ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/8/2016 – 21/8/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα που -μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου. Θα πρέπει να προσέχεις καθώς ναι μεν θα προσθέσει σκηνικό ρομαντισμού στους έρωτές σου, μιας και τα φεγγάρια του καλοκαιριού είναι εντυπωσιακά και ξεσηκώνουν αλλά θα σου προκαλέσει και συναισθηματικές υπερχειλίσεις, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν εντάσεις. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, χαίρεσαι αλλά προσέχεις γιατί ο εγωισμός σου μπορεί να τα γκρεμίσει όλα με μία κίνησή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου ή να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να συνεργαστείς με τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Η τάση σου να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μην ομαδοποιείσαι δεν θα σε ωφελήσει αυτή την περίοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ας φροντίσω την υγεία μου και τη διατροφή μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο, στον τομέα των ερώτων σου. Φλερτ, διακοπές, διασκέδαση, ανανεωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, για να αποφύγεις τις απογοητεύσεις, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, να μην παρασύρεσαι από ενθουσιασμούς και να βάζεις τη λογική σου στην εξίσωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονα που σχετίζεται με την καριέρα σου. Παράλληλα, ο Άρης από τον Τοξότη “δηλώνει″ ότι θα αναγκαστείς να δουλεύεις σκληρά και να επωμίζεσαι με βάρη που θα σε πιέσουν. Στην καλύτερη περίπτωση, η διαφυγή σου θα είναι οι διακοπές. Αλλιώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου ή εντάσεις με τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να αξιοποιήσω τα δημιουργικά μου ταλέντα και -γενικότερα- ενισχύουν τη διάθεσή μου για αυτοέκφραση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, ευνοεί τους έρωτές σου καθώς δίνει μια ευχάριστη, ρομαντική νότα στο σκηνικό των αισθηματικών σου. Τα φλερτ, οι συζητήσεις, η διασκέδαση όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται (και λόγω εποχής) αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς, με την Πανσέληνο, δεν αποκλείονται οι υπερβολές και οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις με όλα τους τα προβλήματα…
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη και ο Ερμής από την Παρθένο, θα σε βάλουν στη διαδικασία να εστιαστείς στη δουλειά, ακόμη και όταν θα βρίσκεσαι στις διακοπές σου. Ωστόσο, να προσέχεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη ή να εμπιστευτείς άτομα που δεν είναι αξιόπιστα. Βεβαίως, θέλω να τονίσω ότι η περίοδος είναι καλή για διακοπές, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι να πας κάπου με την οικογένειά σου ή να ζητήσεις καταφύγιο στο πατρικό σπίτι του χωριού.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Τοξότη, πρέπει να προσέχω γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς σε σχέσεις μου είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο, θα έχεις τη δυνατότητα να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, αν υπάρχουν, με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η περίοδος είναι καλή για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να ταξιδέψεις και -γενικότερα- να ενδώσεις στις καλοκαιρινές χαρές.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο οι διακοπές είναι η καλύτερη λύση, όχι μόνο επειδή είναι η εποχή τους αλλά και επειδή θα αποφύγεις τις τριβές στη δουλειά που μπορεί να προκαλέσει ο Άρης από τον Τοξότη. Αλλιώς πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα, εντάσεις, παρεξηγήσεις συνοδευμένα από πολλή κούραση, πίεση, αγγαρείες και βάρη που μάλλον θα επωμιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών μου χρήζει προσοχής καθώς μπορεί να παρασυρθώ σε σπατάλες ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Την Πέμπτη ο Ήλιος θα φωτίσει τη Σελήνη του για να σου χαρίσουν μια πολύ όμορφη, μεγάλη και ρομαντική καλοκαιρινή Πανσέληνο που θα σου χαρίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και σε βάζει στη διαδικασία να διαπραγματευτείς το θέμα “εγώ και οι άλλοι″. Η αλήθεια είναι ότι θα αντιμετωπίζεις με υπέρμετρο συναισθηματισμό τις σχέσεις σου, γεγονός που άλλοτε θα σε κάνει να στεναχωριέσαι για ψύλλου πήδημα κι άλλοτε θα σε κάνει να χάνεις το μέτρο και να μοιράζεις λόγια και υποσχέσεις. Μέτρον άριστον!
