ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/7/2016 – 31/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, γεγονός που ευνοεί τα αισθηματικά σου! Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, εκτονώνονται τα πάθη σου, αυξάνεται η ερωτική σου διάθεση και η παιδικότητά σου. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, μην το σκέφτεσαι: αυτή η εβδομάδα είναι το καλύτερό σου!
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για τις διακοπές σου! Αν, ωστόσο, παραμείνεις στις δουλειές σου, θα το ευχαριστηθείς καθώς θα ευοδωθούν οι στόχοι σου. Ωστόσο, φρόντισε να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου για να μην δεις τις πρωτότυπες ιδέες σου υλοποιημένες από άλλους.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για ταξίδια, διακοπές, καλοπέραση. Αν δεν μπορώ να πάρω διακοπές, ας φροντίσω να εκδράμω τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα χρήζει κάποιας προσοχής καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Σκορπιό, δημιουργεί την τάση να εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μόνο προβλήματα εγκυμονούν, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι στην αρχή μιας γνωριμίας.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανοίγουν οι δουλειές σου αλλά κουράζεσαι υπερβολικά προκειμένου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Θα νιώθεις ένα αίσθημα έντονης κούρασης και θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις αλλά χωρίς τον κίνδυνο να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας εστιαστώ στην οικογένειά μου και ας προσπαθήσω να περάσω καλά με τους αγαπημένους μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Λέοντα ευνοεί τους έρωτές σου! Θα κερδίζεις έδαφος στον έρωτα καθώς θα φλερτάρεις συνεχώς και αδιαλείπτως. Ωστόσο, η τάση σου είναι να επιδιώκεις τις περιπέτειες και όχι τη δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης, κόντρα στον Κρόνο από τον Τοξότη που σου επιτάσσει να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης και σοβαρευτείς στην προσωπική σου ζωή.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές. Αν παραμείνεις στη δουλειά σου, θα προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τις δεξιότητές σου αλλά θα κουραστείς υπερβολικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας συνδυάσω έρωτα και ταξίδι! Τα άστρα είναι με το μέρος μου και υπόσχονται τα καλύτερα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα, χάρη της δουλειάς. Ωστόσο, επειδή θα έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια στη σχέση σου, θα γίνεσαι χειριστικός/η και θα αντιμετωπίζεις με εγωισμό το ταίρι σου καθώς θα προσπαθείς να πάρεις τις επιβεβαιώσεις του με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να σκέφτεσαι τις δικές του ανάγκες.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν παραμένεις στην έδρα σου, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα, παρουσιάζονται ευκαιρίες για να προωθήσεις σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις ή να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το θετικό είναι ότι η πολυαστρία στον Λέοντα δείχνει ότι θα μπορέσω να αυξήσω τα έσοδά μου.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου θα είσαι ο πρωταγωνιστής των ερωτικών παιχνιδιών! Ο Φτερωτός Θεός θα σου φέρει ό,τι επιθυμείς καθώς τώρα όλα είναι πιθανά: να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου, να δώσεις όρκους, να γίνουν προτάσεις, να ανανεώσεις όρκους, να παίξεις εφήμερα παιχνίδια. Εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να πάρεις τις διακοπές σου. Αν, ωστόσο, παραμείνεις στη δουλειά σου, οι απολαβές σου θα σε δικαιώσουν και θα το χαρείς, αρκεί να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές με τους συνεργάτες σου εξ’ αιτίας του τετραγώνου Ερμή – Άρη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι καλοκαιρινές απολαύσεις είναι το mustτης περιόδου! Ας μην το ξεχνώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Φοβίες και ανασφάλειες συνοδευμένες από πάρα πολλή δουλειά, ένταση και κούραση θα σε βγάλουν από τους καλοκαιρινούς ρυθμούς, θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες και θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στα πρακτικά σου θέματα. Μην αφήνεις τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να γίνουν υπονομευτικές για το παρόν σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι άσπονδοι φίλοι θα δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα στη δουλειά σου και θα σε αγχώσουν. Κράτησε την ψυχραιμία σου γιατί, αν δεν παρασυρθείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εστιαστείς στην ουσία, θα βγεις κερδισμένος/η και θα χάσουν αυτοί που δρουν στο παρασκήνιο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί οι άσπονδοι φίλοι μάλλον θα με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Λέοντα σε πριμοδοτούν για να βρεις τη σχέση ζωής σου, να εξιταριστείς με το μόνιμο και σταθερό, τα φλερτ, τις περιπέτειες, ανάλογα με το ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Αξιοποίησε τις περιστάσεις τόσο για να πάρεις τις διακοπές σου ή έστω να ταξιδέψεις το Σαββατοκύριακο όσο και για να χαρείς τον έρωτά σου!
