ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/5/2016 – 29/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230 

 

 

 

 

 

a4ba0951ce66f6f66fe2fb997e7105be_XL.jpg

 


ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και αλλάζει αρκετά τις ενέργειες καθώς θα φτιάξουν τα κέφια σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις παιχνίδια μυαλού, να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα με σκοπό να επιβεβαιωθείς. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη θα είναι ένα crashtestγια τη σχέση σου με το ταίρι σου καθώς μπορεί να υπάρξουν πολλές και παρεξηγήσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις. Να προσέχεις, ιδιαίτερα αν είσαι άτακτος/η…
Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους ο Ερμής θα κινείται σε ευθεία πορεία και θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις χωρίς πολλά πισωγυρίσματα. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης κινούμενος ανάδρομα θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά που σημαίνει ότι καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τα Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης για να τα έχεις τακτοποιήσει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου με αναγκάζει να δουλεύω πολύ σκληρά και μάλιστα χωρίς να περιμένω τα ανάλογα οφέλη. Ας εμπιστευτώ το Σύμπαν κι ας εντείνω τις προσπάθειές μου. Θα δρέψω τους καρπούς των προσπαθειών μου, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου και παίρνεις μιαν ανάσα καθώς θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις ή να γεφυρώσεις κάποιες αποστάσεις. Ωστόσο, την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, περνάει στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου για να αρχίσουν και πάλι τα μπερδέματα. Σου συστήνω να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν επιστρέψει κάποια σχέση του παρελθόντος σου και σε βάλει σε διλήμματα.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους και θα σε εξωθήσει στο να νιώθεις πιο αισιόδοξος/η για τα οικονομικά σου αλλά καλά θα κάνεις να μην αποφύγεις τις σπατάλες και το να επενδύεις σε φρούδες ελπίδες γιατί η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άμεση καλυτέρευση των θεμάτων που σε απασχολούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Κρόνου και του Δία θα νιώθω σαν να χάνω τις δυνάμεις μου, θα περιορίζεται η δημιουργικότητά μου. Ας προσπαθήσω να βλέπω τις θετικές πλευρές των πραγμάτων.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και, μολονότι θα αρχίσει ένα μπαράζ δύσκολων όψεων μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο με πρώτη την αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη αυτή την εβδομάδα, όλο και θα σε βάζει στην πρίζα να παίξεις τα παιχνίδια σου. Πρόσεχε όμως: να παίζεις καθαρά γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις…
Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, περνάει και πάλι στον Σκορπιό, το ζώδιο που συνδέεται με την καθημερινή σου εργασία και υγεία. Οι πιέσεις, η κούραση, η αναγκαστική ανάληψη περισσοτέρων υποχρεώσεων, είναι στο πρόγραμμα αλλά και οι παρεξηγήσεις, οι ανατροπές, τα λάθη, είναι αυτό προσπάθησε να κάνεις ένα καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο να επιδέχεται αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Κρόνου και του Δία που πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια την Πέμπτη, εγκυμονεί υποχρεώσεις, ευθύνες, αγγαρείες και σωστή αντιμετώπιση των άλλων. Ας σοβαρευτώ…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, ίσως επιθυμήσεις να κρατήσεις κάποια γνωριμία σου ή εξέλιξη στη σχέση σου μακριά από τα «μάτια» και τα «αυτιά» του κοινωνικού σου περίγυρου αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο καθώς η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Άρη είναι όψη αρκετά αποκαλυπτική. Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία και σε απαλλάσσει από κάποιες παρεξηγήσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή που επανέρχεται σε ευθεία πορεία, θα είναι σαφώς πιο εύκολο να κάνεις το πρόγραμμά σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Επειδή ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μάλιστα μέχρι την Παρασκευή στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου προσφορά και εργασία, δεν σου υπόσχομαι άμεση αποκατάσταση των ισορροπιών αλλά σίγουρα αναμένονται κάπως πιο ευχάριστες εξελίξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο θέλει προσοχή καθώς θα πρέπει να μην υπόσχομαι πράγματα που δεν θα μπορώ να τηρήσω αργότερα. Επίσης να προσέχω τι λέω και πού.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και ανοίγει ένα κεφάλαιο με περιπέτειες, παιχνίδια μυαλού και καινούργιες εμπειρίες! Ωστόσο, επειδή οι όψεις που αναμένεται να κάνει, μόνο μπερδέματα και προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν, με πρώτη και καλύτερη την αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη που θα στιγματίσει αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να προσέχεις τις κινήσεις σου. Οι καινούργιες γνωριμίες ενέχουν το στοιχείο της πλάνης γι αυτό θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, μπαίνει στον Σκορπιό, θέση από την οποία θα προκαλέσει αναστάτωση στην καθημερινότητά σου καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, αγγαρείες ή να επιληφθείς των εργασιών που μάλλον θα πρέπει να γίνουν στο σπίτι σου. Όλα αυτά τα κουραστικά συνοδεύονται από πολλή κούραση στη δουλειά, ανατροπές, καθυστερήσεις. Προσπάθησε να έχεις διεκπεραιώσει τις πολύ σημαντικές σου υποθέσεις μέχρι την Παρασκευή για να μην πιεστείς πάρα πολύ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου θα αποτελέσει τη «δίκη» μου για τις λανθασμένες κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα. Ας προσέχω… Επιβάλλεται…

