ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/9/2016 – 2/10/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος ξεκινά δυναμικά με μία Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα αποτελέσει την αφετηρία για κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Πράξε τα δέοντα αποφασισμένος/η να ζευγαρωθείς! Όλο και κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί, ακόμη κι αν η χαρά μείνει στο φλερτ, την επικοινωνία, τη διασκέδαση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το επόμενο βήμα είναι πιθανό καθώς επίσης και οι ανανεώσεις όρκων και οι δημιουργία γέφυρας αν είχε απολεσθεί η επικοινωνία.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω, από την Τρίτη, το βάρος των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό σου τομέα καθώς θα έχεις πολλή δουλειά, θα αναγκαστείς να κάνεις αγγαρείες που θα σε καταπιέσουν, θα πιεστείς, θα κουραστείς. Ωστόσο, θα κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων και ίσως προκύψει η ευκαιρία για μια καινούργια συνεργασία.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία στην αρχή της εβδομάδας είναι καλή για να υπογράψω συμβόλαια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Φλερτ, διασκέδαση, ερωτική ατμόσφαιρα, αισθησιασμός. Ωστόσο, να προσέχεις καθώς τώρα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και οι ανασφάλειες, δημιουργώντας την τάση για σκηνές, ζήλιες, κτητικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό στη 1 Οκτωβρίου, σου δίνει το σύνθημα να προωθήσεις επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και τώρα θα εκλείπουν οι αναποδιές και θα αναπληρώνονται τα κενά που είχαν δημιουργηθεί. Φαίνεται ότι θα κοπιάσεις αρκετά αλλά, τελικά, οι στόχοι σου θα ευοδωθούν, αρκεί να μην τα παρατάς στις δυσκολίες και να παραμένεις εστιασμένος/η στον σκοπό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές οι μέρες, με τον Ερμή στην Παρθένο, είναι καλές για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου σε συνδυασμό με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, θα σου φτιάξει τη διάθεση για παιχνίδι, φλερτ, έρωτες και πάθη. Οι ανανεωτικές διαθέσεις και καταστάσεις είναι δεδομένες. Ωστόσο, αν ψάχνεις για το έτερον ήμισυ, είναι πολύ πιθανό να το βρεις με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να καταθέσεις γη και ύδωρ στη δουλειά για να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου, μιας και ο Κρόνος δεν πρόκειται να σου χαριστεί αλλά υπόσχεται να σε ανταμείψει για τις ειλικρινείς και επίμονες προσπάθειές σου. Το θετικό είναι ότι τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τρίτη που ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω, θα αναγκαστώ να ασχοληθώ με τις οικονομικές μου εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Ας προσπαθήσω να οργανωθώ καταλλήλως για να μη με βρουν τα γεγονότα απροετοίμαστο/η.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου και βγάζει στην επιφάνεια το μάξιμουμ του ερωτισμού και της γοητείας σου. Τώρα θα φλερτάρεις, θα χαρείς, θα διασκεδάσεις ενώ δεν αποκλείεται να βρεις και το ποθούμενο σου αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Από την Τρίτη που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεών σου, να προσέχεις την τάση σου να μπαίνεις σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την πρωτομηνιά στον Ζυγό, σε βάζει στη διαδικασία να αναδιοργανωθείς τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά και να αποζητήσεις λύσεις για τα προβλήματα που πιθανώς σε ταλανίζουν αυτή την περίοδο. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση ή να ασχοληθείς λίαν επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τρίτη, με τον Άρη στον Αιγόκερω, μπορεί να αποκαλύπτονται κάποια άτομα που κινούνται εχθρικά σε βάρος μου.