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές αλλά, αν πρέπει να παραμείνεις στη δουλειά σου, θα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να βάλεις πιο μεγαλεπήβολους στόχους.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Σκορπιό και τις όψεις του, είναι πιθανό να αντιμετωπίσω έκτακτα έξοδα γι αυτό ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ανεβάζει τις θερμοκρασίες με έναν τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο καθώς ναι μεν θα είσαι παθιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η για καβγά, ανταγωνιστικός/η, κτητικός/η με το ταίρι σου. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί με το τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να ξεσπάσουν καβγάδες και να υπάρξουν προβλήματα καλοκαιριάτικα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για μια καλύτερη και πιο αποδοτική καριέρα αλλά θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά, να έχεις υπομονή και να παραμένεις εστιασμένος/η στους στόχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από τις 30 Ιουλίου ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα είναι αρωγός μου στην προσπάθεια να οργανώσω τις συμμαχίες μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Λέοντα θα είσαι ευνοημένος/η στον έρωτα αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα ανανεωθείς ενώ, αν ψάχνεις ένα ταίρι, μπαίνεις για τα καλά στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Εννοείται ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρεις την άδειά σου και να συνδυάσεις ταξίδι και έρωτες.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ασυζητητί αυτή η εβδομάδα είναι ό,τι καλύτερο για διακοπές και όχι επειδή είθισται αλλά επειδή τα άστρα ευλογούν την ξεκούρασή σου, τη διασκέδαση, τους έρωτες. Αν, ωστόσο, αποφασίσεις να κάνεις τις απαραίτητες επαγγελματικές συζητήσεις, οι μέρες αυτές προσφέρονται καθώς υπόσχονται εποικοδομητικές επαφές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Από τη μια η λίμπιντό σου φθάνει σε ύψη καλοκαιρινών θερμοκρασιών ενώ από την άλλη θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα καθώς όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε βάζει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Αν θέλεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες, κάνε έρωτα και όχι πόλεμο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης από τον Σκορπιό σε εξωθεί στο να επιδιώκεις την επίτευξη των στόχων σου αλλά με έναν τρόπο βιαστικό που μπορεί να αποβεί επικίνδυνος για τις εξελίξεις, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα τη σύνεσή σου και δεν έχεις στρατηγική και υπομονή.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα γεγονότα μπορεί να μου υποδείξουν ότι είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω κάποιες φιλίες μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα να δεχθώ τις αλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής που θα βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου, σε απογειώνουν! Παίρνεις άριστα στα φλερτ και στις περιπέτειες. Αν οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα σας έχουν ψυχράνει με το ταίρι σου, αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος αυτή είναι καταπληκτική για να πάρεις την άδειά σου. Αν τελικά παραμείνεις στη δουλειά, μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σου καθώς θα υπάρχουν ευκαιρίες ενώ θα κερδίσεις την εύνοια ισχυρών ατόμων, ικανών να σε στηρίξουν. Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για να υπογράψεις συμφωνίες
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να υπογράψω συμβόλαια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στον Λέοντα θα αναγκαστείς να εστιαστείς στα πρακτικά σου θέματα. Πρόσεξε γιατί αν άφησες το ταίρι σου ακάλυπτο συναισθηματικά, μπορεί να ψυχραθείς και θα ήταν κρίμα, έστω κι αν αυτό συμβεί για λίγο μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αξιοποίησε τον Άρη στον Σκορπιό για να εκτονώσεις το πάθος σου και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Λέοντα, οι ορίζοντές σου ανοίγουν. Οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μην αποδώσουν καρπούς αμέσως αλλά δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συμφωνίες που θα υπογράψεις μέσα στον Αύγουστο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι πολύ καλές για να αλλάξω λουκ, να φροντίσω για την υγεία μου, να υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής.

SHARE
RELATED POSTS
Νοέμβριος με Θεατρική Ομάδα “ΠράΞις” – Έρχεται στη Ρόδο
Όρθρος της Αγάπης και του Έρωτα, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια, ντυνόταν πένητας και βοηθούσε φυλακισμένους – 22.12 εορτάζεται

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.