ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/2/2016 – 6/3/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη
Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL.jpg

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας:Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο φιλικό, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Υδροχόου, σχηματίζει όψεις εξαγώνων με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες είναι βοηθητικές για να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι όψεις της Αφροδίτης εξυπηρετούν τα σχέδιά σου και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να στοχεύσεις σε θετικότερες εξελίξεις, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι το τετράγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Κρόνο καταδεικνύει ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αθέμιτο ανταγωνισμό και εχθρικές συμπεριφορές πίσω από την πλάτη σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Εν όψει της επικείμενης ηλιακής έκλειψης στους Ιχθύς, είναι προτιμότερο να μην εξαντλώ τα όριά μου και να ξεκουράζομαι περισσότερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων, θέση από την οποία συντελεί στη συντήρηση των ισορροπιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τετράγωνό του με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας θα σε περιορίσει λίγο καθώς σκοπός του Διδασκάλου Κρόνου είναι να σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα λάθη σου και ποιες οι αλήθειες που απέφευγες.
Καριέρα – Οικονομικά:Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και οι θετικές όψεις που σχηματίζει, είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που ευνοούν τις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες ενώ θα υποστηρίζεσαι από άτομα ισχύος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι η τάση σου να παρασύρεσαι από κόλακες, με κίνδυνο να χάσεις τις πραγματικές ευκαιρίες για να κυνηγάς χίμαιρες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να αποχωρεί από τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα και στο τέλος της εβδομάδας να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, κάποιο φιλαράκι μου είναι πιθανό να πει ή να κάνει κάτι που θα μου εγείρει έντονα συναισθήματα. Ας προσπαθήσω να μην αντιδράσω σπασμωδικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά και θα συντελέσουν τόσο στο να βρεις κάτι πιο μόνιμο όσο και στο να κάνεις μια καινούργια σχέση, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο στους Ιχθύς, ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, φαίνεται ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση λόγω των λαθών που θα έχεις κάνει. Γενικότερα, πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και, κυρίως, μην εμπιστευτείς άτομα που μπορεί να σου σερβίρουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη την Κυριακή μπορεί να οξύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα στη δουλειά, εντείνοντας τον ανταγωνισμό γι αυτό θα πρέπει να προσέχω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθύς, μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στον αισθηματικό σου τομέα. Από την άλλη, ο Άρης που θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, σε προτρέπει να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να εμπλακείς σε όποια διασκέδαση είναι του γούστου σου. Τα φλερτ, η ανεμελιά και το λίγο πιο ανάλαφρο κλίμα όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Άλλωστε σας χρειάζεται λίγη ελαφρότητα εν μέσω τόσων περιπετειών που σε ταλανίζουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο και σχηματίζει αρμονικές όψεις, θα είναι η αρωγός σου για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Καλά θα κάνω να μην παρασυρθώ από κόλακες σε δουλειές ή επενδύσεις. Ας κρατώ μικρό καλάθι γιατί μπορεί να είναι άνθρακες ο θησαυρός.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας:Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σε απογειώνει με τις όψεις της! Αξιοποίησέ την για να κρατήσεις τη φλόγα αναμμένη και ζωντανή, αν είσαι δεσμευμένος/η ή να φλερτάρεις, να χαρείς, να ανανεωθείς, να κεραυνοβοληθείς από έρωτα, ακόμη και να βρεις ένα ταίρι ζωής (ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης).
Καριέρα – Οικονομικά:Η πρώτη προτεραιότητά σου πρέπει να είναι ο οικονομικός τομέας καθώς, εν όψει της Ηλιακής έκλειψης, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποιες πιεστικές καταστάσεις, ενδεχόμενα να δυσκολευτείς από τα χρέη σου σε εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν πρέπει να υπογράψεις κάποιον διακανονισμό, σπεύσε να προλάβεις μέχρι την Παρασκευή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πολύ καλές ημέρες για να κλείσω καινούργιες συμφωνίες, να υπογράψω συμβόλαια, να κάνω επαγγελματικές συζητήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας:Το ζώδιο των σχέσεών σου δέχεται τις επιδράσεις του Ποσειδώνα και του Ήλιου, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα αρκετά σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι συγκεκριμένες αστρολογικές συγκυρίες μπορεί να σου προκαλέσουν αρκετές απογοητεύσεις. Αν θέλεις να τις αποφύγεις, πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τις απατηλές καταστάσεις, να μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις και να μην αυταπατάσαι.
