ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/3/2016 – 20/3/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη
Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στους Ιχθύς απλώνεται ένα πέπλο μυστηρίου στην ερωτική σου ζωή. Το αν και πώς θα το αξιοποιήσεις εξαρτάται από εσένα και από το είδος των σχέσεων και απολαύσεων που επιθυμείς. Μην ξεχνάς, όμως, ότι την επόμενη εβδομάδα επίκειται η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου και απαιτεί την προσοχή σου, ιδιαίτερα αν δεν στηρίζεις τη σχέση σου στις σωστές βάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά:Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές καθώς οι ανατρεπτικές καταστάσεις και ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα σε βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου. Είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετά εμπόδια στις συναλλαγές σου ή στις προσπάθειές σου να κάνεις κάποιες συμφωνίες αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου και να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε βάρος μου. Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι γιατί μπορεί να γίνουν κακόβουλα κουτσομπολιά σε βάρος μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας:Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, την Παρθένο και την πολυαστρία στους Ιχθύς, θα απολαύσεις τον έρωτα καθώς θα γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου. Είναι πιθανό να ανανεώσεις τους όρκους σου ή να βρεις ένα ταίρι που θα σε εξιτάρει. Οι φίλοι θα σε βάζουν στο παιχνίδι καθώς θα σου κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτος/η…

Καριέρα – Οικονομικά: Οι εξελίξεις θα είναι αρκετά ευχάριστες καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Σου θυμίζω ότι πρέπει να προσέχεις και να κρατάς μία σταθερή στάση στη δουλειά σου. Όσο και να πιεστείς από τους συναδέλφους σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα πηγαδάκια για να μην μπλεχτείς σε ιντριγκαδόρικες καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι αρκετά καλές για να δώσω λύσεις σε οικονομικά θέματα και να προωθήσω δημιουργικές ιδέες. Ας μπω στη δράση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας:Οι δουλειές σας και –γενικότερα- οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν θα σου αφήνουν πολλά περιθώρια να απολαύσεις τον έρωτα. Στην καλύτερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν ενώ στη χειρότερη θα αντιμετωπίσεις προβλήματα καθώς ο Άρης από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και προσβάλει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα στιγματίζεται από πολλές πιέσεις, αγγαρείες, υποχρεώσεις. Θα έχεις πολλή δουλειά, γεγονός που αφ’ ενός θα σε χαροποιήσει καθώς θα ικανοποιήσει κάποιες φιλοδοξίες σου και αφ’ ετέρου θα σε πιέσει ψυχολογικά καθώς δεν θα έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η στη δουλειά καθώς είναι πιθανό κάποιοι συνάδελφοί μου να με ανταγωνίζονται αθέμιτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο συνδυασμός του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και του Δία από την Παρθένο, όχι μόνο επιτρέπει τα έντονα πάθη και τους κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και τα προκαλεί. Ωστόσο, κράτησε στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου σου ότι η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν έχεις λάβει τα μέτρα σου.

Καριέρα – Οικονομικά:Διεκπεραίωσε όλες τις εκκρεμότητές σου μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αν θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή, φρόντισε να τη δρομολογήσεις άμεσα. Να θυμάσαι ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη που θα «προσβάλλει» τον τομέα της καριέρας σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο:Αν προκύψει κάτι επείγον που θα με αναγκάσει να ασχοληθώ με υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου, να θυμάμαι ότι πρέπει να διεκπεραιώσω κάθε εκκρεμότητα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας:Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το περιβάλλον που συνδέεται με τη λίμπιντο, τα βαθύτερα συναισθήματα και τα πάθη σου. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι εκεί βρίσκονται η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος, φαίνεται ότι θα είσαι υποκινούμενος/η τόσο από τις ανασφάλειες, τις ζήλιες, τα πάθη σου όσο και από την έντονη σεξουαλική σου διάθεση. Προσπαθήστε να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο κι όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείς…

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με οικονομικές υποχρεώσεις, να κάνεις κάποιους διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που αφορούν σε κληρονομιές, διατροφές, διαχείριση χρημάτων τρίτων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την τάση μου για σπατάλες γιατί μπορεί να βγω εκτός προϋπολογισμού κι αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πιθανό να αργήσω να ανακτήσω τις ισορροπίες μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας:Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τους Ιχθύς και ναι μεν σου δίνουν το προβάδισμα στις ερωτικές σχέσεις αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και μπορεί να ξεσπάσει το καβγαδάκι από μια ασήμαντη αφορμή. Προσπάθησε να μην ενδώσεις σε ανταγωνισμούς και να μην είσαι ισχυρογνώμων.

