ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/8/2016 – 28/8/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος είναι αρκετά πιεστική γενικότερα, γεγονός που επηρεάζει και τον αισθηματικό σου τομέα καθώς περιμένεις από το ταίρι σου να καλύψει όλα σου τα κενά. Όπως καταλαβαίνεις, οι απαιτήσεις σου είναι άδικες καθώς το ταίρι σου δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα η οικογένεια που σε ανάθρεψε, οι συνεργάτες σου που δεν σε κατανοούν, ο ψυχολόγος σου και ο σάκος του μποξ. Αν δεν αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με περισσότερο αντικειμενισμό και με τη διάθεση της αμοιβαίας κατανόησης, θα δεις ότι οι αντιδράσεις του ταιριού σου που τώρα σου φαίνονται επιθετικές ή ενοχλητικές, δεν είναι παράλογες.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος του Ερμή, του Δία και της Αφροδίτης που σημαίνει ότι η καθημερινότητά σου θα εμπλουτίζεται από ευκαιρίες εκτόνωσης. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στη δουλειά σου, οι ρυθμοί θα είναι καλοκαιρινοί ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός/η όταν ταξιδεύω γιατί με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε όψη συνόδου με τον Δία στην Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σου αλλά και με τον Ήλιο να περνάει στο ίδιο περιβάλλον τη Δευτέρα, οι επιτυχίες σου θα είναι εντυπωσιακές! Αν συντηρείς μια σχέση, θα περάσεις περίοδο ανανέωσης και θα βρεις τους τρόπους να φτιάξεις ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρεις κι αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, να δεσμευτείς.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εξαιρετικά επικίνδυνη σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα είναι όψεις που χρήζουν της προσοχής σου γιατί μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα. Πιέσεις από τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Αν μπορείς, μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Επίσης, πρόσεχε γιατί μπορεί να πέσεις θύμα απάτης ή αυταπάτης και να χάσεις χρόνο, ενέργεια ή χρήμα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες. Ας την αξιοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την ένταση που δημιουργεί η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σου, δεν θα αποφύγεις τους ανταγωνισμούς και τις επιθετικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Το τετράγωνο των Άρη – Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς από τη μια θα «πολεμάς» το ταίρι σου ενώ από την άλλη θα υπερχειλίζεις συναισθηματικά και θα κατακλύζεσαι από ενοχές. Πρόσεχε τις κινήσεις σου και προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι αντιφατικές καταστάσεις θα σε εξωθούν στο να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια καθώς από τη μια θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βελτιώσεις τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σου αλλά από την άλλη θα αντιμετωπίσεις ένα πλήθος προβλημάτων με συνεργάτες και συνεταίρους που μάλλον θα ξεπεραστούν τον Οκτώβριο γι αυτό πρέπει να αμβλύνεις όσο μπορείς τις όποιες εντάσεις, ασκώντας σωστά τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο και η σύνοδος των Ερμή – Αφροδίτης – Δία στο ίδιο περιβάλλον δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος των Ερμή – Αφροδίτης – Δία στην Παρθένο και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο περιβάλλον τη Δευτέρα, επιτρέπουν τη διάθεσή σου να αναπαύεσαι ψυχολογικά στο ροζ συννεφάκι σου, με διάθεση να φλερτάρεις, να παίξεις παιχνίδια μυαλού, ακόμη και να παραδοθείς σε έναν έρωτα, αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την σκληρή σύνοδο του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη, στον τομέα της καθημερινής σου εργασίας, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου καθώς μάλλον θα συμβεί μία σωρεία ανατρεπτικών γεγονότων που θα σε αναγκάσουν να ενδώσεις σε δυσβάσταχτα ωράρια προκειμένου να ανακτήσεις τις ισορροπίες στην καριέρα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος Άρη – Κρόνου και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα με καθιστούν ευάλωτο/η σε προβλήματα υγείας. Ας προσέχω, κυρίως τις μολύνσεις, τις αλλεργίες και τα ψυχοσωματικά.