ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/10/2016 – 23/10/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Μπλέκεσαι για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι, στα φλερτ, στις χαρές και στα πανηγύρια. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να χαλάσεις λίγο το ευχάριστο κλίμα λόγω ζήλιας και κτητικής συμπεριφοράς. Επίσης, σε περίπτωση που έχεις μια σχέση και παίζεις παιχνίδια για περαιτέρω επιβεβαιώσεις, να θυμάσαι ότι τώρα οι κινήσεις σου θα αποκαλυφθούν και θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση του κατηγορούμενου.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σου στη δουλειά θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες καθώς είναι πιθανό να σε ανταγωνίζονται αθέμιτα και να χρησιμοποιηθούν τα λόγια σου σε βάρος σου ή ακόμη και να παραποιηθούν. Αν υπάρξουν εντάσεις ή τα πράγματα διαγράφονται δυσοίωνα, ετοίμασε ένα planb.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προετοιμαστώ ψυχολογικά γιατί μπορεί να πιεστώ είτε από μία υπόθεση με την ακίνητη περιουσία μου είτε λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή η εβδομάδα, μετά την Πανσέληνο και με την επίδραση της συνόδου Άρη – Πλούτωνα, ενδείκνυται για να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να πάρεις καίριες αποφάσεις. Αν θέλεις να δεσμευτείς, πρόσεχε τι επιλέγεις καθώς μπορεί να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές οι μέρες σε βάζουν στα δύσκολα καθώς θα αναμετρηθείς με άτομα που θα σε ανταγωνίζονται αθέμιτα. Θα νιώθεις ότι δεν υπάρχει διαφάνεια στις εργασιακές σου σχέσεις και, πάνω που θα πηγαίνουν να σε βγάλουν καχύποπτο/η, θα συμβαίνει κάτι και θα επιβεβαιώνει. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να φυλάς τα νώτα σου για να μην δεχθείς επιθέσεις.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα μπορέσω να τακτοποιήσω κάποιες οικονομικές μου υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα περιστοιχίζεσαι από κατακτήσεις που σε βάζουν στη διαδικασία να παίξεις και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν σου χρειάζεται να συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που σε πιέζουν. Η περίοδος προσφέρεται, κυρίως, για σοβαρές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτές οι μέρες οι στόχοι σου ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία καθώς, αν δουλέψεις σκληρά, θα ανοίξουν οι δουλειές σου και, τελικά, έστω και με λίγη καθυστέρηση, θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού ή ένα δυναμικό ξεκίνημα, από την Τρίτη και μετά θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα, στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεών σου, θα νιώσεις μπερδεμένος/η καθώς από τη μια φοβάσαι τη μοναξιά ενώ από την άλλη θα πιέζεσαι πολύ από τις σχέσεις σου ή θα έχεις την τάση να πιέζεις εσύ για να βαυκαλίσεις τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην εμπλέκεσαι σε παιχνίδια ανταγωνισμού και συναισθηματικών χειρισμών.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα για λάθη που έχουν κάνει άλλοι και αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, με αποτέλεσμα να σπάνε τα νεύρα σου. Αν οι καταστάσεις σε εξωθούν στο να κάνεις αλλαγές, προσπάθησε να βαδίσεις εκ του ασφαλούς και να έχεις ήδη σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις σου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια τα καταπιεσμένα μου συναισθήματα και να ξεσπάω προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, είναι μεγάλος γι αυτό να προσέχω.