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Επιτέλους ο κυβερνήτης σου Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα σε διευκολύνει αρκετά καθώς, αν μη τι άλλο, θα μπορέσεις να κάνεις τώρα κάποιες συζητήσεις και να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Το τετράγωνο του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, το οποίο πραγματοποιείται με ακρίβεια την Πέμπτη αλλά επηρεάζει όλη αυτή την περίοδο, σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις επιλογές σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχε την καρδιά και το μυαλό σου ανοικτά για να πάρεις τα μαθήματά σου και με την εμπειρία που θα αποκτήσεις να κάνεις καλύτερες επιλογές στο μέλλον.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δέχεσαι πολλές πιέσεις και από πολλές πλευρές γι αυτό θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η, προκειμένου να μην βάλεις σε κίνδυνο τις συνεργασίες σου και, γενικότερα, τις δουλειές σου. Τώρα πρέπει να κάνεις υπομονή και να επιδείξεις επιμονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που από την Τρίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, από τη μια θα μου φέρει κάποιες ευκαιρίες στη δουλειά αλλά, από την άλλη, με τις όψεις που δημιουργεί, θα με εξωθεί σε ψυχική κατάπτωση λόγω άγχους και επειδή θα νιώθω αδικημένος/η από τους ανωτέρους μου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έρωτας: Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και από την Τρίτη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων. Μολονότι η φυσική σου ροπή θα είναι να φλερτάρεις και να παίξεις παιχνίδια μυαλού και εντυπώσεων, θα σου συνιστούσα να προσέχεις γιατί οι όψεις που θα σχηματίσει μέσα στο δεκαπενθήμερο με πρώτη την αντίθεσή της με τον Άρη, εγκυμονούν πολλές φασαρίες…
Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία και σε ευνοεί να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, διατροφές, κληρονομικά, αλλά ο Άρης –κινούμενος ανάδρομα- θα περάσει στον Σκορπιό την Παρασκευή που σημαίνει ότι μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να έχεις διεκπεραιώσει εκκρεμότητες και υποθέσεις που μέχρι τώρα εκκρεμούσαν γιατί από την Παρασκευή θα βρίσκεις και πάλι εμπόδια στις προσπάθειές σου να «κλείσεις τρύπες».
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό θα πρέπει να κάνω πιο σφιχτή διαχείριση των πόρων μου και να μην παρασύρομαι από τους πειρασμούς της αγοράς. Ας είμαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσω την πιθανότητα εκτάκτων εξόδων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει και πάλι στο ζώδιό σου. Τώρα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η, προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη που θα σου κοστίσουν ακριβά. Οφείλεις να είσαι αντικειμενικός/η, να προσπαθείς να ελέγχεις τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις και κυρίως τα συναισθήματα οργής που μάλλον θα οφείλονται σε μνήμες του παρελθόντος σου, να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να καθορίζει την συμπεριφορά σου, να έχεις αυτοέλεγχο για να αποφεύγεις τις εκρήξεις ζήλιας και την τάση σου να χειρίζεσαι συναισθηματικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου είναι ανασταλτικό για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να βάζεις ρεαλιστικούς στόχους, να κάνεις έναν σωστό καταμερισμό των ωρών σου και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Αν συνειδητοποιήσεις ότι κάποια συλλογική σου δραστηριότητα δεν σου αποδίδει αυτά που ήλπιζες, μη διστάσεις να δώσεις ένα τέλος και να αποσύρεις τη συμμετοχή σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τουλάχιστον τώρα που ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, θα είναι πιο εύκολο να πάρω αποφάσεις και να δω πιο ξεκάθαρα τα θέματα που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεών σου, γεγονός αρκετά ευχάριστο καθώς σου επιτρέπει να φλερτάρεις, να παίξεις, να ανανεωθείς. Ωστόσο, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή καθώς οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι και εγκυμονούν πολλές εντάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Άρης κινούμενος ανάδρομα θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου και θα περάσει στον Σκορπιό. Θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου από τα κακόβουλα άτομα που ίσως δρουν εχθρικά εις βάρος σου. Από την άλλη, το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσεις με περισσότερη άνεση να γεφυρώσεις αποστάσεις με συναδέλφους και συνεταίρους, θα μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με τα άτομα που σε περιβάλλουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό μου, θα με επηρεάζει πολλές μέρες αλλά πραγματοποιείται με ακρίβεια την Πέμπτη. Με καλεί να κάνω πολύ συνετά προγράμματα, να δουλεύω χωρίς να περιαυτολογώ και να υπερβάλλω, να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος/η.