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη, τον τομέα των ερώτων σου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, είναι δύσκολες όψεις που προκαλούν πολλές εντάσεις ή τάσεις για αυταπάτες γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Χάνεις τη λογική σου στο βωμό του φόβου, της ανασφάλειας ή της ανάγκης να επιβληθείς στο ταίρι σου. Τουλάχιστον, φροντίστε να ανακτήσεις τη διαύγειά σου εγκαίρως για να μην προκαλέσεις σοβαρούς τριγμούς στην σχέση σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι νιώθεις ήδη κουρασμένος/η και θέλεις να παρατείνεις λίγο τις διακοπές σου για να αντέξεις, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε αναγκάζει να εστιάζεσαι στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ της ραστώνης και της δουλειάς και αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο για απόδραση ώστε να μην νιώσεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις λίγες από τις απολαύσεις των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τη σύνοδο των Ερμή – Αφροδίτης – Δία στην Παρθένο και την είσοδο του Ηλίου στο ίδιο περιβάλλον από τη Δευτέρα, ίσως υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη στον οικονομικό μου τομέα. Δεν αποκλείεται να βρω τον τρόπο για να αυξήσω τα έσοδά μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, σχηματίζουν μία υπέροχη σύνοδο που θα χαρίσει χαρά και ευλογία στις σχέσεις σου και δη τις ερωτικές, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής ενώ στη σφαίρα του πιθανού είναι να απολαύσεις τα δώρα του καινούργιου και –πιθανώς- κεραυνοβόλου έρωτα, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για να πάρεις όψιμες διακοπές καθώς, εκτός των άλλων, ενισχύεσαι και από τον Ήλιο που θα περάσει στο ζώδιό σου τη Δευτέρα. Ωστόσο, αν αποφασίσεις να παραμείνεις στη δουλειά, να θυμάσαι ότι με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα, μπορεί να δεις το πιο σκληρό, το πιο απαιτητικό πρόσωπο των ανωτέρων σου ή των ισχυρών που σε περιβάλλουν στη δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω για να μην εξαπατηθώ, ιδιαίτερα αν θέλω να αξιοποιήσω την ακίνητη περιουσία μου για να αποκτήσω ένα επί πλέον εισόδημα.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές οι μέρες είναι λίγο δύσκολες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τα μυστικά, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους, θα αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των ερώτων σου. Θα πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις γιατί μάλλον θα σε βάλουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Επικοινωνιακά έχεις ένα πλεονέκτημα αλλά δεν θα είναι πάντα αρκετό για να καλύψει τα λάθη σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλή δουλειά και κούραση σου επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Οι καθυστερήσεις, η νωχέλειά σου, η κατάπτωση, θα σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου και θα σε αναστατώσουν ψυχολογικά. Από την άλλη, η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα, είναι οι όψεις που μειώνουν τις πιθανότητες διαφυγής από τη ρουτίνα σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει και, κυρίως, ας μην παρασυρθώ εγώ σε παρασκηνιακές συμπεριφορές που μπορεί να με εκθέσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι συναισθηματικοί σου στόχοι ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο περιβάλλον σου ανάβουν το πράσινο φως για να σχεδιάσεις το μέλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανώς οι φίλοι να σου γνωρίσουν το άτομο που θα κλέψει την καρδιά σου γι αυτό μη σνομπάρεις την παρέα τους.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν επιλέξεις τις διακοπές, αυτή την εβδομάδα, θα βρεις πολλούς τρόπους εκτόνωσης και διασκέδασης, θα περάσεις καλά με τις παρέες σου και ίσως κάνεις συζητήσεις και πάρεις ιδέες για το πώς να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αν παραμείνεις στην έδρα σου, θα νιώθεις ματαιωμένος/η καθώς οι κόποι σου δεν θα αποδίδουν ανάλογους καρπούς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα είναι οι όψεις που μπορεί να προκαλέσουν έκτακτα έξοδα ή καθυστερήσεις στις αμοιβές μου ή χαμηλές αμοιβές. Ας κάνω μία πιο «σφικτή» διαχείριση των πόρων μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί αυτή η περίοδος είναι ένα διάστημα δοκιμασιών για τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις προσωπικές. Η σκληρή σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει ένα πλήθος προβλημάτων, κυρίως σε εσένα που έχεις γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η και να κατανοήσεις ποια είναι τα λάθη σου χωρίς να μπαίνεις στην άμυνα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επικίνδυνες καταστάσεις αναμένονται αυτή την περίοδο καθώς από τη μια θα αντιμετωπίσεις τις εχθρικές συμπεριφορές των συνεργατών σου ενώ, από την άλλη, θα είσαι υποχρεωμένος/η να σηκώσεις βάρη και να κάνεις αγγαρείες που θα σε καταβάλουν σωματικά και ψυχικά. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, να κρατάς μια πιο τυπική στάση προς όλους και όλα και να μην παρασύρεσαι από κόλακες που μπορεί να σε εξαπατήσουν για να επωφεληθούν οι ίδιοι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η πολυαστρία στην Παρθένο ενέχει το στοιχείο των επαγγελματικών ευκαιριών. Ωστόσο, ας αποφύγω να κάνω βιαστικές κινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος του Ηλίου στην Παρθένο τη Δευτέρα θα ρίξει φως στα αισθηματικά σου. Φως που θα σε καθοδηγεί για να καλύψεις τα κενά της προσωπικής σου ζωής και να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος στην σχέση σου. Η σύνοδος του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία στην Παρθένο υπόσχεται τα καλύτερα τόσο σε εσένα που έχεις ένα ταίρι όσο και σε εσένα που φλερτάρεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καλύτερη επιλογή γι αυτήν την περίοδο είναι αναμφισβήτητα οι διακοπές. Αν, ωστόσο, είσαι υποχρεωμένος/η να παραμείνεις στη δουλειά σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις μία σωρεία ανατρεπτικών γεγονότων όχι σοβαρών αλλά ενοχλητικών, τα οποία θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου γιατί μπορεί κάποιοι να δρουν ύπουλα στο παρασκήνιο σε βάρος σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι ιδανική για να ταξιδέψω, κυρίως στο εξωτερικό, να γνωρίσω ανθρώπους και πολιτισμούς, να περάσω καλά με τις παρέες μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είναι πού δύσκολο να αποφύγεις τις γκρίνιες και τις αντιπαραθέσεις καθώς η πολυαστρία στην Παρθένο βγάζει στην επιφάνεια τα παράπονα, τα απωθημένα, τις εντάσεις. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορεί να αναγνωρίσεις προβλήματα που αγνοούσες, οπότε αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, να είναι αποκυήματα μιας πιο ώριμης σκέψης και όχι συνέπειες υπέρμετρου ενθουσιασμού.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δυνατότητές σου είναι πολλές καθώς οι δουλειές σου ανοίγουν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κερδίσεις μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, αυτή την περίοδο με τη σύνοδο των Ερμή – Αφροδίτης – Δία στην Παρθένο και με την είσοδο του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο τη Δευτέρα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν τα γεγονότα με εξωθούν στο να αλλάξω πορεία πλεύσης και να αναθεωρήσω φίλους, στόχους, συλλογικές δραστηριότητες, ας μη διστάσω να το κάνω.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Τη Δευτέρα ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σου όπου ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια όψη συνόδου, εξαιρετικά ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Τώρα θα φουντώνουν τα πάθη σου και θα επιδιώκεις την ικανοποίησή τους. Αποφασίζεις να εστιαστείς στην προσωπική σου ζωή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Ποσειδώνας σχηματίζει τετράγωνο με τους Άρη και Κρόνο, γεγονός που μπορεί να επιφέρει δοκιμασίες στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις πολύ σοβαρές.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο είναι προτιμότερο να πάρεις την άδειά σου και να κάνεις διακοπές γιατί τα προβλήματα τόσο στη δουλειά σου όσο και τα οικογενειακά, θα σε ταλανίσουν και θα βάλουν σε αμυντική θέση. Αν δεν μπορείς να λείψεις από τη δουλειά, να ξέρεις ότι θα κουραστείς υπερβολικά, θα καταπιεστείς από τα αφεντικά σου, θα νιώσεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Να θυμάσαι ότι αν επιμείνεις στον σκοπό σου, θα αμειφθείς έστω και μετά από αρκετό καιρό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να μην πάρω τελεσίδικες αποφάσεις, επί προσωπικών ή επαγγελματικών θεμάτων, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον μου.

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές από τον Βαγγέλη Παυλίδη στους αναγνώστες του iPorta.gr
Λέσχη Γελοιογράφων: η αλήθεια για τη λογοκριμένη έκθεση στο Ευρωκοινοβούλιο
Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2019, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.