένο, τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που σε καθιστά ευαισθητοποιημένο/η συναισθηματικά. Πρόσεχε την τάση σου να καλύπτεσαι –εσφαλμένα- πίσω από την «ασπίδα» του εγωισμού σου, με τον κίνδυνο να κάνεις λάθη, να εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να δημιουργήσεις εντάσεις. Καλό θα ήταν να έχεις περισσότερη αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση, ιδίως όταν έχεις νεύρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή σε καλεί να κάνεις μία στάση για ανασυγκρότηση πριν προβείς σε υπογραφές συμβολαίων, σε καθοριστικές αποφάσεις για τις μελλοντικές σου συνεργασίες, σε συνεταιρισμούς. Θα πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση, να μην κάνεις τίποτε βιαστικό και να μην βαρυγκωμάς με τις αγγαρείες και τις υποχρεώσεις που θα αναγκαστείς να επωμιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να κρατήσω τις ισορροπίες μου, ας μην ξεσπώ στους άλλους, ας μην δημιουργήσω εντάσεις με τη νευρικότητά μου. Ας προσπαθήσω να ξεπεράσω τις δυσκολίες με άσκηση, πνευματική και σωματική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη (έστω και ανάδρομο) στον Σκορπιό και τον Δία στην Παρθένο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες αχτίδες φωτός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς, ακόμη κι αν σε αποσπάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα επιβεβαιωθείς από τις επιτυχίες σου στα φλερτ. Συστήνω να δραστηριοποιηθείς, προκειμένου να αντλήσεις όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά από τον έρωτα και να ξεχαστείς, έστω και για λίγο, μιας και η καθημερινότητα θα σε ρουφάει.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, πυροδοτεί έναν δύσκολο πλανητικό συνδυασμό που ονομάζεται Σταυρός και συμμετέχουν η Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) που βρίσκονται στους Διδύμους, ο Δίας στην Παρθένο, ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Επηρεάζεται ο άξονας της καθημερινής σου προσφοράς, υγείας, εργασίας γι αυτό αλλού θα πατάς κι αλλού θα βρίσκεσαι. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες που θα τις αντιλαμβάνεσαι ως αγγαρείες, θα νιώθεις πιεσμένος/η, θα συμβαίνουν πολλές ανατροπές, θα κουράζεσαι και -αρκετές στιγμές- θα απογοητεύεσαι γιατί θα αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται όπως σου αξίζει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την κούραση, το άγχος και τις εντάσεις θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Ας προσπαθώ να τρέφομαι πιο υγιεινά και να κοιμάμαι περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή στους Διδύμους και πυροδοτεί το σκληρό σύστημα όψεων (Σταυρός) που θα μας επηρεάζει όλη την εβδομάδα και ιδιαίτερα από την Τετάρτη, αναμένονται μοιραίες συναντήσεις και, γενικότερα, καταστάσεις, όχι αναγκαστικά αρνητικές. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα εγείρουν βαθειά συναισθήματα που θα σε κάνουν να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου χαρακτηριστικά που μάλλον απέφευγες να συνειδητοποιήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων, δεν επαρκούν ώστε να αμβλύνουν όλες τις εντάσεις καθώς συμμετέχουν στον πολύ δύσκολο σχηματισμό που θα πυροδοτηθεί από τη Νέα Σελήνη και σε αναγκάζει να φρενάρεις λίγο για να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις αν και όταν χρειάζεται. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης από τον Σκορπιό, δείχνει ότι θα αναγκαστείς να σηκώσεις κι άλλα βάρη, τόσο επαγγελματικά όσο και οικογενειακά, αγγαρείες που μάλλον θα εντείνουν τη νευρικότητά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών μου. Πιθανώς να χρειάζονται τη βοήθειά μου σε κάτι και να μην το έχω αντιληφθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι, με την επίδραση της Νέας Σελήνης που πυροδοτεί ένα αρκετά σκληρό σύστημα όψεων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους, δεν θα έχεις πολλή όρεξη για έρωτες και προσωπική ζωή. Σχηματίζεται ένας Σταυρός με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στους Διδύμους, τον Δία στο ζώδιό σου, τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς εύκολα στις απαιτήσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι παντρεμένος/η ή συζείς με το ταίρι σου, να προσέχεις γιατί η νευρικότητά σου ή του/της συντρόφου σου μπορεί να μετατρέψουν το σπίτι σε πεδίο μάχης…