Καριέρα – Οικονομικά: Θεωρώ ότι η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές. Αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου, μην ξεπερνάς τις αντοχές σου γιατί οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις αυτής της περιόδου μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Αυτές οι μέρες προσφέρονται για να συνασπιστείς με άτομα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω εκκρεμείς οικονομικές μου υποθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής φωτίζουν το ζώδιό σου ενώ ο Άρης από τον Τοξότη βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα. Ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη, είτε θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις, να χαρείς, να αποφασίσεις για το μέλλον της σχέσης σου είτε θα υπάρξουν εντάσεις και νεύρα είτε λίγο απ’ όλα. Αν μπορείς, πάρε την άδειά σου και προσπάθησε να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή με το άτομο που φλερτάρεις, μακριά από τη δουλειά και τα προβλήματα που σε εκνευρίζουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι οι διακοπές. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να θυμάσαι ότι με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα κουραστείς, τόσο λόγω των πιέσεων από ανωτέρους, συνεργάτες ή πελάτες όσο και λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων ή θεμάτων με την ακίνητη περιουσία σου που είναι πιθανό να προκύψουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω θέματα υγείας γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λόγω της Πανσελήνου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με τη Σελήνη να φωτίζει το περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου. Φαίνεται ότι το φεγγάρι θα ρίξει φως όχι μόνο στις καλοκαιρινές βραδιές αλλά και στους έρωτες, τα φλερτ, τις σχέσεις σου. Το βέβαιο είναι ότι αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και ότι οι μέρες προσφέρονται για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές χαρές, στο μέτρο που το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου και να ξεχάσεις τις σκοτούρες που είναι σαφέστατα η καλύτερη επιλογή, να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου ή να μην μπορείς να καταλάβεις με ποιους πρέπει να συνασπιστείς και ποιους να αποφύγεις. Πρόσεχε γιατί ο μεγάλος κίνδυνος είναι να πέσεις θύμα κολάκων με αποτέλεσμα να χάσεις χρόνο και -πιθανώς- χρήμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν παραμείνω στην έδρα μου, ας αξιοποιήσω την περίοδο για να οργανώσω τις συμμαχίες μου, να ενταχθώ σε ομάδες, να δράσω μέσα σε συγκεκριμένους χώρους, σωματεία, συνεταιρισμούς και να προωθήσω δημιουργικές ιδέες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στην Παρθένο είναι ευνοϊκοί για σένα καθώς υπόσχονται καινούργιες παρέες, καινούργιες γνωριμίες, φλερτ. Είναι πιθανό να γνωρίσεις το επόμενο ταίρι σου μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή μια φιλία σου να προαχθεί σε έρωτα. Μόνο πρόσεχε την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις γιατί μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονα που επηρεάζει την καριέρα και την οικογένεια σου. Αν δεν πάρεις τις διακοπές σου, θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου ενώ δεν αποκλείονται οι ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από τους φίλους και τις συμμαχίες που έχεις οργανώσει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από τον Τοξότη εγκυμονεί κινδύνους εκτάκτων εξόδων γι αυτό θα πρέπει να κάνω μια πολύ προσεκτική διαχείριση των πόρων μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου είναι κομμένη και ραμμένη στη διάθεσή σου να συνδυάσεις ταξίδια και μετακινήσεις με καλοκαιρινά παιχνίδια, φλερτ, διασκέδαση. Ωστόσο, σου εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι ο Άρης και ο Κρόνος που βρίσκονται στο ζώδιό σου, περνούν από δοκιμασίες τις σχέσεις σου και τελικά θα αντέξουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις .
Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραμείνεις στην έδρα σου, θα αντιμετωπίσεις αρκετά πιεστικές καταστάσεις καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα αντιπαλότητας και ανταγωνισμού ή θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, με αποτέλεσνα να νιώσεις πιεσμένος/η. Πρόσεχε να μην παρασυρθείς από τους κόλακες που μπορεί να σε παρασύρουν στο να χάσεις χρόνο και ενέργεια με δόλωμα το εύκολο κέρδος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο είναι πιθανό να βοηθηθώ από κάποια κοινωνική μου επαφή ή να κάνω έντονη κοινωνική ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο, όλο και θα σου δίνονται οι ευκαιρίες να περάσεις καλά, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις, να ανανεωθείς και -γενικότερα- να απολαύσεις τις χαρές του καλοκαιριού. Ωστόσο, επειδή με την Πανσέληνο και τον Άρη στον Τοξότη θα βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου, πρόσεχε την τάση σου να πιέζεις το ταίρι σου για να αντλήσεις επιβεβαίωση.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, ο οποίος συνδέεται με τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις μια πιο προσεκτική διαχείριση των πόρων σου, να μην παρασυρθείς από τους πειρασμούς των εκπτώσεων και να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα αν προκύψουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από τους άσπονδους φίλους που μπορεί να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος μου. Επίσης, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Ένα μεγάλο, ρομαντικό, καλοκαιρινό φεγγάρι θα λάμψει την Πέμπτη στο ζώδιό σου. Η Πανσέληνος του Λέοντα δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να πάρεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα, τις σχέσεις, τα φλερτ. Το πού θα σε οδηγήσουν οι καταστάσεις και το πόσο θα διαρκέσουν εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στον Τοξότη, οι μέρες είναι αρκετά καλές για να μπεις στη δράση με σκοπό να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου ώστε να είσαι έτοιμος/η να κάνεις δυναμικές επαγγελματικές κινήσεις μετά το πέρας του καλοκαιριού..
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου. Τα φλερ, οι γνωριμίες, οι όρκοι, οι ανανεώσεις όρκων, οι αποφάσεις για το μέλλον, οι προτάσεις, όλα αυτά είναι στη σφαίρα του πιθανού. Να προσέχεις μόνο την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για δουλειές καθώς η περίοδος είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των διακοπών και των ερωτικών σου παιχνιδιών. Αλλιώς, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, θα αντιμετωπίσεις ένα πλήθος προβλημάτων, εντάσεων, πιέσεων στη δουλειά και ίσως αναγκαστείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα για θέματα που δεν άπτονται στις αρμοδιότητές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου έχει μια δημιουργική χροιά που μπορώ να αξιοποιήσω για να προωθήσω και να βάλω σε εφαρμογή τις δημιουργικές μου ιδέες που θα βελτιώσουν τη δουλειά σου σε καθημερινή βάση.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Των Αγίων Μυροφόρων γυναικών, έτι δε Ιωσήφ του εξ Αριμαθαίας και του νυκτερινού μαθητού Νικοδήμου
Άγιος Συμεών ο Αδελφόθεος Επίσκοπος Ιεροσολύμων, που σταυρώθηκε σε ηλικία 120 ετών – 27/4
Αγία Μαρκέλλα, η Πολιούχος της Χίου, που εκδιώχθηκε από τον πατέρα της – Εορτασμός 22 Ιουλίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.