ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21/3/2016 – 27/3/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

  Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL_1.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον ζωδιακό σου άξονα, επηρεάζει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες διογκώνονται αυτές τις μέρες, οι αμφιθυμικές αντιδράσεις, προϊόντα συναισθηματικών υπερχειλίσεων, διαταράσσουν τις ισορροπίες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν προάγουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να μην προκαλείς και κράτησε μια όσο το δυνατόν πιο χαλαρή στάση για να μην ενταθούν τα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι, πολλές φορές, η νίκη επέρχεται με την υποχώρηση…
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην είμαι τόσο παρορμητικός/η. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό μου γίνομαι πολύ υποκειμενικός/η και δεν μου είναι εύκολο να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ας προσέχω τουλάχιστον τι λέω κι ας προσπαθήσω να μην βιάζομαι να πω τη γνώμη μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων, σε πριμοδοτεί στον ερωτικό τομέα καθώς σε εξωθεί στο να διευρύνεις τον κύκλο σου, να περάσεις καλά με το ταίρι σου ανάμεσα σε φίλους ή να γνωρίσεις ένα ταίρι από το φιλικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας εξάρει τα πάθη και σε εξωθεί στο να φτιάχνεις ατμόσφαιρα…
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον άξονα Κριού – Ζυγού που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανατροπές και εντάσεις, προβλήματα. Καλό θα ήταν να μη δρομολογήσεις κάτι εντελώς καινούργιο στη δουλειά και να φυλάς τα νώτα σου από το παρασκήνιο και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς είναι βοηθητική για να οργανώσω τις συμμαχίες μου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη στον άξονα Κριού – Ζυγού με τη Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, πολλαπλασιάζοντας τη γοητεία σου και ανοίγοντας το παράθυρο στις μοιραίες συναντήσεις ή εξελίξεις. Έσο έτοιμος/η για κεραυνοβόλους έρωτες και λάγνες περιπέτειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο συνδυασμός του Ερμή που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Κριό με τον Ήλιο και το τρίγωνό τους με τον Άρη, θα σε εξωθήσει στο να κάνεις σκληρές διαπραγματεύσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αν θέλεις να βγεις κερδισμένος/η, θα πρέπει να κατανικήσεις την τάση σου να είσαι υπερόπτης και υποκειμενικός/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας. Ας είμαι σε ετοιμότητα να τις αναγνωρίσω και –στη συνέχεια- να τις αξιοποιήσω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, θα σε δυσκολέψει αρκετά σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, στον αισθηματικό σου τομέα οι ισορροπίες θα συντηρηθούν από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων και σε βοηθάει να βγάζεις τον συναισθηματισμό σου με έναν τρόπο που συγκινεί το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού. Οι ανατροπές, η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά ή οικογενειακού χαρακτήρα και οι εντάσεις θα είναι στο πρόγραμμα. Πιο ευάλωτος/η από τις επιδράσεις της έκλειψης είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Συστήνω ψυχραιμία και ήρεμη στάση στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να αποφύγω τις σημαντικές κινήσεις στη δουλειά και να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη, σε απογειώνει συναισθηματικά, ιδιαίτερα τώρα που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Κριό. Όπως καταλαβαίνεις, θα ακτινοβολείς, θα πάρεις πολλές επιβεβαιώσεις από τα φλερτ, θα διασκεδάσεις αρκετά και, αν είσαι δεσμευμένος/η, θα απολαύσεις ένα ανανεωτικό για τη σχέση σου τριήμερο.
Καριέρα – Οικονομικά: Πολλή δουλειά και άγχος. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά το θετικό, με τον Κρόνο στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη, είναι ότι αν είσαι μεθοδικός/η και εργατικός/η, θα τα καταφέρεις να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει το Σάββατο στον άξονα των επαφών και των ταξιδιών μου, μου κρούει των κώδωνα να προσέχω στους συγκεκριμένους τομείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύς, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις μου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Ο ρομαντισμός εναλλάσσεται με το πάθος και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου που πρέπει να αξιοποιήσεις για να νιώσεις καλύτερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη, στον άξονα των οικονομικών σου, Κριού – Ζυγού. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου και να αναστατωθείς. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου και να κάνεις οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψεις οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η έκλειψη με κάνει πιο ανασφαλή και δύσθυμο από το συνηθισμένο μου. Ας προσπαθήσω να μη βουλιάζω στον βούρκο του άγχους και των φόβων για να μην βλάψω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και αγαπώ.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Την Τετάρτη 23 Μαρτίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον ζωδιακό σου άξονα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και επηρεάζει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Επίσης, από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Κριό και ο Ερμής, ο οποίος θα συμμετέχει στην έκλειψη γι αυτό οι εντάσεις και οι εκρήξεις θυμού μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις. Καλά θα κάνεις να προσέχεις για να μη συμβεί κάτι δυσάρεστο με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με Ήλιο και Ερμή στον Κριό καθώς επίσης και με την επίδραση της έκλειψης, θα τεθούν θέματα συνεργασιών επί τάπητος. Από την άλλη η Αφροδίτη από τους Ιχθύς και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα δείχνει ότι θα πρέπει να δουλέψεις αρκετά σκληρά και ίσως μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές σου με τη βοήθεια ατόμων που είναι αρκετά ισχυρά οικονομικά ή κοινωνικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η εβδομάδα είναι η πλέον ακατάλληλη για να υπογράψω συμβόλαια και να κάνω σημαντικές συμφωνίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, το ζώδιο των ερώτων σου, η διάθεσή σου για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, παραμένει αναλλοίωτη. