ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/5/2016 – 8/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

 

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

a4ba0951ce66f6f66fe2fb997e7105be_XL.jpg

 

 

 


ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Με τον Άρη ανάδρομο στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλουν του Τοξότη, είναι πιθανές οι συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως, ο χρόνος που θα διαθέτεις για την προσωπική σου ζωή, θα είναι ανεπαρκής καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη με τις θετικές της όψεις σε διευκολύνει να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις και να εστιαστείς στη δουλειά, προκειμένου να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και επίσης το πρόγραμμά σου να επιτρέπει τις καθυστερήσεις με ανάδρομους τον Ερμή και τον Άρη.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών μου. Ας την αξιοποιήσω όσο μπορώ για να κάνω τις ενέργειες που θα μου επιτρέψουν να αυξήσω τα έσοδά μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου στο ζώδιό σου, σου δίνει ρόλο του πρωταγωνιστή σε θέματα σχέσεων και έρωτα αυτή την περίοδο. Το Μεγάλο Τρίγωνο των Φώτων (Σελήνης και Ηλίου), του Δία και του Πλούτωνα καθώς και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου, ενισχύουν την τάση σου να είσαι επικεντρωμένος/η στα φλερτ, στις παρέες, στη διασκέδαση και στα ερωτικά παιχνίδια. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δεν αποκλείει τις επιστροφές κάποιων ατόμων του παρελθόντος σου στο παρόν.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Το θέμα οικονομική διαχείριση έρχεται στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σου. Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος/η για έκτακτα έξοδα. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί, με ανάδρομους τον Ερμή και τον κυβερνήτη σου Άρη, δεν θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην γίνομαι υποκειμενικός/η και να μπαίνω στη θέση των άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, ο ρομαντισμός σου, τα ωραία λόγια, κλπ θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, από την άλλη ο Άρης κινείται ανάδρομα στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σου και ενισχύει την τάση σου να καβγαδίζεις. Σε συνδυασμό, αυτές οι όψεις απαιτούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου, να υποστηρίξεις τις επιθυμίες και όχι τις εξαρτήσεις σου.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα, κυρίως λόγω κουτσομπολιών που μπορεί να γίνουν σε βάρος σου. Επίσης, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος σου, τα οποία ίσως να γίνουν υπονομευτικά για την καλή σου πορεία στη δουλειά καθώς ίσως σου αναστείλουν τη διάθεση να ρισκάρεις ή σε κάνουν καχύποπτο/η με τα άτομα που θα σου προτείνουν κάτι σημαντικό.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα υγείας και καθημερινότητάς μου. Ας είμαι πιο συνεπής με τη φροντίδα του εαυτού μου, ας τρέφομαι καλύτερα κι ας γυμνάζομαι περισσότερο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος που βρίσκονται στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου, θα ρίξουν το φως τους στα αισθηματικά σου αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να επιφέρει ταραχές στην ερωτική σου ζωή ή την τάση να κολλάς σε εμμονές που μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε εξωθεί στο να κάνεις καινούργια πλάνα και να εστιαστείς στους τρόπους με τους οποίους θα βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και θα αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, αρκεί κάθε σου βήμα να γίνεται με σύνεση, σου θυμίζω ότι ο Άρης είναι ανάδρομος στον Τοξότη, το ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και εγκυμονεί ανατροπές.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να επαναδιαπραγματευθείς κάποια σχέδια που εκκρεμούσαν από το παρελθόν και, αν κινηθείς συνετά, θα μπορέσεις να τα προωθήσεις.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες δεν είναι οι καλύτερες δυνατόν για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, μετά την ανάπαυλα του Πάσχα, φαίνεται ότι μάλλον θα προσγειωθείς απότομα στις πρακτικές σου ενασχολήσεις. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου, δεν αποκλείει κάποια επιστροφή από το παρελθόν σου.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στον Ταύρο, εξωθεί στην ανάληψη ευθυνών, στη σκληρή δουλειά και εγκυμονεί πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν αλλά κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι προσεκτική καθώς, με ανάδρομους τον Ερμή και τον Άρη, οι ανατροπές και τα εμπόδια είναι στο πρόγραμμα.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα επαγγελματικό μου θέμα από το παρελθόν είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου ενώ ο Πλούτωνας στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Αιγόκερω, διελεύσεις που γίνονται πιο σημαντικές αυτή την εβδομάδα καθώς οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν μεγάλο τρίγωνο με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) της Νέας Σελήνης στον Ταύρο. Θα αξιοποιήσεις στο έπακρον αυτές τις επιδράσεις, αν παίρνεις στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι έτοιμος/η να αγαπήσεις αυτό που έχεις και όχι αυτό που έχεις πλάσει στη φαντασία σου ή –αν είσαι αδέσμευτος/η, αν είσαι διατεθειμένος/η να απολέσεις την ελευθερία σου.