ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3/10/2016 – 9/10/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από τον Ζυγό προστατεύει τις σχέσεις σου και δη τις προσωπικές ενώ η επιρροή της πρόσφατης Νέας Σελήνης δίνει το σύνθημα να δράσεις με σκοπό την ανανέωση της σχέσης σου, τη γεφύρωση των αποστάσεων ή τη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης. Το αν θα κάνεις μια σοβαρή σχέση ή απλά θα ευχαριστηθείς τα φλερτ, εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία σειρά ανατρεπτικών καταστάσεων θα σε αναγκάζει να επιλύεις επαγγελματικά προβλήματα καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω θα προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά εγκυμονεί πολλές δουλειές, ευθύνες, αγγαρείες. Να θυμάσαι ότι δεν θα αποφύγεις ούτε το άγχος ούτε την κούραση αλλά θα δικαιωθείς, έστω και με κάποια καθυστέρηση.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η εβδομάδα προσφέρεται για να υπογράψω συμβόλαια και να προβώ σε καινούργιες συμφωνίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου και δηλώνει ότι ο Φτερωτός Θεός θα είναι σύμμαχός σου, αρκεί να μην εμπλακείς σε παθιασμένες αντιδράσεις τύπου ζήλιες, κτητικές συμπεριφορές, εντάσεις. Αξιοποίησε το καλό σου άστρο κι αν η σχέση σου το επιτρέπει και το θέλεις, μη διστάσεις να προχωρήσεις στο γάμο ή την επισημοποίηση.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, αναμένονται αξιόλογες συνεργασίες που θα προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Το κλίμα στη δουλειά θα είναι αρκετά ευχάριστο. Αξιοποίησέ το για να κάνεις καινούργιες, πιο αποδοτικές συμφωνίες και μην ξεχνάς ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινής σου εργασίας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος αυτή είναι καλή για να ασχοληθώ με την εμφάνισή μου, να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής, να κάνω μία δίαιτα αποτοξίνωσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Το βάρος της εβδομάδας, με τις όψεις του Άρη και του Ερμή, πέφτει στα πρακτικά (κυρίως στα οικονομικά) θέματα θα σε αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, οι ισορροπίες είναι εύκολο να συντηρηθούν, αρκεί να μην παραμελείς το ταίρι σου και να του εξηγείς ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας από τον Ζυγό, το ζώδιο των ερώτων σου, θα είναι ο φωτοδότης των ερώτων σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Άρη στον Αιγόκερω, θα εστιαστείς στις δουλειές σου προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και να συνάψεις επικερδείς συμφωνίες. Να προσέχεις καθώς ο Άρης από τον Αιγόκερω εγκυμονεί έκτακτα έξοδα και δυσκολίες. Από την άλλη, ο Δίας και ο Ερμής που περνάει στον Ζυγό την Παρασκευή, είναι οι αρωγοί σου για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προσέξω την υγεία μου, να κάνω μία δίαιτα αποτοξίνωσης και να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα από τη μια θα είσαι μέσα στον ρομαντισμό και τη διάθεση να εκφράσεις το πάθος σου στο ταίρι σου ενώ από την άλλη θα ζηλεύεις, θα είστε απαιτητικός/η και καταπιεστικός/η λόγω του Άρη στον Αιγόκερω. Ευτυχώς, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου και θα «βάλει το χέρι της» για να συντηρηθούν οι ισορροπίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν η προσωπική σου ζωή σού αφήσει περιθώρια για να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου, αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρξουν πολλές συζητήσεις αλλά με λίγες πιθανότητες να οριστικοποιηθούν σε τελικές συμφωνίες. Από Δευτέρα έως Τετάρτη υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος ενδείκνυται για να ασχοληθώ επωφελώς με την ακίνητη περιουσία μου ή να αλλάξω διακόσμηση στο σπίτι μου ή να επιλύσω οικογενειακά προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στον Ζυγό, οι καινούργιες γνωριμίες, τα φλερτ, οι ανανεωτικές καταστάσεις, τα ταξίδια, οι ερωτοτροπίες σε ταξίδια, θα είναι το φόρτε σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο, επειδή θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, κάποιες στιγμές θα είσαι πιεσμένος/η και μπορεί να ξεσπάς στα άτομα που σε περιβάλλουν και δη στο ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο της καθημερινής σου υπηρεσίας και υγείας, σε εξωθεί στο να εστιάζεσαι στις δουλειές καθώς όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε αγχώνει και θα σε βάζει στη δράση. