ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/6/2016 – 3/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι, αν και καλοκαίρι, ρίχνεις το βάρος σου στον επαγγελματικό τομέα και δεν είσαι αρκετά εστιασμένος/η στην προσωπική σου ζωή. Το ευχάριστο είναι ότι από την Πέμπτη ο Άρης επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Σκορπιό, τομέα που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου και, μέρα με τη μέρα θα ανάβει το πράσινο φως για να εκτονώνεις τα πάθη σου με πιο άμεσο τρόπο, γεγονός που θα το συνειδητοποιήσεις στα μέσα του Ιούλη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον κυβερνήτη σου Άρη να είναι στάσιμος για λίγες ακόμη μέρες, θα νιώθεις μάλλον βαρετά, θα έχεις την αίσθηση ότι τίποτε δεν προχωράει, ότι ίσως οι προσπάθειές σου είναι ανώφελες. Πρέπει να θυμάσαι ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι, έστω κι αν η εκπλήρωση των στόχων σου έρθει με κάποια καθυστέρηση.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου, να αλλάξω διακόσμηση στο σπίτι, να ομορφύνω τον χώρο μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος/η και θέλεις να δεσμευτείς, να παίξεις, να ενδώσεις στους πειρασμούς. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής (από την Πέμπτη) θα βρίσκονται στον Καρκίνο και θα σε εξωθούν στο να φλερτάρεις, να εκτονωθείς, να επικοινωνήσεις, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να βρεις τους τρόπους για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο που είναι αρκετά ευνοϊκή καθώς θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνεις τα ραντεβού σου, να βρεις συμμάχους, να συνασπιστείς με άτομα που θέλουν και μπορούν να σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που ίσως αξίζει να συζητηθούν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καταπληκτικές για να κάνω ένα ταξιδάκι. Θα με ανανεώσει ακόμη κι αν είναι επαγγελματικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Τα οικονομικά, η καριέρα και –γενικότερα- τα πρακτικά σου θέματα παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από τον χρόνο και την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Οι σοβαρές σχέσεις, οι οποίες πριμοδοτούνται από τον Κρόνο στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σου, θα αντέξουν, οπότε φρόντισε να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Πέμπτη ο Άρης που σε ταλανίζει εδώ και πολύ καιρό από τον Σκορπιό, κάνοντας την καθημερινότητά κόλαση με τις ανατροπές του, επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Ωστόσο, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς καθώς θα είναι στάσιμος και μπορεί να βάλει ένα απότομο φρένο σε ότι προσπαθείς να υλοποιήσεις. Προσπάθησε να παραμένεις στο δρόμο σου και να είσαι πιο επίμονος/η σε ότι διεκδικείς. Σύντομα θα έρθει η δικαίωση.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Καρκίνο, από την Πέμπτη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να ανακτήσω τις ισορροπίες μου στον οικονομικό τομέα. Ας έχω τις κεραίες μου ανοικτές για να τις αξιοποιήσω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή (από την Πέμπτη) στο ζώδιό σου, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μεγαλώνει και είναι άκρως ερωτική. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ, χαρές, πανηγύρια. Αν έχεις μία σχέση που σε προάγει, μη φοβάσαι τις ευθύνες. Όλα τα καλά είναι πιθανό να σου συμβούν: όρκοι, ανανεώσεις όρκων, χαρές, πανηγύρια, επισημοποιήσεις, σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαφές που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα στεφθούν από επιτυχία. Βρίσκεσαι σε πολύ δημιουργική φάση και μάλλον θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να βρεις τους συμμάχους σου για να προωθήσεις τις δουλειές σου, θα δεχθείς προτάσεις που θα σε αναβιβάσουν όχι μόνο σε μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σου χώρο αλλά και ψυχολογικά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω αυτή την περίοδο για να αναδείξω τα προσόντα μου, τα ταλέντα, τις δεξιότητές μου. Τώρα θα κερδίσω στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι οι εξωτερικοί παράγοντες, δουλειά και οικονομικά, δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με τους έρωτες. Αν έχεις ένα μόνιμο δεσμό, περνάς από τις κρίσεις του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη και θα τον αναδείξει μόνο αν είναι ισχυρός, θεμελιωμένος σε γερές βάσεις. