ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 – 27/11/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

 

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αλλάζει το σκηνικό και ξαναβρίσκεις τον καλό σου, ερωτικό εαυτό. Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, πολλές εκ των οποίων θα είναι κεραυνοβόλοι έρωτες, θα αναθεωρήσεις τη στάση σου προς κάποιες σχέσεις σου και ίσως πάρεις σοβαρές αποφάσεις για γάμο και δημιουργία οικογένειας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δημόσιες σχέσεις και οι συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, θα είναι πολύ σημαντικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Να είσαι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου καθώς μπορεί να δεχθείς αξιόλογες προτάσεις και ίσως από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής, είναι το καλύτερό μου. Ας προσπαθήσω να συνδυάσω αναψυχή και δουλειά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι θα υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, είναι πολύ πιθανό να πέσεις θύμα ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Ωστόσο, πρέπει να κρατάς τις επιφυλάξεις σου, ιδιαίτερα αν γνωρίσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κατανικήσεις τη νωχέλειά σου και είσαι αεικίνητος/η, αναμένεται η κοινωνική καταξίωση. Πιο ευνοημένος/η θα είσαι εσύ που ασκείς ένα επάγγελμα ως ελεύθερος επαγγελματίας ή είσαι καλλιτέχνης καθώς θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αυξήσεις την πελατεία σου και να αποκτήσεις περισσότερη και καλύτερη φήμη.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η εβδομάδα προσφέρεται για να διεκπεραιώσω οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή να διευθετήσω κληρονομικές υποθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σου, το παιχνίδι ανάβει για τα καλά! Αν κατανικήσεις τον εγωισμό σου και δεν «καβαλήσεις το καλάμι», η περίοδος υπόσχεται τις καλύτερες εξελίξεις. Στην αντίθετη περίπτωση, υπόσχεται και πάλι καλή έκβαση αλλά μετά από θύελλες.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σκληρή δουλειά θα στιγματίσει αυτή την περίοδο αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα διαφανούν οι προοπτικές που δημιουργούνται για το 2017 και θα νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Από την Τρίτη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσεις καινούργιες υποθέσεις και να προγραμματίσεις τα πολύ σημαντικά ραντεβού σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να αναβάλλω τις καινούργιες δραστηριότητές μου για την επόμενη εβδομάδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, αν έχεις μία σταθερή σχέση, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα καθώς το ταίρι σου θα σου δείξει την κατανόηση που προσδοκάς. Εσύ, με τη σειρά σου, πρέπει να είσαι πιο δοτικός/η και να ψάχνεις την ευκαιρία να του αφοσιωθείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κερδισμένος/η αυτή την περίοδο θα είσαι εσύ που θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, θα είσαι εστιασμένος/η στο σκοπό και έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια. Αν είσαι φυγόπονος/η θα είσαι ο χαμένος/η αυτής της περιόδου καθώς δεν θα σου δοθεί τίποτε χωρίς να το αξίζεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να «ντύσεις» χειμωνιάτικα το σπιτικό σου.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι ευνοϊκοί για το ζώδιό σου πλανητικοί συνδυασμοί εγγυώνται ένα καλό διάστημα για τους έρωτές σου καθώς ικανοποιούνται οι ανάγκες σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στα Λιοντάρια που θέλουν τα παιχνίδια. Αν είσαι παντρεμένος/η, θα βρεις τους τρόπους να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου κι αν είχες προβλήματα τους προηγούμενους μήνες, η περίοδος προσφέρεται για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι θα αναγκαστείς να υπερβείς τα όρια της αντοχής σου λόγω φόρτου εργασίας, θα νιώθεις ικανοποιημένος/η λόγω των κερδών που τα έχεις μεγάλη ανάγκη μετά από ένα διάστημα που σου άδειασε της τσέπες. Τώρα είναι πιθανότατο να συνάψεις μια καινούργια συνεργασία.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν είσαι καλλιτέχνης και χρειάζεσαι την έμπνευση για να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου, θα έχεις την τιμητική σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις θα σε απασχολούν όλη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Ο χρόνος για την προσωπική σου ζωή και έρωτες θα είναι ανύπαρκτος αλλά το ευχάριστο είναι ότι αν συντηρείς μία μόνιμη σχέση, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να κάνεις ένα τεστ στις αντοχές σου. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και το πόση δουλειά θα έχεις εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεση και τις αντοχές σου. Εννοείται ότι γεμίζουν οι τσέπες, πράγμα που σε αναπτερώνει ψυχολογικά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με μέλη της οικογένειάς μου ή να συμβεί μία βλάβη στο σπίτι.