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών και ενώ θα προσπαθείς να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και τις υπόλοιπες καθημερινές σου ενασχολήσεις (γυμναστήριο, χόμπι, ξεκούραση, διασκέδαση, κλπ), δυστυχώς θα αναγκάζεσαι να τον αφιερώνεις στη δουλειά. Φαίνεται ότι θα κουραστείς αλλά πρέπει να έχεις υπομονή καθώς τώρα βάζεις τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι επαγγελματικές συζητήσεις αυτών των ημερών θα μου βγουν σε καλό καθώς θα αποδώσουν, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένω αρκετά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σου, αστρολογικό γεγονός που σε βάζει στη διαδικασία να αποζητάς τις ερωτικές απολαύσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Σκορπιού και θα σιγοντάρει τα φλερτ, τη διασκέδαση, την ανταλλαγή απόψεων, τις καινούργιες γνωριμίες, τα ταξίδια, τις ερωτοτροπίες σε ταξίδια.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κάνεις δουλειές που απαιτούν δημοσιότητα, θα τα πας καλά καθώς θα ανέβει τόσο η δημοτικότητά σου όσο και το κασέ σου. Τώρα θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες ενώ θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διαφημιστείς και να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Ταυτόχρονα, η περίοδος είναι θετική για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αξιοποιώντας τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα ή τα χόμπι που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επάγγελμα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις κινήσεις μου κι ας μην ωραιοποιώ τους άλλους, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη δουλειά. Ο κίνδυνος να πέσω από τα σύννεφα είναι μεγάλος.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σου και υπό την επήρεια της πρόσφατης Νέας Σελήνης στο ζώδιό σου θα νιώθεις πιο ασφαλής συναισθηματικά. Παίρνεις άριστα στο θέμα «εγώ και οι άλλοι» και σχετίζεσαι με πολλές ελπίδες να βρεις το ταίρι της ζωής σου, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Επίσης ευνοούνται τα φλερτ, οι επισημοποιήσεις των σχέσεων, οι προτάσεις. Αν έχεις μια μακρόχρονη σχέση, θα ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις δουλειές σας αλλά, το πιο πιθανό είναι ότι θα αμειφθείς για τους κόπους σου, έστω και με λίγη καθυστέρηση. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να βρεις συμμάχους και να κάνεις το πρόγραμμά σου για όλη τη σεζόν. Η περίοδος προσφέρεται για υπογραφές συμβολαίων, διακανονισμούς, συμφωνίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να αναγκαστώ να επωμιστώ οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες, αθροιστικά με τις δουλειές, θα μου φανούν πολύ επώδυνες και ίσως με κάνουν λίγο πιο νευρικό του συνηθισμένου μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ρίχνει το φως της στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η περίοδος είναι καλή τόσο για εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες μιας σχέσης, όσο και για εσένα που θέλεις να βρεις ένα ταίρι, να περάσεις καλά ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου αν έχεις μια μακρόχρονη σχέση.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοείσαι εσύ που θέλεις να κάνεις κάποιο πολύ σημαντικό ραντεβού, μια νέα αρχή ή να προβάλλεις τη δουλειά σου. Από την άλλη, θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου καθώς είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σου. Επίσης, αν θέλεις μπορείς να οργανώσεις εσύ τις συμμαχίες σου και να προετοιμάσεις το σχέδιο δράσης σου για να είσαι έτοιμος/η να το προωθήσεις με την πρώτη ευκαιρία.