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να κρατάς ένα ερωτικό μυστικό ή να συμβεί στη ζωή σου κάτι που θα παραμείνει κρυφό.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης αρχίζει την ορθή πορεία του από την Πέμπτη. Μέρα με τη μέρα, με μικρά αλλά σταθερά βήματα, αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δώσεις λύσεις στα επαγγελματικά σου προβλήματα, να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος, να κάνεις τις συζητήσεις σου, στοχεύοντας σε νέες συνεργασίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να έρθει κάποια ευκαιρία από το παρελθόν. Ίσως γυρίσω σε γνώριμα επαγγελματικά λημέρια ή σε μια αγκαλιά που έχω αναπολήσει και δεν θα έπρεπε να την είχα εγκαταλείψει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής (από την Πέμπτη) βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου και σε φροντίζουν καθώς σου υπόσχονται ευκαιρίες ερωτικού χαρακτήρα. Ανεβαίνει η λίμπιντό σου και σε εξωθεί σε ζωηρά παιχνίδια. Ωστόσο, επειδή θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις πολύ υποκειμενικά τις καταστάσεις, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις καθώς οι ερωτικοί σου σύντροφοι θα νιώθουν αδικημένοι.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα ραντεβού αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς γι αυτό να είσαι συνεπής και να προβάλλεις με θάρρος τις ικανότητές σου. Μπορεί θα μιλήσεις για καινούργιες συνεργασίες αλλά να θυμάσαι ότι το πιο πιθανό είναι να μη «πέσουν» άμεσα οι υπογραφές. Σημασία έχει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη καριέρα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Πέμπτη ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό επανέρχεται σε ορθή φορά για να σε εξωθεί να αρχίσεις την προσπάθεια για δράση, για να γίνεις πιο εξωστρεφής και να λες αυτό που σκέφτεσαι κι όχι αυτό που πρέπει, πιέζοντας τον εαυτό σου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το βάρος των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό τομέα και στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στα «πρέπει» και στις αναγκαστικές επαφές με τον περίγυρό σου, να κάνεις μια γνωριμία που θα σε βάλει στην «πρίζα» να σκέφτεσαι το φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος/η, εξήγησε στο ταίρι σου ότι πρέπει να αφιερώνεις πολύ χρόνο στη δουλειά για να μην υπάρξουν προβλήματα ανάμεσά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στον Καρκίνο, το ζώδιο της καριέρας σου, σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις δουλειές, να προαχθείς, να κλείσεις αξιόλογες συμφωνίες, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και αξιοποίησε οπωσδήποτε αυτό το δεκαπενθήμερο για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Πέμπτη που ο Άρης θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, μέρα με τη μέρα μέχρι να σταματήσει να είναι στάσιμος, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ανακτήσω τις ισορροπίες στα οικονομικά μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής (από την Πέμπτη) βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Καρκίνου αλλά και ο Άρης που θα επανέλθει σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου (πρόσεχε θα είναι στάσιμος για ένα δεκαπενθήμερο περίπου), σου στέλνουν ένα υπέροχο μήνυμα: αξιοποίησε όσο θέλεις και μπορείς αυτή την εβδομάδα για να απολαύσεις στιγμές του γούστου σου, κάνε τις κινήσεις που θα αναζωπυρώσουν το πάθος σου αν είσαι παντρεμένος, αλλά μη βιαστείς να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες ή δεσμεύσεις όσο ο Άρης παραμένει σε στάση…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δημιουργικότητα, διάθεση για επέκταση και σχέδια για νέα ξεκινήματα υπόσχεται αυτή η περίοδος. Εάν οι στόχοι σου είναι συμβατοί προς τα ταλέντα και τις γνώσεις σου, θα βρεις τους συμμάχους που θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σου. Ωστόσο, προς το παρόν, μείνε στον σχεδιασμό και μπες στη δράση από την