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των ερώτων σου και σου επιτρέπει να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που ίσως να υπήρχαν μέχρι αυτή τη στιγμή, να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Ο Άρης που κινούμενος ανάδρομα θα περάσει στον Σκορπιό την Παρασκευή, «λέει» ότι είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα ταίρι μέσα από τα φιλικά σου περιβάλλοντα ή μιλάει για κάποια επιστροφή από το παρελθόν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους την Τρίτη, όπου βρίσκεται και ο Ήλιος για να σε βάλουν στην πρίζα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά. Πρόσεχε λίγο γιατί οι όψεις που θα σχηματίσουν, είναι αρκετά δύσκολες και μπορεί να πιεστείς, να δυσκολευτείς, να μη μπορείς να σηκώσεις τα βάρη που θα αναγκαστείς να επωμιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου που θα με επηρεάζει όλη αυτή την περίοδο, με καλεί να αντιμετωπίζω με ρεαλισμό τις καταστάσεις.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου, θέση από την οποία θα σε εξωθεί στο να περάσεις καλά, να παίξεις με ένταση το παιχνίδι σου, να παίξεις με το μυαλό του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, οι όψεις της δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατόν γι αυτό να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει στον Σκορπιό, θέση από την οποία θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου. Αναμένεται πολλή κούραση, ανατροπές, αναγκαστική ανάληψη καθηκόντων που θα σε κάνουν να νιώθεις αδικημένος/η. Επίσης, είναι πιθανό να σηκώσεις και τα οικογενειακά βάρη ή να αναγκαστείς να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου και εκκρεμούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Κρόνου και του Δία, «μιλάει» για την πιθανότητα αναθεώρησης στόχων ή συλλογικών δραστηριοτήτων μου ή φιλιών μου. Επίσης, ίσως δυσκολευτώ να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με ασφάλειες, τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, διατροφές.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Ταύρο και σου επιτρέπει να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να γεφυρώσεις αποστάσεις, να φλερτάρεις. Ωστόσο, φρόντισε να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα γιατί την Παρασκευή ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει στον Σκορπιό και θα μετριάσει την εύνοιά σου. Τουλάχιστον θα κρατήσεις κάποιες ισορροπίες…
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Δία και του Κρόνου που επηρεάζει όλη αυτή την περίοδο και πραγματοποιείται με ακρίβεια την Πέμπτη, εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Θα νιώθεις αδικημένος/η από τους ανωτέρους σου, θα αισθάνεσαι ότι εσύ προσπαθείς και εκείνοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο και όπως θα έπρεπε. Πρόσεχε να μην είσαι αμετροεπής, να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν θα μπορείς να υλοποιήσεις γιατί μπορεί να διακυβευτούν οι ισορροπίες σε κάποια συνεργασία σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη περνάει την Τρίτη στους Διδύμους και σχηματίζει αρκετά δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος/η γιατί είναι πιθανό να προκύψει η ανάγκη να δώσω λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα ή σε υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

SHARE
RELATED POSTS
10711267_760623200670621_559770290_n-960x700.jpg
Δημήτρης Μητσοτάκης: ακούστε το νέο του τραγούδι “Σαπίσαμε κι εμείς”
Νέο λεωφορείο παρέλαβε ο Δήμος Ρόδου για την μεταφορά μαθητών Βρεφονηπιακού Σορωνής
Γιορτή για τα 30 χρόνια υπό την ομπρέλα της UNESCO:”Στόχος Μνημόνιο Συνεργασίας με ΥΠΠΟ για διαδραστική ανάπτυξη παραλιακών Μεσαιωνικών Πόλεων” αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.