Καριέρα – Οικονομικά:Πολλή δουλειά και θέματα συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Το τρίγωνο του Δία και του Πλούτωνα που πραγματοποιείται με ακρίβεια αυτή την εβδομάδα, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να βγάλεις περισσότερα χρήματα και να κάνεις κάποια επαγγελματικά σου όνειρα πραγματικότητα. Αξιοποίησε τις περιστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως αναγκαστώ να σηκώσω τα βάρη της οικογένειάς μου. Ας κατανικήσω τα παράπονα κι ας κάνω το καλύτερο που μπορεί.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, όψη που σε κάνει νευρικό/η καθώς ενισχύει την τάση σου να είσαι αναποφάσιστος/η και σου προκαλεί μία εσωτερική μάχη καθώς δεν σου είναι εύκολο να καθορίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι προτιμότερο να μην πάρεις καμία απόφαση.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές θα στιγματιστούν από πολλή κούραση, αρκετές ανατροπές και πολλές αγγαρείες. Προσπάθησε να βάλεις σε κάποια τάξη τις δουλειές σου γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, είναι προτιμότερο να κρατήσεις μία πολύ συντηρητική στάση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Το άγχος με αποδυναμώνει γι αυτό να προσέχω. Ας υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, ας κοιμάμαι περισσότερο, ας προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο να βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Ιχθύς, είναι εκρηκτική και παθιασμένη! Εννοείται ότι αυτή η πολυαστρία σε καθιστά τον/την κυρίαρχο/η του παιχνιδιού και υπόσχονται πολλή διασκέδαση. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη, αν αρέσκεσαι σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας, θα έχεις την τιμητική σου…

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα γιατί είναι πιθανό να κάνεις πολλά έξοδα ή να μην πληρωθείς τη στιγμή που πρέπει ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας σπεύσω να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα ή αν είχα σκοπό να ασχοληθώ πιο διεξοδικά με ένα χόμπι μου για να τα μετατρέψω σε επάγγελμα, οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνω κάτι τέτοιο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Οι υποχρεώσεις σου θα είναι τόσες πολλές ώστε θα αναλώνουν ακόμη και την τελευταία ρανίδα του χρόνου και της σκέψης σου, με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή, στην οποία οι ισορροπίες μάλλον θα συντηρηθούν. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου καθώς προσβάλλεσαι από τον Άρη και τις όψεις του και είσαι επιθετικός/η και νευρικός/η.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από πολλές ανατροπές, υποχρεώσεις, αγγαρείες και οικογενειακές υποθέσεις που θα ανεβάσουν το άγχος σου στα ύψη. Ωστόσο, αν παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου, θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Αν σου προτείνουν κάποια καινούργια συνεργασία, μη τη θεωρήσεις αμελητέα λόγω των εκλείψεων γιατί είναι πιθανό να χάσεις μια ευκαιρία σε δύσκολες εποχές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές τις μέρες ας εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Φαίνεται ότι τα άτομα που τόσο αγαπώ με έχουν περισσότερη ανάγκη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στους Ιχθύς, αποτελούν μία αστρολογική συγκυρία που σε ευνοεί, σε βάζει στις περιπέτειες, στα ταξίδια, στη διασκέδαση, στα φλερτ. Πέρνα καλά αλλά προσπάθησε να μην δημιουργήσεις εντάσεις ή παρεξηγήσεις γιατί την επόμενη εβδομάδα η Σεληνιακή έκλειψη θα «προσβάλλει» το ζώδιό σου, θα σε αναγκάσει να αποσύρεις την προσοχή σου από τους έρωτες και να την εστιάσεις στην καριέρα.

Καριέρα – Οικονομικά:Αν έχεις εκκρεμείς υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις ή αν θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια, σπεύσε να έχεις ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από την επόμενη εβδομάδα, όσο και να προσπαθείς, δεν θα είναι εύκολο να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Τοξότη, πρέπει να προσέχω το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος μου στη δουλειά. Επίσης, να προσέχω περισσότερο την υγεία μου που είναι πιο ευάλωτη αυτή την περίοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα. Προσπάθησε να κάνεις περισσότερα πράγματα με το ταίρι σου, να συνεργάζεστε, να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί. Πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια γνωριμία γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο πρέπει να κρατήσεις μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να μην ποντάρετε στη βοήθεια των άλλων αλλά μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Αν σε προσεγγίσουν κάποιοι υποσχόμενοι εύκολο κέρδος, μην παρασυρθείς γιατί μπορεί να είναι άνθρακες ο θησαυρός.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα και να κάνω μια πιο συνετή διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή μειωμένα έσοδα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη, η οποία επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προκαλώντας σου σύγχυση και έλλειψη ευθυκρισίας. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε επηρεάζει η πρόσφατη έκλειψη. Πιο τυχερός/η είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά:Με πολύ κόπο και αντιμετωπίζοντας πολλά εμπόδια, θα μπορέσεις να προωθήσεις τις υποθέσεις σου αυτή την εβδομάδα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια και, αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, σπεύσε να τις διεκπεραιώσεις γιατί η επικείμενη έκλειψη προσβάλει τον τομέα των οικονομικών σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στο ζώδιό μου σε όψη αντίθεσης με τον Δία μπορεί να χάσω το μέτρο και να υποσχεθώ πράγματα που δεν θα μπορέσω τα τηρήσω, με αποτέλεσμα να εκτεθώ είτε σε αγαπημένα μου πρόσωπα είτε στη δουλειά μου.

 

mikelcc.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Εγκαίνια Τηνιακών Μαρμαρογλυπτών στις 8 Αυγούστου – Εκδηλώσεις κατά το έτος Χαλεπά
Η συγγνώμη, της Ελένης Χατζηπέτρου
Αγία Νόννα, η μητέρα του Γρηγορίου του Θεολόγου ή Ναζιανζηνού – 5 Αυγούστου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.