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Περίοδος αποκατάστασης των ισορροπιών θα είναι για σένα αυτή η εβδομάδα καθώς η σύνοδος Ηλίου – Δία, στη αρχή της εβδομάδας και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ανοίγουν τους ορίζοντές σου για να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να φλερτάρεις, να γεφυρώσεις αποστάσεις αν είχαν δημιουργηθεί, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, από την Τρίτη, θα έχεις πολλή δουλειά που θα σε κουράσει και θα σε αναγκάσει να ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου. Πρόσεξε γιατί θα πρέπει να κάνεις ένα πρόγραμμα που ναι μεν να καλύπτει τις ανάγκες της δουλειάς αλλά να έχει χρόνο και για σένα, προκειμένου να αντέξεις. Το θετικό είναι ότι θα προκύψουν και αρκετές ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα (έστω κοντινό) ταξίδι θα με αναζωογονήσει και θα μου αλλάξει τη διάθεση ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες, οι ανανεωτικές καταστάσεις, οι σοβαρές σχέσεις ή οι αποφάσεις να κάνεις το επόμενο βήμα με το ταίρι σου. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις λίγο προς το τέλος της εβδομάδας καθώς χάνεις την ευθυκρισία σου και είσαι ευάλωτος/η στο να αυταπατηθείς καθώς θα σε επηρεάσει και πάλι ο Ποσειδώνας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τώρα θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσεις καθώς μπορεί να έχουν τις λύσεις για θέματα που σε απασχολούν, κυρίως οικονομικά ή μπορεί να είναι το εφαλτήριό σου για να κλείσεις δουλειές.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσω οικονομικές υποχρεώσεις που με δυσκολεύουν αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό να αυξηθούν τα έσοδά μου από μία extraδουλειά ή να κάνω έναν διακανονισμό για να ρυθμίσω χρέη μου που θα με απαλλάξει από αρκετό άγχος.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Τώρα ευνοούνται τα φλερτ, οι γνωριμίες που θα κάνεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι προσπάθειές σου να το ρίξεις έξω. Δεν αποκλείονται οι προτάσεις γάμου, οι όρκοι, οι ανανεώσεις όρκων, οι επισημοποιήσεις των δεσμών. Αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη στον ζώδιό σου ανοίγει ένα παράθυρο για να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, να επωφεληθείς από τις γνωριμίες σου, να κερδίσεις έδαφος στις υπάρχουσες συνεργασίες, να υπογράψεις συμβόλαια. Σε όλα αυτά συντελεί θετικά και ο Δίας που βρίσκεται σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη καθώς επίσης και το εξάγωνο των Φώτων (Ήλιος – Σελήνη) με τον Κρόνο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, από την Τρίτη, είναι πιθανό να αντιμετωπίσω προβλήματα με την ακίνητη περιουσία μου ή με την οικογένειά μου γι αυτό ας θυμάμαι ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμος/η.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου βγαίνει στην επιφάνεια ο αισθησιασμός, η γοητεία σου, ο ρομαντισμός σου και σε εξωθεί στο να εκφράσεις το συναίσθημά σου. Οι ευκαιρίες για φλερτ, χαρές, συγκινήσεις δεν θα σου λείψουν, αρκεί να προσέχεις λίγο γιατί μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης και να το μετανιώσεις όταν θα είναι αργά. Αν έχεις μία σχέση, θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας με το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα πρέπει να μπεις στη δράση γιατί η περίοδος ευνοεί την ευόδωση των στόχων σου και πρέπει να την αξιοποιήσεις στο έπακρον. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να βρεις τις διεξόδους σου, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό και να μη βιάζεσαι να βγάλεις κέρδος.