ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/11 – 4/12/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

3363500_orig.jpg

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Την Τρίτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, περιβάλλον ευνοϊκό για το ζώδιό σου καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις τον έρωτά σου σε ταξίδι, να χαρείς καθώς θα έχεις ευκαιρίες διασκέδασης, να φλερτάρεις, να μπολιάσεις την ατμόσφαιρα με αρώματα ανανέωσης αν έχεις μια μακρόχρονη σχέση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να κρίνεις με κριτήρια αντικειμενικά και λογικά. Συναισθήματα, ανάγκες και λάθη μπορεί να γίνουν ένας αχταρμάς αλλά εσύ, αν έχεις το κουράγιο να πάρεις άμεσα ριζοσπαστικές και γενναίες αποφάσεις, θα κερδίσεις τις μάχες σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επαφές μου με το εξωτερικό, οι προσπάθειές μου για επιμόρφωση και η διδασκαλία είναι το μεγάλο μου ατού αυτή την περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Τοξότη, το ζώδιο που συνδέεται με τη λίμπιντό σου, η οποία ανεβαίνει αλλά μαζί της βγαίνουν στην επιφάνεια και τα απωθημένα σου. Θα μπεις στη διαδικασία να κλείσεις υποθέσεις που σε πληγώνουν και να μπεις σε νέες περιπέτειες ή να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ αξίζει η σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη αρχίζει μία καλή περίοδος για να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, οργανισμούς ή με διατροφές ή –γενικότερα- με χρήματα που είτε κερδίζεις από τρίτους είτε οφείλεις σε τρίτους. Οι διακανονισμοί που θα κάνεις μπορεί να είναι αρκετά επιτυχείς ενώ δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις για κάποια χρέη σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθώ να κάνω ένα πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα των καθημερινών μου ενασχολήσεων γιατί η μέρα θα τελειώνει κι εγώ θα απογοητεύομαι επειδή δεν θα έχω κάνει ούτε τα μισά από αυτά που θέλω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Τοξότη και ανεβάζει τη διάθεσή σου. Τα φλερτ είναι το φόρτε σου και οι επιτυχίες σου σίγουρα θα είναι αρκετές. Αν θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου, η περίοδος είναι αρκετά καλή για να το αποφασίσεις, μιας και ο Κρόνος που επίσης βρίσκεται στον Τοξότη, πριμοδοτεί μόνο τις σοβαρές προτάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα προκύπτουν οι ευκαιρίες να κάνεις κάποιες συναντήσεις, να συζητήσεις για νέα σχέδια και μπορεί να υπογράψεις συμβόλαια. Ο συνδυασμός της με τον Άρη από το ευνοϊκό περιβάλλον του Υδροχόου, σου διαμηνύει ότι όσο πιο αποφασιστικός/η είσαι, τόσο πιο αισιόδοξα μηνύματα αναμένονται γι αυτή την εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η περίοδος είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, κλπ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης από τον Υδροχόο χρήζει της προσοχής σου καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η ένταση, τα πάθη, η ζήλια, τα παραπόνα, οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες γίνονται τα θέματα της ημερησίας σου διάταξης και τεστάρουν τη σχέση σου που αν αξίζει, θα παραμείνει αλώβητη. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι προτιμότερο να κάνεις μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με το ταίρι σου στο τέλος της εβδομάδας και με την αρωγή της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω να βρείτε μια λύση.

Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, περιβάλλον που σχετίζεται με τη δουλειά σου. Η περίοδος είναι καλή για δυναμικά ξεκινήματα και για να υλοποιήσεις σχέδια που θα αυξήσουν τις δουλειές σου ή θα μειώσουν το κόστος σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή έχω την τάση να εξαντλώ τα όριά μου, καλά θα κάνω να προσέχω τη διατροφή μου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, παίρνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι. Σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Υδροχόο «μιλάμε» για περιπέτειες, νέες καταστάσεις, ανανέωση, ερωτικές απολαύσεις με το ένα και μοναδικό ταίρι.