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Ο συνδυασμός της Νέας Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο θα σου προκαλέσει αρκετή ένταση στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Είναι πιθανό να αναγκαστείς να πάρεις θέσεις για κάποια θέματα που θα επανέλθουν στο προσκήνιο και σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σου.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο με διευκολύνει σε οτιδήποτε σχετίζεται με επιμόρφωση, διδασκαλία, επαφές με το εξωτερικό.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στον Ταύρο καθώς επίσης και η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, ανεβάζουν τη λίμπιντό σου και σε εξωθούν στην αναζήτηση συντρόφου αλλά ευθύνονται και για την ανασφάλεια, την διάθεση ελέγχου, την τάση σου να είσαι κτητικός/η. Πρόσεχε: καλό θα ήταν να μην πιέσεις το ταίρι σου και να μην το αναγκάσεις να ξεπεράσει τις αντοχές του.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Το Μεγάλο Τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία καταδεικνύει το μέγεθος των ευθυνών που θα έχεις αυτή την εβδομάδα, την έλλειψη ευχάριστων ωρών, λόγω φόρτου εργασίες, τις αγγαρείες που θα πρέπει να κάνεις, θυσιάζοντας τις ανάγκες και τις απολαύσεις σου στο βωμό των ευθυνών και του καθήκοντος. Πάντως, αν βάλεις το καθήκον σε πρώτη προτεραιότητα θα αμειφθείς, έστω και αργότερα. Προς το παρόν, αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη Νέα Σελήνη και, γενικότερα, την πολυαστρία στον Ταύρο, μπορεί να βρω τις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και πολύ καιρό.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαΐου στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών σου και η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, σου δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις, τον έρωτα, τις απολαύσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βρεις τους τρόπους φλερτάρεις με περισσότερο πάθος. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, είναι πιθανό να επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος και να ζητάει μια θέση στο παρόν σου.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά από μία περίοδο έντασης και με τον ανάδρομο Ερμή να σε ταλανίζει από τον Ταύρο καθώς σε εξωθεί σε αναθεωρήσεις συνεργασιών, ενθαρρυντικό για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι το γεγονός ότι, με την επίδραση της Νέας Σελήνης και της Αφροδίτης από τον Ταύρο, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις κάποιες δημιουργικές σου ιδέες και να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να συνεργαστείς και πάλι με κάποιο άτομο ή εταιρεία που συνεργαζόσουν στο παρελθόν.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην βιάζομαι να αποφασίσω για καινούργιες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, το ζώδιο των σχέσεών μου και ο κυβερνήτης του ζωδίου μου Άρης ανάδρομος στον Τοξότη. Η εποχή δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις καθώς μπορεί να τις αναθεωρήσω αργότερα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κλείσει στον εαυτό σου, να αναδείξει τον μελαγχολικό σου εαυτό που, επειδή δεν είναι συνηθισμένος, θα ξενίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει γι αυτό ίσως επέλθει είτε «παγωνιά» είτε ηφαιστειακή έκρηξη στην ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Να προσέχεις τις κινήσεις σου, να προσπαθήσεις να μην δημιουργείς εντάσεις και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής στον Ταύρο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία και υγεία. Φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά και πιθανώς αρκετό άγχος. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο δεν αποκλείονται οι ευκαιρίες αλλά, με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανές οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα γι αυτό φρόντισε να αφήνεις χρόνο για να χωράει η ανατροπή χωρίς να σε πανικοβάλλει.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω πολύ για να μην γίνουν παρεξηγήσεις στη δουλειά μου και να είμαι πολύ συνεπής στα ραντεβού μου για να μην δημιουργήσω άσχημες εντυπώσεις για το άτομό μου από μία αμέλεια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Αυτήν την περίοδο έχεις την τιμητική σου στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα μετά την Παρασκευή που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου και σχηματίζει ένα εκπληκτικό Μεγάλο Τρίγωνο με τον Δία από την Παρθένο και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Παράλληλα η Αφροδίτη και ο Ερμής ανάδρομος στο ίδιο περιβάλλον υπογραμμίζουν ότι θα σε απασχολήσει το θέμα έρωτας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Ανανεωτικές καταστάσεις, ρομαντικές βολτούλες, καινούργιες γνωριμίες, επιστροφές από το παρελθόν! Όλα είναι στο πρόγραμμα και όλα σε επιβεβαιώνουν!

