ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/10/2016 – 30/10/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον Αιγόκερω και σε καλούν να είσαι προσεκτικός/η αλλά, ταυτόχρονα, να μη διστάσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να ζήσεις κάτι καινούργιο ή με έντονο πάθος αν προκύψει. Παράλληλα, οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη, σου επιτάσσουν να έχεις διάκριση και να βλέπεις τις παγίδες εκεί που υπάρχουν, ιδιαίτερα αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία τώρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να πραγματώσεις τα σχέδιά σου ή να διακριθείς σε συλλογικές δραστηριότητες θα συνοδεύονται και από κάποιες ευκαιρίες γι αυτό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά και εστιασμένος/η στο σκοπό σου. Αν δεν παρασύρεσαι από κόλακες που υπόσχονται εύκολα κέρδη κι αν τολμήσεις να πάρεις τα ρίσκα σου, τότε δεν αποκλείονται οι μεγάλες νίκες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην οργανώσω γι αυτή την εβδομάδα επαγγελματικά ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σεμινάρια ή κάτι σχετικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα αρνητικά συναισθήματα και τα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και απειλούν τις ερωτικές σου σχέσεις. Καλύτερα να κρατήσεις μια συντηρητική στάση και να μην είσαι εύθικτος/η.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο χώρος της δουλειάς σου μοιάζει σαν εν ενεργεία ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί γι αυτό πρέπει να κρατάς του τόνους χαμηλά. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τη μετωπική με τις ευθύνες, τους ανταγωνισμούς, τις υποχρεώσεις, τις εντάσεις και τα απρόοπτα, προσπάθησε να μην αφήσεις τις καταστάσεις να σε ρίξουν. Φρόντισε να είσαι συνεπής, κάνε έναν καλό προγραμματισμό των καθημερινών σου υποχρεώσεων και μην αγχώνεσαι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα αξιοποιήσω τη σύνοδο Ερμή – Ήλιου στον Σκορπιό, αν προσπαθήσω να διαπραγματευτώ οικονομικά θέματα με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κλπ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στο ζώδιο των σχέσεών σου και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα, ευνοημένος/η θα είσαι μόνο εσύ που είσαι έτοιμος/η να καταθέσεις το τίμημα που αναλογεί στα μεγάλα πάθη. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε τέτοιου είδους προκλήσεις, είναι προτιμότερο να συντηρήσεις τις ισορροπίες ως έχουν αυτή τη στιγμή και να μην αφήσεις την κακοκεφιά, την αποστασιοποίηση, τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι αρκετά πιεστική για σένα και στον τομέα των συνεργασιών σου. Μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα, παρεξηγήσεις, εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή να νιώθεις ότι η δουλειά σου σε αφήνει εντελώς ακάλυπτο/η. Μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες επιλογές και μην ακολουθείς τους κόλακες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Επίσης, ας προσέξω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα αν συναλλάσσομαι με άτομα του εξωτερικού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με τις ατελείωτες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μάλλον η προσωπική σου ζωή θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη, ο Ερμής και ο Ήλιος που βρίσκονται στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, ευνοούν τα ευχάριστα, τις εξόδους, τις ανανεωτικές καταστάσεις, τα φλερτ. Κερδισμένος/η θα είσαι αν μπορείς να ενδώσεις σε περιπέτειες μεγάλου πάθους αλλά μικρής διάρκειας χωρίς να πληγωθείς, πράγμα αρκετά δύσκολο.

Καριέρα – Οικονομικά: Το άγχος θα είναι αναπόφευκτο αυτή την εβδομάδα λόγω φόρτου εργασίας και προβλημάτων που θα προκύπτουν και θα ανατρέπουν το καθημερινό σου πρόγραμμα, γι αυτό βρες τους τρόπους να το εκτονώνεις. Αν πρέπει να υπογράψεις μια συμφωνία, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να οργανώσω το καθημερινό μου πρόγραμμα με έναν τρόπο που να «σηκώνει» την ανατροπή για να μην βρεθώ προ αδιεξόδου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στον τομέα των αισθηματικών σου. Τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, να μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν και να θυμάσαι ότι θα βγουν στην επιφάνεια πολύ απειλητικά τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα απρόοπτα, οι εντάσεις θα γίνουν τρόπος ζωής αυτήν την εβδομάδα με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου. Όλα αυτά συνδυάζονται με ευθύνες που θα αναγκαστείς να αναλάβεις και που μάλλον θα είναι δυσβάσταχτες. Είναι προτιμότερο να μην εμπλακείς σε πηγαδάκια και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα σημαντικά ραντεβού μου, ιδιαίτερα με τους ανωτέρους μου, είναι προτιμότερο να τα προγραμματίσω για την επόμενη εβδομάδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Με τον Κρόνο να «βλέπει» κάπως επιθετικά το ζώδιό σου επιτρέπονται μόνο οι σοβαρές σχέσεις και διεκδικήσεις, τη στιγμή μάλιστα που το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σου θολώσει την ατμόσφαιρα και να είσαι έμπλεος/η αυταπατών. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κρατάς μικρό καλάθι στις πρόσφατες γνωριμίες σου και να μην ρίχνεις το ταίρι σου με τα παράπονά σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι επιδράσεις αυτής της περιόδου μπορεί να προξενήσουν αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και, ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να αποφύγεις το κλίμα του ανταγωνισμού και των πιέσεων στη δουλειά, είναι προτιμότερο να προγραμματίζεις με περισσότερη επιμέλεια το χρόνο σου και να προσπαθείς να αφήνεις κάποια κενά για να χωράει το απρόοπτο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να εκτονώνομαι στη γυμναστική.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Αυτές τις μέρες, αν μη τι άλλο, δεν θα βαρεθείς καθώς δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες και τα έντονα πάθη. Με την κυβερνήτη του ζωδίου σου Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα, αναμενόμενες είναι οι ερωτικές καταιγίδες και θύελλες αλλά πάντα με μικρή διάρκεια ή με την τάση να υπάρχει το συστατικό που θα σε βάζει μόνιμα στην πρίζα και δεν θα σε αφήνει να νιώσεις ασφαλής.