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο συνδυασμός του Άρη στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου και του Ηλίου που περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Τοξότη, θα σου χαρίσει τις όμορφες στιγμές που σου αναλογούν. Πιο ευνοημένος/η θα είσαι εσύ που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να επισημοποιήσεις το δεσμό σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περίοδος προσφέρεται για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να κάνεις άριστες δημόσιες σχέσεις, να επιδιώξεις επαφές με άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά. Αν επιμείνεις, θα βρεις αυτούς που είναι σε θέση να σε υποστηρίξουν και να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα καλό μέσον εκτόνωσης για εμένα αυτή την περίοδο είναι τα ταξίδια. Ας προσπαθήσω να ξεφύγω, έστω για το Σαββατοκύριακο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα, μιας και η επιταγή των άστρων είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να επανεξετάζεις τις ανάγκες, τα συναισθήματά σου και τα δεδομένα της ζωής σου. Ωστόσο, μπορεί να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου αλλά η κατάσταση θα σου βγει σε καλό καθώς θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιοι κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σου γιατί σε υπονομεύουν. Κρατήσου μακριά από τις ίντριγκες, όσο δελεαστικό κι αν μοιάζει να μπλεχτείς, και δεν θα χάσεις. Σύντομα θα αποδείξεις τι αξίζεις και θα κάνεις πιο μεθοδικές κινήσεις που θα είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην κάνω περιττές σπατάλες για να μη βγω εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου ο Νοέμβριος θα είναι συναρπαστικός, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν οι περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Περιστοιχίζεσαι από κατακτήσεις που σε βάζουν στη διαδικασία να παίξεις και να ψαχτείς. Είναι πολύ πιθανό κάποια φιλία σου να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου θα ευοδώνονται με μεγαλύτερη ευκολία γι αυτό πρέπει να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Ο μήνας σε θέλει αεικίνητο/η και εστιασμένο/η στους στόχους σου, έτοιμο/η να αποδείξεις ότι είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό και να βγεις νικητής.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου ταλέντα αυτές τις μέρες για να αυξήσω τη δημοτικότητά μου και, πιθανώς, το κασέ μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ταράζονται τα λιμνάζοντα ύδατα των αισθηματικών σου. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να νιώσεις μπερδεμένος/η καθώς θα σε διεκδικήσουν και πάλι κάποια άτομα του παρελθόντος σου. Ωστόσο, πιο ευνοημένος/η είσαι εσύ που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά το πληρώνεις με πολλή κούραση. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός/η κι ότι θα πας καλύτερα στον οικονομικό τομέα, έστω και με λίγη «χρονοκαθυστέρηση». Προς το παρόν, να σκέφτεσαι ότι βάζεις τα θεμέλια για ένα καλύτερο 2017.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στον Ζυγό, τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Άρη στο ζώδιό σου, παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά με αποτέλεσμα να ακτινοβολείς και να έλκεις ότι καλύτερο στον έρωτα. Η τύχη σου ανοίγει και σου φέρνει ό,τι επιθυμείτε! Καιρός να το ρίξεις έξω χωρίς αναστολές χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες καθώς, αν καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια, θα αποκτήσεις περισσότερη φήμη, θα προβληθείς, θα ανεβάσεις το κασέ σου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια σημαντική αλλαγή ή να συνάψεις σημαντικές συμμαχίες στον επαγγελματικό σου χώρο, με σκοπό να οργανώσεις κάτι που θα κάνει τη διαφορά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευνοούνται τα ταξίδια μου είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν συνδυάσω το τερπνό μετά του ωφελίμου, ακόμη καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Επειδή οι επαγγελματικές σου υποθέσεις απαιτούν πολύ τρέξιμο και επηρεάζουν τη διάθεση και την καθημερινότητά σου, βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, αν έχεις μία μόνιμη σχέση, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα καθώς το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η περίοδος στιγματίζεται από υπέρμετρη κούραση. Ωστόσο, δεν θα βαρυγκωμήσεις γιατί θα βγάλεις αρκετά χρήματα και θα καλύψεις κάποια χρέη σου που τα νιώθεις απειλητικά για την ψυχική σου ηρεμία μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν πρέπει να υπογράψω κάποιον οικονομικό διακανονισμό ή να ασχοληθώ με μία κληρονομική μου υπόθεση, είναι προτιμότερο να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

mikelcc.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
21.12.2018, Αθήνα: Παρουσίαση μελέτης αποκάλυψης γραφημάτων στο σπίτι – Μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά στον Πύργο της Τήνου
Άγρια άλογα στον Όλυμπο (μέρος 2ο)
ΓΕΣ & ΑΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη για τον καρκίνο: Όταν η Τέχνη θεραπεύει, η θεραπεία γίνεται Τέχνη!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.