επόμενη εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνω επαφές με το εξωτερικό, για να κάνω σεμινάρια ή για να μαθητεύσω με σκοπό να βελτιώσω την καριέρα μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να ρίξεις το βάρος σου στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και δεν θα μπορέσεις να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου επιτάσσει να αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα την προσωπική σου ζωή. Αν, λοιπόν, έχεις τη διάθεση να αναλάβεις ευθύνες και να σταθείς στο πλευρό του ενός και μοναδικού ατόμου, προχώρα ακάθεκτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχεις τη διάθεση και την ενέργεια να αφιερωθείς σχεδόν ολοκληρωτικά στην δουλειά σου και να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Καλό θα ήταν να προλειάνεις το έδαφος και να μπεις στη δράση από την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να μην παραμελώ την φυσική άσκηση και να φροντίσω το σώμα και την υγεία μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής (από την Πέμπτη) βρίσκονται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Καρκίνο! Φαίνεται ότι η λάμψη σου εντείνεται και είσαι πανέτοιμος/η για ολοένα αυξανόμενες καινούριες γνωριμίες, για κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Το πάθος δίνει τον τόνο με τον οποίο χορεύεις…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καθημερινότητά σου συνεχίζει να είναι απαιτητική, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι το Σύμπαν θα σε ανταμείψει για την σκληρή σου δουλειά. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ενδέκατο ηλιακό σου σπίτι, θα σου δώσει την ευκαιρία να συζητήσεις πιθανές συνεργασίες, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Επειδή για λίγες ημέρες ο Άρης θα είναι στάσιμος, ας μη βιάζομαι. Ας έχω εμπιστοσύνη ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η προσοχή σου είναι στραμμένη κυρίως στην καριέρα και στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε έρωτα μία συναδελφική σχέση. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση για να μην μπερδευτούν οι έρωτες και οι δουλειές και μετά έχεις προβλήματα…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, τον τομέα της καριέρας σου, μέρα με τη μέρα, θα επιταχύνει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Τα έκτακτα έξοδα συνδυασμένα με το γεγονός ότι θα προκύψουν οι ευκαιρίες για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, θα αποσπάσουν πλήρως τη προσοχή σου. Ωστόσο, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βγάζει από τα οικονομικά αδιέξοδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνω αυτές τις μέρες, ίσως «κρύβουν» μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ας τις αξιοποιήσω κι ας κάνω όσο το δυνατόν πιο έντονη κοινωνική ζωή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Καρκίνο, η καρδιά σου ανοίγει για να υποδεχθεί τον καινούργιο έρωτα ή για να αποδεχθεί ότι πάντα υπάρχει ένα παράθυρο που βλέπει τον Ήλιο! Ο Άρης από την Πέμπτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία για να σε κάνει πιο εξωστρεφή, ικανό/η να μπεις στη διαδικασία να αποζητάς την ικανοποίηση των αναγκών σου. Την εύνοιά σου στον έρωτα ενισχύει και ο Ερμής που από την Πέμπτη θα περάσει στον Καρκίνο και θα ανάψει το πράσινο φως για να πάρεις αποφάσεις επί των αισθηματικών σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορείς να προωθήσεις τίποτε εύκολα, θα είναι σαν να προσπαθείς να ανοίξεις τον διασκελισμό σου αλλά τελικά να παραμένεις ακίνητος/η. Μην απογοητευτείς. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο της καριέρας σου, θα σε ανταμείψει, αρκεί να μην τα παρατάς στις δυσκολίες και να εντείνεις τις προσπάθειές σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να φροντίσω την εμφάνισή μου και να υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό μοντέλο διατροφής.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Aστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Όσιος Ακάκιος ο Νέος, ο Καυσοκαλυβίτης, ο «κορυφαίος των Ασκητών και Θεοφόρων Πατέρων το καύχημα» (12/4)
Προβλέψεις Εβδομάδας από 7 έως 14 Νοεμβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.