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι οι ευθύνες που καλείσαι αν αναλάβεις θα είναι πολλές, τη στιγμή μάλιστα που θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου ή θα νιώθεις ότι εκκρεμότητες του παρελθόντος σε κρατάνε δέσμιο/α και δεν σε αφήνουν να οργανώσεις το πρόγραμμά σου με τον τρόπο που θα ήθελες, προκειμένου να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις τη δουλειά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ξαναβγάλω από τα «ντουλάπια» τα παλιά μου χόμπι ή τα αντικείμενα που σχετίζονται με τα ταλέντα μου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εβδομάδα απέχει πόρο από το να είναι η ιδανική σου για θέματα καρδιάς καθώς οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Ωστόσο, με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη, είναι πιθανό να έχεις επιστροφές «ασώτων» του παρελθόντος ή το άτομο που είχατε αρχίζει να παίζετε κι τελικά σου έβαλε την ταμπέλα του/της φίλου/ης, να δείξει ότι μάλλον φλέγεται από έρωτα. Θα δούμε… ανάλογα πάντα με τον προσωπικό σου χάρτη…

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο το βράδυ της Παρασκευής, θα σε βάλει δυναμικά στους γρήγορους ρυθμούς της δουλειάς, προσγειώνοντάς σε απότομα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Επειδή στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα αν δεν κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου και φανείς ασυνεπείς προς τους συνεργάτες σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην είμαι ανταγωνιστικός/η στη δουλειά, ακόμη κι αν με προκαλέσουν. Επίσης, ας είμαι πιο υπομονετικός/η με την οικογένειά μου.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλουν του Ταύρου να σχηματίζει Μεγάλο Τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, την Παρθένο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ευνοηθείς και μάλιστα περισσότερο απ’ όσο πιστεύεις (εκτός αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο δέχεται άλλες επιδράσεις). Πιο ευνοημένος/η θα είσαι εσύ που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αντιμετωπίσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με τη δέουσα σοβαρότητα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα μπορέσεις να επιδείξεις τη δουλειά σου αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί ενώ θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, χρήσιμες για τη δουλειά σου, μπορεί να μην γίνεις κατανοητός/η. Επίσης, θα πρέπει να είσαι πολύ συνεπής στα ραντεβού σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσφέρεται για να ασχοληθώ με θέματα επικοινωνίας, επαφών καθώς επίσης με αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

 

 

 

micelcc.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Όσιος Γεράσιμος ο Ιορδανίτης, δάμασε τα θηρία, θαυματοποιούσε – 4 Μαρτίου
942ea5c11c1edd51d6097757ba97f0d3_M.jpg
Το προεκλογικό σποτάκι των “Ράδιο Αρβύλα”, του Αντώνη Κανάκη
Αγίασμα, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.