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, φαίνεται ότι οι ιδέες σου, εκτός από καλές, θα είναι και πρακτικές. Επίσης, μάλλον θα είναι και ευφάνταστες. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να δουλέψεις πολύ σκληρά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να προαχθείς στον επαγγελματικό τομέα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να πετάξεις τις μάσκες σου και να αφήσεις το πραγματικό σου πρόσωπο να συναρπάσει το ταίρι σου. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα καθώς πρέπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα θέματα που θα σε απασχολήσουν θα σε πιέσουν γι αυτό να προσέχεις τα ξεσπάσματά σου προς του αγαπημένους σου και ιδιαίτερα προς το ταίρι σου. Προστάτεψε τη σχέση σου γιατί τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια τα αρνητικά συναισθήματα, τα παράπονα, οι σκληρές αλήθειες. Αν κάτι σε ενοχλεί, είναι καλύτερα να το διυλίσεις μέσα από τη λογική σου και να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν θέλεις μια πολιτισμένη συζήτηση, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την εβδομάδα καθώς οι ανταγωνισμοί, οι εντάσεις και οι ευθύνες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς, θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να σε αναστατώσουν ψυχικά. Αν πρέπει να διαπραγματευτείς κάτι με τους ανωτέρους σου ή αν θέλεις να κάνεις ένα ξεκίνημα, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο Κρόνου – Αφροδίτης στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχω τα τιμαλφή μου και να μην ενδίδω σε περιττά έξοδα λόγω υπεραισιοδοξίας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψεις που από τη μια θα σε βάλουν σε ρομαντικές καταστάσεις, υπερβολικά λόγια, συναισθηματικές υπερχειλίσεις και από την άλλη εγκυμονούν παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που μπορεί να προκαλέσουν οι σοβαρές αποφάσεις και βιαστικές υποσχέσεις και κράτα τους τόνους χαμηλά.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σου είναι επικοινωνιακό. Κάποιες προτάσεις που ίσως δεχθείς, μπορεί να σου φανούν ρηξικέλευθες αλλά μην τις απορρίψεις ως αμελητέες. Το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα βρεις τους τρόπους να τις αξιοποιήσεις. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιό σου πριμοδοτεί τις πολύ σοβαρές προτάσεις και τη διάθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες της σχέσης σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίσω κάποια οικογενειακά προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα είναι όψεις αποκαλυπτικές, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις κάτι να κρύψεις γι αυτό να προσέχεις και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου ή τη σχέση σου σε κινδύνους. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή καθώς θα σε ταλανίζουν τα πρακτικά σου θέματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και ο Πλούτωνας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, επηρεάζουν τις οικονομικές σου υποθέσεις. Τώρα θα πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των πόρων σου, τόσο των οικονομικών όσων και των ενεργειακών, προκειμένου να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τυχόν αναπάντεχες καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι θα αμειφθείς μόνο αν είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις κάποιες θυσίες και να εργαστείς πολύ σκληρά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στον Τοξότη, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Με τις όψεις που δέχεσαι ιδιαίτερα από το ευαίσθητο, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Αιγόκερου στο οποίο βρίσκονται ο Άρης και ο Πλούτωνας, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τώρα είσαι σαν ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί. Αν θέλεις να δώσεις ένα λυτρωτικό τέλος σε μία σχέση, θα συμβούν τα γεγονότα που θα σου δώσουν την ώθηση να το κάνεις. Αλλιώς, θα πρέπει να είσαι στο κέντρο σου, έτοιμος/η να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης κι όχι να μην ξέρεις πώς να χαρακτηρίσεις αυτό που σε συνδέει με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι δύσκολη καθώς οι ανταγωνισμοί, τα προβλήματα, οι εκπλήξεις –ως επί το πλείστον οι δυσάρεστες- θα αποτελούν καθημερινότητα στη δουλειά σου. Κι όλα αυτά στο παρασκήνιο, εκεί που εσύ δεν είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με μεγάλη ευκολία, μιας και συνήθως είσαι πιο αυθεντικός/η. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις τριβές και τα σημαντικά ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να γυμνάζομαι περισσότερο για να εκτονώνω την όποια αρνητική ενέργειά μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Φαίνεται ότι δεν θα έχεις μυαλά και χρόνο για έρωτες και περιπέτειες εκτός αν θέλεις να βάλεις το μυστήριο και την παρανομία στην ερωτική σου ζωή. Σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βαρεθείς καθώς θα ζήσεις σκηνές από θρίλερ με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να προσέχεις γιατί η τάση των ημερών είναι να αποκαλύπτονται τα μυστικά, τα παράπονα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σου, τον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι προτιμότερο να κρατάς μικρό καλάθι γιατί, αν περιμένεις πολλά, μπορεί να απογοητευτείς. Από την άλλη, η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου στον Σκορπιό είναι θετική για να κινηθείς πιο ευέλικτα στον τομέα της καριέρας σου αλλά είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα χάνω πολλή ενέργεια, γι αυτό καλά θα κάνω να τρέφομαι πιο ποιοτικά και να κοιμάμαι περισσότερο.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 38ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Έρχεται το JobFestival 2022 στις 18 & 19 Νοεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
unnamed.jpg
Thought for Today, by Anna Doiliani

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.