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι η ιδανική για να βελτιώσω την εμφάνισή μου και, γενικότερα, να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ή να επικεντρωθώ στις ανάγκες μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι εστιασμένος/η στις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους έρωτες. Ωστόσο, με τον Δία και τον Ερμή (από την Παρασκευή) στον Ζυγό, σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου σε θέματα σχέσεων και ανάβει το πράσινο φως για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να σχεδιάσετε από κοινού τις επόμενες κινήσεις σας με το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα γεγονότα θα σε υποχρεώσουν να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια, προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου στον οικονομικό τομέα, οι οποίες μπορεί να έχουν διαταραχθεί με τον Άρη στον Αιγόκερω. Το θετικό είναι ότι θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να διακριθείς σε συλλόγους.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας παραμένω εστιασμένος/η στους στόχους μου και ας μην πτοούμαι με τις δυσκολίες. Αν βρω εμπόδια, ας εντείνω τις προσπάθειές μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου, θα αποζητάς τις ερωτικές απολαύσεις αλλά, παράλληλα, θα γίνεσαι απόλυτος/η, δηκτικός/η, ανταγωνιστικός/η και εξαιρετικά πιεστικός/η προς το ταίρι σου. Τα θετικά και τα αρνητικά εκφράζονται με μεγάλη ένταση γι αυτό να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου. Θετική για τα αισθηματικά σου είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, η επιρροή της οποίας σου επιτρέπει να συντηρήσεις τις ισορροπίες, αρκεί να μην εμπλέκεσαι σε πάθη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις, καινούργιες συνεργασίες, επιτυχίες και περισσότερα κέρδη αλλά, για να γίνουν όλα αυτά, απαιτείται πολλή κούραση από πλευράς σου με συνέπεια το άγχος. Μπες στη δράση, μην πτοείσαι από τα απαιτητικά ωράρια στη δουλειά και σύντομα θα δικαιωθείς.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η περίοδος με ευνοεί για να βρω τους συμμάχους που θα με στηρίξουν για να προωθήσω τις υποθέσεις μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στον Ζυγό μάλλον θα περάσεις ευχάριστα με τις παρέες σου, θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις. Με τις όψεις του Άρη και της Αφροδίτης, από τη μια θα ανέβει η λίμπιντό σου και θα σε βάλει στη δράση αλλά, από την άλλη, θα σε κάνει πιο εριστικό/η και ανταγωνιστικό/η με το ταίρι σου. Σε συμβουλεύω να μην επιτρέπεις σε κανέναν/καμία τρίτο/η να παρεισφρήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις επιρροές του Δία από τον Ζυγό και της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, το ζώδιο της καριέρας σου, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, τα άστρα «μιλάνε» για σκληρή δουλειά. Σημασία έχει ότι ναι μεν αναγκάζεσαι να υπερβείς τις αντοχές σου αλλά δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις για τη νέα σεζόν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι αισθηματικές σου υποθέσεις οδεύουν προς το καλύτερο. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις ταξίδια, γνωριμίες, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά ή ακόμη και να γνωρίσεις τους συγγενείς του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Από το μόνο που κινδυνεύεις είναι η τάση σου να αυταπατάσαι.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα πρέπει να μπεις στη δράση με σκοπό να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να μην καμφθείς από το αναμενόμενο άγχος, τις ευθύνες και τον φόρτο εργασίας που συνεπάγεται ο Κρόνος από τον Τοξότη. Να θυμάσαι ότι οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις αρκετά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα αξιοποιήσω στο έπακρον αυτή την εβδομάδα αν καταφέρω να συνδυάσω ταξίδι και δουλειές.

SHARE
RELATED POSTS
Συνεργασία Δήμου Ρόδου με Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης-Συνάντηση με κο Δανιήλ Εσδρά.
«Eδώ είμαι» «Υπάρχω», του Γιώργου Χατζηδιάκου
Κοίμηση της Αγίας Άννας Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου-25 Ιουλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.