Καριέρα – Οικονομικά:Θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, τόσες που θα σας κάνουν να πελαγώσετε με κίνδυνο να κάνετε σοβαρά λάθη. Οι αγγαρείες θα γίνουν περισσότερες από την Κυριακή που ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη γι αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, στο οποίο να χωράει η ανατροπή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Καλύτερα να κρατήσω τις επιφυλάξεις μου, ιδιαίτερα αν μου προτείνουν κάποια καινούργια συνεργασία, τώρα που ο Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύς, όπου το Σάββατο θα περάσει και ο Ερμής.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας:Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου και θα σχηματίζει όψεις εξαγώνων με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες υπόσχονται τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και των ευκαιριών που σου δίνονται για να φλερτάρεις και να χαρείς τον έρωτα. Οι ανανεωτικές καταστάσεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι αναζωπυρώσεις παθών και οι καινούργιες γνωριμίες είναι στη σφαίρα του πιθανού, αρκεί να μην αναιρούνται από τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά:Πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις σκληρή δουλειά, πολλές ανατροπές, πιθανότητες λαθών. Να προσέχεις ποιους εμπιστεύεστε γιατί δεν αποκλείεται να σε ανταγωνιστούν αθέμιτα ή να σε εκθέσουν. Το κυριότερο: μην παρασυρθείς από άτομα που θα σε κολακέψουν γιατί μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο και να βγεις χαμένος/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο και Ουρανό είναι καλές για να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου, να προωθήσω δημιουργικές ιδέες, να μετατρέψω τα χόμπι μου σε κερδοφόρες εργασίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στους Ιχθύς, το ζώδιο που ταυτίζεται με τον τομέα των ερώτων σου, όπου το Σάββατο θα περάσει και ο Ερμής. Εν όψει της Ηλιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο περιβάλλον την επόμενη εβδομάδα, ο έρωτας μπορεί να σε αποπλανήσει εντελώς ή να ματώσει την καρδιά σου. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, καλύτερα να κρατάς μικρό καλάθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ουρανό σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις, να συνάψεις συμφέροντες διακανονισμούς ή να συμβεί κάτι αναπάντεχο στη δουλειά σου που θα κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς το Σάββατο θα είναι βοηθητική για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Κυριακή ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό μου. Ας προσπαθήσω να μην είμαι μέσα στα νεύρα και τις εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Μολονότι θα είσαι εστιασμένος/η στον επαγγελματικό τομέα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βγάζει από τα δύσκολα και θα σε βοηθάει να παίρνεις μια βαθιά ανάσα εμπλουτισμένη από πολλές δόσεις ερωτισμού και γοητείας. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, πριμοδοτεί τη διάθεσή σου να πάρεις στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή και να αναλάβεις ευθύνες. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό θα σε εξωθήσει στο να φλερτάρεις και να επιδιώξεις τις περιπέτειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο, τον Ερμή (από το Σάββατο) στους Ιχθύς και την αναμενόμενη έκλειψη στο ίδιο ζώδιο, αναμένονται ανατρεπτικές καταστάσεις στον τομέα της καριέρας, εντάσεις και πιθανές απογοητεύσεις που ίσως σχετίζονται με συμπεριφορές συναδέλφων. Η καλύτερη αντίδραση από πλευράς σου είναι να παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου και να είσαι διατεθειμένος/η να δουλέψεις σκληρά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Αυτή την εβδομάδα μπορεί να με απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογενειακά. Ας είμαι προετοιμασμένος/η.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας:Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις, να παίξεις, να μπεις σε περιπέτειες, εφήμερες και μη. Ωστόσο, η περίοδος δεν είναι ότι καλύτερο για εσένα που θέλεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι το τέλος της άνοιξης για να έχεις όλα τα δεδομένα πριν κάνεις το επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό.
Καριέρα – Οικονομικά:Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, η εβδομάδα αρχίζει αρκετά καλά για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και να στοχαστείς για το πώς θα αυξήσεις τους πόρους σου. Από το Σάββατο που ο Ερμής θα μπει στους Ιχθύς, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να κάνεις τα ραντεβού και τις συζητήσεις που είναι απαραίτητες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Με την παρουσία και του Ήλιου στους Ιχθύς, εντείνεται ακόμη περισσότερο η ανάγκη μου για φυγή, ταξίδια, επικοινωνία, επαφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας:Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει όψεις εξαγώνων με τους δύο κυβερνήτες σου, τον Κρόνο και τον Ουρανό και σε απογειώνει! Το πεδίο είναι ελεύθερο για φλερτ, διασκέδαση, κεραυνοβόλους έρωτες, χαρές και πανηγύρια. Σαφέστατα και ανήκεις στο πιο ευνοημένο ζώδιο στο θέμα έρωτας καθώς τώρα ανάβει πράσινο φως και για όρκους, ανανεώσεις όρκων, προτάσεις και καινούργιες σχέσεις, ανάλογα με το τι λέει και επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνάψεις συμφωνίες, να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά σου, να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς. Αξιοποίησέ την, ιδιαίτερα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς η επικείμενη ηλιακή έκλειψη θα προσβάλει τον οικονομικό σου τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ταξιδέψω, ιδιαίτερα αν μπορώ να συνδυάσω δουλειές και αναψυχή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου ενώ το Σάββατο μπαίνει και ο Ερμής. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, στης οποίας τις επιδράσεις είμαστε ήδη. Αυτές τις μέρες δεν θα αποφύγεις ούτε τις ωραιοποιήσεις ούτε τις εντάσεις. Και τα δύο θα μετριαστούν αν είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι ο έρωτάς σου πρέπει να είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ο ήρωας του παραμυθιού.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι συγκυρίες είναι λίγο δύσκολες καθώς τώρα μπορεί να αντιμετωπίσεις τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συναδέλφων σου ή να αναγκαστείς να καταπιαστείς με ένα αντικείμενο που δεν το κατέχεις καλά, με αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφαλής καθώς δεν θα έχεις την απαιτούμενη βοήθεια. Είναι καλύτερα να παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου και να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους κι αν κάτι δεν το γνωρίζεις, καλύτερα να ρωτάς αυτόν/η που στο έχει αναθέσει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να εκτονωθώ μέσω της τέχνης είτε ως θεατής της είτε αξιοποιώντας τα ταλέντα μου.

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 42ο, της Μαρίας Γεωργαλά
«Για το χατήρι της Μάνας»! – “For Mom’s sake”!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Σενιμάριο με την κα Μαριλένα Καββαδά στις 18 και 19 Ιαν. στο Ροδίνι από το Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.