Καριέρα – Οικονομικά: Μεταξύ άλλων, η Νέα Σελήνη επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Πρόσεχε κάθε σου κίνηση τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια. Ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα είναι μεγάλος και καλό θα ήταν να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα τα δημιουργήσει. Κράτα τους τόνους χαμηλά, μην εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές ακόμη κι αν σε προκαλέσουν και προσπάθησε να είσαι συνεπής στους χρόνους των παραδόσεών σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην επενδύω σε κόλακες γιατί μπορεί να χάσω χρήμα και χρόνο. Ας προσπαθήσω να μην ωραιοποιώ τους άλλους για να μην προσγειωθώ απότομα αργότερα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τους Διδύμους, σου επιτρέπουν όχι μόνο να ονειρεύεσαι αλλά και να στοχεύεις σε κάτι καλύτερο στον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους, πυροδοτεί έναν Σταυρό (αρκετά δύσκολο σύστημα όψεων) που χρήζει της προσοχής σου. Φρόντισε να μην κάνεις επικοινωνιακά λάθη, μην υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις και μην παρασυρθείς από τους κόλακες. Επίσης, μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρεισφρήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, λέγοντας πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείς να μπεις στη δράση για να δώσεις λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που είναι απειλητικές για την ψυχική σου γαλήνη… Επειδή εκτός από τη Νέα Σελήνη σε επηρεάζει και ο ανάδρομος Άρης στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι μεθοδικός/η, να μην παρασύρεσαι από τους πειρασμούς της αγοράς και να μην κάνεις περιττά έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην πάρω τώρα καθοριστικές αποφάσεις και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να αποφύγω τις επαφές με το εξωτερικό, ιδιαίτερα αν παίζουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Με τον Δία στην Παρθένο και τον Άρη (έστω και ανάδρομο) στο ζώδιό σου, όλο και κάτι θα γίνεται και θα σε βάζει στην πρίζα να φλερτάρεις, να μπαίνεις στη δράση για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, με τις όψεις αυτών των ημερών και με τη Νέα Σελήνη να τις πυροδοτεί, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποφύγεις τις εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Καλά θα κάνεις να προσέχεις, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία γιατί μπορεί να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις και να παραμυθιαστείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο περιβάλλον που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, σχηματίζεται ένας Σταυρός (αρκετά δύσκολο σύστημα όψεων) με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στους Διδύμους, τον Δία στην Παρθένο, τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που σου κρούει τον κώδωνα να προσέχεις για να έχεις. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μπελάδες, σπεύσε να βρεις λύσεις. Ωστόσο, αν μπορείς να αποφύγεις του διακανονισμούς χωρίς συνέπειες, κάντο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό μου θα έχω την τάση να είμαι πιο νευρικός του συνηθισμένου μου. Ας προσέχω για να μην προκαλέσω εντάσεις και αντιπαραθέσεις με αγαπημένους μου ή με συνεργάτες στη δουλειά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Οι όψεις αυτή της εβδομάδας χρήζουν της προσοχής σου, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι πυροδοτούνται από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους. Σχηματίζεται ένας Σταυρός (αρκετά δύσκολο σύστημα όψεων) με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στους Διδύμους, τον Δία στην Παρθένο, τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που με υποχρεώνει να σου συστήσω να προσέχεις τους πάντες και τα πάντα. Δεν αποκλείεται να μπεις σε διλήμματα, να έχεις μοιραίες συναντήσεις από το παρελθόν, να κάνεις λάθη επιλογών. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη και τις σκληρές όψεις της, πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η στις συνεργασίες σου, να αποφύγεις τις υπογραφές συμβολαίων και τις καθοριστικές αποφάσεις, να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να μην κάνεις επικοινωνιακά λάθη και να μην εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό, θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στα φιλικά για το ζώδιό σου περιβάλλοντα του Σκορπιού και της Παρθένου αντίστοιχα, γι αυτό και δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να αποζητήσεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Ίσως να σου επιφυλάσσουν την ευχάριστη έκπληξη σε συναντήσεις με φίλους ή μπορεί ένα φιλαράκι να είναι η έκπληξη αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι και να μην παρασύρεσαι από παχιά λόγια και την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις καθώς η Νέα Σελήνη είναι λίγο σκληρή και πρέπει να προσέχεις για να έχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη και οι σκληρές όψεις που τη συνοδεύουν δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης καθώς η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιεστική και έρχεσαι αντιμέτωπος/η με φόβους και απωθημένα. Αρνητικά συναισθήματα που σε αγχώνουν και αν δεν τα αποβάλεις ασκώντας τη θέλησή σου, μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα υγείας ψυχοσωματικού χαρακτήρα και να σε εξωθήσουν στο να αντιδράς σπασμωδικά στη δουλειά, αφήνοντάς σε εκτεθειμένο/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί αυτή την εβδομάδα είμαι επιρρεπής στους κόλακες που μπορεί να τους εμπιστευτώ και αργότερα να πέσω απότομα από τα σύννεφα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους αλλά συμμετέχουν σε έναν αρκετά δύσκολο σχηματισμό, ο οποίος πυροδοτείται από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να έχεις κάποιες μοιραίες συναντήσεις και ίσως βιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, κυρίως, προβλήματα που θα οφείλονται σε υπερβολές και συναισθηματικές υπερχειλίσεις που θα σε βάζουν να παίζεις τους ρόλους θύματος – θύτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό, το περιβάλλον της καριέρας σου, φαίνεται ότι θα δουλέψεις πολύ σκληρά και μάλλον θα εκνευρίζεσαι καθώς θα νιώθεις ότι φορτώνεσαι με αγγαρείες και ευθύνες που δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Την ίδια στιγμή όλο και θα υπάρχουν κάποιες ανατροπές που μπορεί να σου κοστίζουν σε χρόνο και ενέργεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας περιορίσω τα έξοδά μου, ας μην κάνω σπατάλες, ας προσπαθήσω να αποφύγω τους κόλακες και ας προσέχω γιατί μπορεί να έχω απώλειες τιμαλφών.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Διδύμους, θα πυροδοτήσει τον δύσκολο πλανητικό σύστημα που σε επηρεάζει σε όλους τους τομείς. Σχηματίζεται ένας Σταυρός (αρκετά δύσκολο σύστημα όψεων) με την Αφροδίτη και τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) στους Διδύμους, τον Δία στην Παρθένο, τον Κρόνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Αν θέλεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες στο σπίτι και να μην το μετατρέψεις σε πεδίο βολών, προσπάθησε να εξηγείς στο ταίρι σου το πώς αισθάνεσαι και το τι αντιμετωπίζεις στη δουλειά. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, να προσέχεις γιατί έχεις την τάση να παραμυθιάζεσαι και θα ήταν κρίμα να πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός των άλλων η Νέα Σελήνη με τις δύσκολες όψεις της επηρεάζει και τον άξονα που σχετίζεται με την καριέρα σου, εγκυμονώντας πολλούς κινδύνους, όπως παρεξηγήσεις, ανατροπές, εντάσεις και δημιουργώντας ένα τσουνάμι υποχρεώσεων, ευθυνών, αγγαρειών που θα αναγκαστείς να επωμιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι διαλλακτικός/η με την οικογένειά μου. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι διαξιφισμοί αλλά ίσως και κάποια προβλήματα στο σπίτι (βλάβες, κλπ). Τουλάχιστον ας προσπαθήσω να μην ξεσπώ τα νεύρα μου στους αγαπημένους μου.

mikelcc.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 61ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, της Σμάρως Σωτηράκη
20/1/2018: η παρουσίαση του iPorta.gr στην Αθήνα. Φωτογραφίες και video από τη συνάντησή μας στο Polis Art Cafe

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.