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα δείχνει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη πάθους, γεγονός που θα σε εξωθεί στο να επιδιώκεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη 23 Μαρτίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη που μάλλον θα φέρει την αναστάτωσή της στη δουλειά καθώς επηρεάζει τον ζωδιακό άξονα της καθημερινής σου εργασίας. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι ανταγωνιστική και μάλιστα με πιθανά πισώπλατα χτυπήματα εναντίον σου και «περίεργες» συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την έκλειψη στον Ζυγό, θα βγουν στην επιφάνεια τα απωθημένα και θα αγχώνομαι –ενίοτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο- γεγονός που θα με αποδυναμώνει ενεργειακά. Να προσέχω την υγεία μου, να προσπαθώ να κοιμάμαι περισσότερο και να τρέφομαι πιο υγιεινά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Ο άξονας Κριού – Ζυγού που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, προσβάλλεται από την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Η συγκεκριμένη έκλειψη ναι μεν μπορεί να φέρει καινούργιες γνωριμίες, μοιραίες εξελίξεις, μοιραίους έρωτες αλλά είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια ιστορίες από την κρύπτη, απωθημένα του παρελθόντος και καταστάσεις που δεν έχουν τελειώσει μέσα μας και μας κρατούν δέσμιους του χθες, εμποδίζοντας τη χαρά μας στο σήμερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τον χώρο σου είτε τον επαγγελματικό είτε το σπιτικό σας, να κάνεις ανακαινίσεις, να αλλάξεις διακόσμηση. Επίσης, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία σου, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή ο Κρόνος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό μου. Καλά θα κάνω να αξιοποιήσω αυτή την περίοδο για να παραδεχθώ τα λάθη που έχω κάνει και την τάση μου να μην πραγματοποιώ τις ιδέες μου ή να φοβάμαι να δουλέψω για κάτι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον ζωδιακό σου σταυρό, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, υποχρεώσεις και προβλήματα που ίσως έχουν αντίκτυπο στη σχέσεις σου. Την κατάσταση σώζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων και σου επιτρέπει να συντηρείς τις ισορροπίες με τη συζήτηση.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιακό σου σταυρό, γεγονός που θα σε αναστατώσει, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρέπει να αποφύγεις τις τριβές στη δουλειά, κυρίως με τους εργοδότες σου ή –γενικότερα- άτομα ισχύος. Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, προτίμησε να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα έχω τη δυνατότητα να αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα και να κερδίσω τους συνομιλητές μου. Ωστόσο, αν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ας το αφήσω καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Μετά τον Ήλιο, την Τρίτη περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Κριού και ο Ερμής, γεγονός που ενισχύει τη διάθεσή σου να ερωτοτροπήσεις, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να κεραυνοβοληθείς. Ωστόσο, επειδή η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ίδιο περιβάλλον, δηλαδή στον άξονα Κριού – Ζυγού, καλό θα ήταν να μην ενδώσεις σε επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή και το τρίγωνό τους με τον Άρη είναι ο συνδυασμός όψεων που σου επιτρέπει να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να βάλεις σε εφαρμογή καινούργια σχέδια, να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και να οργανώσεις τις συμμαχίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των ταξιδιών, της μάθησης και της επικοινωνίας. Καλά θα κάνω να μην αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους και να προσέχω στους συγκεκριμένους τομείς γιατί τόσο η ευκαιρία όσο και το μεγάλο λάθος είναι στη σφαίρα του εφικτού.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε εξωθεί στο να επιδιώκεις την κάλυψη των αναγκών σου μέσα από τον έρωτα. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας σε κάνει πιο διορατικό/η, διεισδυτικό/η, πιθανότατα καχύποπτο/η αλλά και πιο παθιασμένο/η με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο συμπεριλαμβανομένων και το σκηνών ζήλιας στο ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού που σχετίζεται με τον τομέα των οικονομικών σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις κάθε σου κίνηση, να μην παρασύρεσαι από αυτούς που σου υπόσχονται εύκολα κέρδη και να αποφύγεις του διακανονισμούς. Επίσης, είναι πιθανό να καθυστερήσουν κάποιες πληρωμές σου ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές δεν αποκλείουν μοιραίες συναντήσεις, οι οποίες να λειτουργήσουν είτε ως το μέσον για να προωθήσω επαγγελματικά μου σχέδια είτε ως τα άτομα που θα με εξωθήσουν στο να κάνω μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή.

 

mikelcc.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ευχαριστίες της Αντιδημάρχου Πρόνοιας Ρόδου κας Ζωάννου στη DODEKANISOS SEAWAYS για την προσφορά της στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας
Σκίτσα εξ Αμερικής 1ο, του Γιώργου Σαράφογλου
1η Γιορτή Ανακύκλωσης στη Ρόδο με 1.000 μαθητές, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.