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενισχύει τη διαίσθηση και την έμπνευσή μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την πρωτομηνιά στον Ζυγό, ενεργοποιεί τον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Τώρα δεν αποκλείεται ένας μεγάλος έρωτας, κάτι απρόοπτο που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σου ζωής, κάτι που θα είναι ευχάριστο. Το πόσο σοβαρό θα είναι, σχετίζεται με το τι επιδράσεις δέχεται ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα φλερτάρεις και θα διασκεδάσεις, κυρίως σε φιλικά περιβάλλοντα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη Νέα Σελήνη θα προκύψουν ευκαιρίες ανόδου ή κάτι σημαντικό που θα αναβιβάσει την καριέρα σου, αρκεί να δουλέψεις σκληρά γι αυτό. Ο Άρης θα περάσει την Τρίτη στον Αιγόκερω και θα σε βάλει στην πρίζα να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου καθώς είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή η αναγκαιότητα να υπογράψεις συμβόλαια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ανασκουμπωθώ για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες. Η περίοδος ευνοεί τέτοιου είδους προσπάθειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Το ενδιαφέρον αυτών των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό τομέα αλλά η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και ο Άρης που την Τρίτη περνάει στο ζώδιό σου, θα είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που θα συντελέσουν στο να εμπλακείς σε περιπέτειες ερωτικού χαρακτήρα. Είναι πιθανό μια φιλία σου να προαχθεί σε ερωτικό δεσμό.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη 1 Οκτωβρίου στον Ζυγό, ναι μεν θα σου φέρει πολλή κούραση και ανάληψη ευθύνης αλλά υπόσχεται την κοινωνική σου προβολή, αρκεί να δράσεις με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου την Τρίτη, δείχνει ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών που μπορεί να σε εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά αν δεν κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου..

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω προκειμένου να μη δημιουργήσω εντάσεις λόγω ανταγωνισμού τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική μου ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Ζυγό, υπόσχεται ότι θα επικοινωνείς πιο καθαρά με τους ανθρώπους γύρω σου χωρίς παρεξηγήσεις και περιττές αναλύσεις των λεγομένων. Επομένως, υπάρχουν πρόσφορες συνθήκες για να γεφυρώσεις αποστάσεις με το ταίρι σου, να φλερτάρεις, να περάσεις ευχάριστα, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να χαρείς περισσότερο τον έρωτα, να παίξεις παιχνίδια μυαλού.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις θα σε βάλουν στη διαδικασία να εντείνεις τη δράση σου για να τις διεκπεραιώσεις και να απαλλαγείς από βάρη που σε ταλανίζουν και αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, επενδύσεις, διατροφές, κληρονομικά. Το θετικό είναι ότι στην προσπάθειά σου να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα αξιοποιήσεις ταλέντα και χόμπι που, μέχρι τώρα, έχουν περάσει απαρατήρητα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταξίδια είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά είναι το φόρτε μου. Ας προσπαθήσω να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από το ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Σκορπιού, σου δίνει έναν καίριο ρόλο στο ερωτικό σκηνικό, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και πέσεις θύμα αυταπάτης. Ο Ερμής από την Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σου, σου επιτρέπει να πάρεις τις αποφάσεις για τη σχέση σου και να ξεδιαλύνεις τα μπερδέματα που σου είχε προκαλέσει στην περίοδο που ήταν ανάδρομος.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες με εφορία, ασφάλειες, τράπεζες, διατροφές, κληρονομικά, κλπ. Επίσης, ο Ερμής από την Παρθένο σου επιτρέπει να εστιαστείς στις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να υπάρξει ανανέωση στις παλιές, να γίνει κάτι θετικό για τη μετέπειτα πορεία σου. Πάντως, πρέπει να θυμάσαι ότι δεν θα κερδίσεις τίποτε χωρίς πολλή δουλειά, οπότε -αν προκύψει η ευκαιρία- δεν θα πρέπει να επαναπαυτείς αλλά να είσαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να οργανώσω τις συμμαχίες μου και να ασχοληθώ με τις συλλογικές μου δραστηριότητες καθώς ο Άρης που από την Τρίτη περνάει στον Αιγόκερω, ευνοεί τέτοιου είδους ενέργειες.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
alkpapadaki_b.jpg
3 Οκτωβρίου: ξεφυλλίζοντας το τετράδιο της Αλκυόνης
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Oscars 2019 και στην elite ο Γιώργος Λάνθιμος – Σε ποιες ταινίες δόθηκαν τα φετινά βραβεία από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.