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν γι αυτό θα ακτινοβολείς, με αποτέλεσμα να έλκεις θαυμαστές, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αξιοποιείς τα επικοινωνιακά σου προσόντα. Η εβδομάδα προσφέρεται για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να συνάψεις καινούργιες σχέσεις, να παίξεις παιχνίδια πάθους.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποίησε οπωσδήποτε αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη στον Ζυγό (από την Τρίτη) καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις τη φήμη σου και να εξασφαλίσεις ένα καλό κασέ σε δύσκολες εποχές. Αξίζει λοιπόν να δώσεις τον αγώνα σου και να κουραστείς τώρα γιατί οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ευνοούνται τα ταξίδια σου είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε –ιδανικά- σε συνδυασμό αναψυχής και δουλειάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Μοιραίες συναντήσεις, σχέσεις, επανασυνδέσεις αναμένονται αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία και απόσταση, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι τα πάθη σου βγαίνουν στην επιφάνεια και σε πνίγουν. Αν δεν μπορείς να «διαβάσεις» τα συναισθήματά σου, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κληρονομικές υποθέσεις, δοσοληψίες με τράπεζες, εφορία, κληρονομικά και, γενικότερα, τα οικονομικά σου που σχετίζονται με τρίτους θα είναι το κύριο θέμα αυτής της εβδομάδας καθώς θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να προωθήσεις τέτοιου είδους υποθέσεις.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές ευνοούν το να ασχοληθώ επωφελώς με την ακίνητη περιουσία μου, να αλλάξω διακόσμηση, να κάνω μια μετακόμιση σε ένα σπίτι που θα το χαρώ περισσότερο από αυτό που έχω μέχρι αυτή τη στιγμή.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Τα γεγονότα που θα συμβούν, θα σε εξωθήσουν στο να πάρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις αλλά οι πλανητικές όψεις και μετακινήσεις δεν σου επιτρέπουν να εμπιστευτείς την κρίση σου αυτή την περίοδο γιατί θα είσαι πολύ υποκειμενικός/η. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις για να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο μπορεί να δεχθείς προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες, ιδιαίτερα από την Τρίτη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη. Θα πρέπει είσαι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου και να μην αφήσεις τον εγωισμό και την καχυποψία σου να σε αναστείλουν.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η νευρικότητα και η κυκλοθυμία μου μπορεί να με εξωθήσουν σε ξεσπάσματα που θα αποβούν βλαπτικά για σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Στηρίζεις τις ισορροπίες της σχέσεις σου στο ταίρι σου που καλείται να δείξει κατανόηση για τα ωράριά σου και για τις ανατροπές της καθημερινότητας που θα σε κάνουν να το στήνεις συχνά πυκνά. Αν μπορείς να συνεργαστείς σε κάποια πράγματα (χόμπι ή δουλειά) μαζί του, θα ήταν ευχής έργο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά καθώς η μία αγγαρεία θα διαδέχεται την άλλη. Φυσικό είναι να νιώθεις πιεσμένος/η. Το θετικό είναι το γεγονός ότι οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι και, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω τα λόγια μου καθώς είναι πιθανό να πληγώσω κάποιο άτομο που αγαπώ και να μετανιώσω όταν θα είναι αργά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου γι αυτό θα νιώθεις ανανεωμένος/η και δημιουργικός/η ενώ –παράλληλα- θα φλερτάρεις με μεγάλη επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Κρόνος που, επίσης, βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε πριμοδοτήσει μόνο αν είσαι αποφασισμένος/η να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να ενδώσεις σε σοβαρές σχέσεις.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να επιδείξεις τα ταλέντα σου, τη δημιουργικότητά σου, τις δεξιότητές σου αλλά και για να κάνεις σημαντικά ραντεβού. Αξιοποίησε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για να διαφημιστείς και να προσπαθήσεις να αυξήσεις την πελατεία σου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα έκτακτα έξοδα ή τα μειωμένα έσοδα μπορεί να με αναστατώσουν. Τουλάχιστον, ας φροντίσω να μην ενδώσω στους πειρασμούς της αγοράς και ξεφύγω στα έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη σύνοδο του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, θα πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος/η, προκειμένου να αποφύγεις τους καβγάδες και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν νιώθεις πιεσμένος/η ή μόνος/η στη σχέση σου, μη βιαστείς να δώσεις ένα τέλος γιατί μπορεί αργότερα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου εκτός αν έχεις αποφασίσει να δώσεις χώρο στη ζωή σου εδώ και καιρό.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά σου καθώς θα πιεστείς υπερβολικά από τους ανωτέρους σου. Αν θέλεις να προστατέψεις τις συνεργασίες σου από την κακή την ώρα, προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου, ακόμη και στην περίπτωση που σε προκαλέσουν με ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάποια οικογενειακά προβλήματα είναι στο πρόγραμμα αυτές τις μέρες αλλά, μάλλον, θα επιλυθούν σχετικά σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, να έρθεις πιο κοντά του καθώς θα είσαι πιο ανοικτός/η επικοινωνιακά και πιο δεκτικός/η στη συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα φλερτάρεις και θα επιβεβαιωθείς ενώ, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, δεν αποκλείεται να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις γνωριμίες και τις συμμαχίες αυτών των ημερών, θα προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες ή για να κάνεις ένα πολύ σημαντικό ραντεβού, το οποίο –αργά ή γρήγορα- να αποδώσει καρπούς. Αν θέλεις να διαφημιστείς, η περίοδος προσφέρεται. Αν μπορείς να συνδυάσεις ταξίδι και δουλειές, μην το σκέφτεσαι.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι αλλαγές παραστάσεων θα με βοηθήσουν να επαναφορτίζω τις μπαταρίες μου. Ας προσπαθήσω να «δραπετεύσω», έστω και το Σαββατοκύριακο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο μπορεί να πάθεις κρίση ανασφάλειας που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά αν δεν σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Θα στέκεσαι σε λεπτομέρειες, χάνοντας την ουσία, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείς το ταίρι σου με σκηνές που θα οδηγούν στο να πρέπει να απολογηθείς για τη συμπεριφορά σου.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, από την Τρίτη, είναι πιθανό να προκύψει μια δουλειά που, εκτός του γεγονότος ότι μπορεί να σε καταξιώσει στον τομέα σου, μπορεί και να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πιο κερδισμένος/η θα είσαι εσύ που θα ρισκάρεις και θα βάλεις σε εφαρμογή τις πρωτοποριακές ιδέες σου.

 

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η κυκλοθυμία μου θα γίνει η αφορμή να χάνω ενέργεια. Ας εκτονώνομαι στο γυμναστήριο ή σε άσκηση, γενικότερα.

SHARE
RELATED POSTS
Δημήτρης Ι. Μπρούχος: Ας ξανασυστηθούμε πριν συναντηθούμε!
Η φινέτσα της αγγλικής διακόσμησης στην κουζίνα – 25 φωτογραφίες
Σιωπή, του Γιώργου Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.