Καριέρα – Οικονομικά: Η καθημερινότητά σου μάλλον θα είναι πιεστική καθώς θα αναγκαστείς να σηκώσεις πολλά βάρη, θα έχεις πολλή δουλειά, δεν θα μπορείς να αποφύγεις τις ευθύνες. Συναισθήματα παράπονου και θλίψης θα σε αποδυναμώσουν και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου και να αποφεύγω τις υπερβολές στο φαγητό και το ποτό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σου και, με τις όψεις που σχηματίζει, προκαλεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά και φλερτ που ξεκινούν από διαξιφισμούς και καβγαδάκια. Για σένα που έχεις μια σχέση, το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονά σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και σε εξωθεί στο να εστιαστείς στην ακίνητη περιουσία σου και στην οικογένειά σου. Παράλληλα, ανοίγει τους ορίζοντές σου και στον τομέα της καριέρας αλλά πρέπει να είστε έτοιμος/η να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να αποφεύγεις του κόλακες που θα σου τάξουν θέσεις, αξιώματα και άκοπα κέρδη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Υδροχόο, καλά θα κάνω να βάλω γυμναστική, σπορ, περπάτημα στο καθημερινό μου πρόγραμμα για να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, υπόσχεται αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση. Φλερτ, έξοδοι, παιχνίδια μυαλού και πολύ μπλα μπλα πλαισιώνουν την ερωτική σου ζωή ενώ, αν έχεις μια σχέση, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να την ανανεώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να προσέχεις πολύ στη δουλειά γιατί μπορεί να γίνεις θύμα κολάκων που θα σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη σου επιτρέπει να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσεις το προϊόν σου, να διαφημιστείς, να αυξήσεις τη δημοτικότητα και το κασέ σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να μην καταναλώνω υπερβολικές ποσότητες φαγητού και ποτού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε διευκολύνει να αναπτύξεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να φλερτάρεις. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη σε εξωθεί στο να διεκδικείς την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου με έναν απόλυτο τρόπο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αντιστάσεις στο ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη και σε ευνοεί για να κάνεις μια καινούργια αρχή, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου. Από την άλλη, επειδή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να κλείνεις τα αυτιά στους πλανευτές που θα σου υπόσχονται άκοπα κέρδη καθώς, αφού χάσεις χρόνο και χρήμα, θα καταλάβεις ότι είναι άνθρακες ο θησαυρός.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να προκύψουν οικογενειακά προβλήματα. Ας είμαι έτοιμος/η να τα αντιμετωπίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιό σου θα σε βάλει στη διαδικασία να μπεις για τα καλά στο παιχνίδι καθώς θα φλερτάρεις λίαν επιτυχώς. Οι ευκαιρίες για παιχνίδι είναι απεριόριστες αλλά ο Κρόνος σε καλεί να εστιαστείς στις σοβαρές προτάσεις που είναι πολύ πιθανές τώρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις καθώς είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με τυχόν βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη, ο Άρης από τον Υδροχόο σου επιτρέπει να μπεις στη δράση για να βρεις τους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από τη δουλειά σου, τις γνωριμίες, τα σχέδιά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην αφήνω το συναίσθημα να παρεισφρέει στη δουλειά μου, ώστε να παίρνω σωστές αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, οι ανασφάλειες, τα πάθη, οι φόβοι, οι τραυματικές εμπειρίες σε αναστατώνουν συναισθηματικά. Ευτυχώς, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να τα εξωτερικεύσεις και με τη συζήτηση να λυτρωθείς και να μην προκαλέσεις μεγάλη ένταση στη σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες μπορεί να μπλοκάρονται λίγο τις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου αλλά εσύ θα πρέπει να παραμένεις εστιασμένος/η στο σκοπό σου και να μην πτοείσαι. Επίσης, να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί μπορεί να ανατραπούν τα σχέδιά σου αλλά, μην ανησυχείς γιατί στο τέλος θα αποδειχθεί ότι «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην αφήσω τους φόβους μου να με κρατήσουν πίσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, το περιβάλλον που –μεταξύ άλλων- επηρεάζει και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Τώρα θα έχεις την τάση να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, ενίοτε με ανταγωνιστική διάθεση, λόγω του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και με αρκετές δόσεις πάθους.

Καριέρα – Οικονομικά: Τώρα που το ζώδιο του Τοξότη, ο τομέας των στόχων σου, φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη, βάλε νέους στόχους και μπες στη διαδικασία να τους υποστηρίξεις. Δραστηριοποιήσου και φρόντισε να κάνεις μια καινούργια αρχή. Επίσης, μη διστάσεις να βάλεις σε εφαρμογή τις δημιουργικές σου ιδέες. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται να δουλέψεις αρκετά σκληρά και, αν είσαι συνεπής και υπεύθυνος/η, σύντομα θα έρθει η καταξίωση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο ζώδιό μου, η γυμναστική θα με βοηθήσει να εκτονωθώ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Νέας Σελήνης και του Ποσειδώνα, εκτός του γεγονότος ότι μπορεί να παραμυθιαστείς, πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή παράπονα που πρέπει να σε βρουν ψύχραιμο/η για να μην μετατραπούν σε αδιέξοδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και στις λύσεις που μπορεί να διαφανούν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και πιθανώς να κάνεις αγγαρείες που δεν σου αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Απιστία και θεία συγκατάβαση
Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Μάιο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Σκίτσα εξ Αμερικής: Χριστούγεννα: “Προχριστιανική Κλιματική Αλλαγή”, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.