ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 – 20/11/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love


Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και με την επίδραση της οποίας θα αποζητάς την ασφάλεια, συναισθηματική και υλική, γεγονός που θα σε εξωθήσει στο να μάθεις όχι μόνο να λες με ευθύτητα αυτό που θέλεις αλλά και να διεκδικείς με αποφασιστικότητα μία σχέση που να σε καλύπτει. Να θυμάσαι ότι δεν αρκεί μόνο να ζητάς, θα πρέπει και να δίνεις για να υπάρχει ισορροπία, δηλαδή θα πρέπει να σκέφτεσαι και τις ανάγκες του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι εστιασμένος/η στον οικονομικό τομέα και στην επιτακτική ανάγκη να αυξήσεις τους πόρους σου και να καλύψεις τα κενά σου. Οι ευκαιρίες για περισσότερη δουλειά υπάρχουν ενώ ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο, σε βάζει στη δράση για να βρεις συμμάχους για να προωθήσεις καινούργια projects.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πριν εκνευριστώ με τους άλλους, ας σκεφτώ αν αυτό που τους προβάλλω ως ελάττωμά τους είναι όντως θέμα δικό τους ή μήπως είναι αποκύημα της δικής μου οπτικής γωνίας καθώς τους ταυτίζω με καταστάσεις του παρελθόντος μου…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την υπέρ – Πανσέληνο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον ζωδιακό σου άξονα, με τη Σελήνη να φωτίζει το ζώδιό σου. Η αλήθεια είναι ότι σε βάζει στη διαδικασία να εστιαστείς στο θέμα «εγώ και οι άλλοι». Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι την τάση σου να προβάλλεις στο ταίρι σου χαρακτηριστικά που πιθανώς να μην έχει, λόγω της ανάγκης σου να ωραιοποιείς τις επιλογές σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στον Υδροχόο, το βέβαιο είναι ότι θα κουραστείς πάρα πολύ, θα νιώσεις πιεσμένος/η και θα αναγκαστείς να σηκώσεις ένα πλήθος ευθυνών που θα σε αγχώσουν. Η νευρικότητα θα είναι αναπόφευκτη γι αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά, προκειμένου να μην γίνετε μαλλιά – κουβάρια με συναδέλφους ή ανωτέρους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος ευνοεί τις συζητήσεις και τις προσπάθειες να επιλύσω οικονομικά προβλήματα και να υπογράψω διακανονισμούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Τοξότη σε όψη εξαγώνου με τον Άρη από το φιλικό, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Υδροχόου. ‘Όλα αυτά «μιλούν» για αποφάσεις που μάλλον θα πάρεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τα φλερτ, αυτή την περίοδο, όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου θα σε ρίξει λίγο καθώς θα σπαταλάς πολλή ενέργεια. Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά σου θα είναι πολύ απαιτητική αυτή την περίοδο ενώ θα πιεστείς και από άλλες υποχρεώσεις είτε οικογενειακές είτε οικονομικές. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες και να βγεις από τα αδιέξοδά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινά και στιγματίζεται από τη Πανσέληνος στον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τους έρωτές σου, τον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, γι αυτό θα σε εξωθήσει στο να εστιαστείς στον αισθηματικό τομέα με τη διάθεση να επικεντρωθείς στο ένα και μοναδικό ταίρι. Μη διστάσεις, επίσης, να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις, να βγεις και να διασκεδάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να προβληθείς, να κάνεις τις επαφές σου, να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες. Θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα σε βάζουν σε δραστηριότητες και θα σε εξωθούν στο να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου, να βάλεις λυτούς και δεμένους για να εξασφαλίσεις μια θέση στον ήλιο στη δουλειά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η λίμπιντό μου ανεβαίνει αλλά μαζί της φουντώνουν και τα συναισθήματα παράπονου, έντασης, ανασφάλειας που μπορεί να μου βγάλουν τον κακό μου εαυτό.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, ανοίγει τον φάκελο υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην σου μένει ελεύθερος χρόνος για προσωπική ζωή. Τουλάχιστον αξιοποίησε το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείς λίγο, να περάσεις καλά, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Λάβε υπόψη σου ότι ο Άρης από τον Υδροχόο, ναι μεν αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να φλερτάρεις αλλά, παράλληλα, δημιουργεί και το κατάλληλο κλίμα για να προκληθούν ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Καριέρα – Οικονομικά: Ένα πλήθος ευθυνών, εντάσεις και πιέσεις θα σε αλαλιάσουν. Θα αναγκαστείς να σηκώσεις πολλά βάρη τόσο οικογενειακά όσο και στη δουλειά. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο οι κόποι σου θα αποδώσουν και οικονομικά ενώ δεν αποκλείεται να κατακτήσεις μία ανώτερη θέση στον τομέα σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ερμή και του Άρη είναι βοηθητικό για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες και να υπογράψω συμβόλαια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα με μία Πανσέληνο που ευνοεί το ζώδιό σου καθώς, σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω, υπόσχεται τα καλύτερα: ανανεώσεις όρκων, καινούργιες γνωριμίες, φλερτ, επιτυχίες, πιθανή νέα σχέση, πιθανό να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου. Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί το πόσο θα ευνοείς αλλά το βέβαιο είναι ότι θα πάρεις τις επιβεβαιώσεις σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Αυτή η περίοδος είναι μοναδική για να επιδιώξεις καινούργιες συνεργασίες, να κάνεις συμφωνίες και συζητήσεις που θα είναι εποικοδομητικές για την καριέρα σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο θα έχω τη δυνατότητα να ασχοληθώ επωφελώς με τις δραστηριότητές μου σε ομάδες και συλλόγους.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης περιοδεύει στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου και, ως εκ τούτου, σε βάζει στη διαδικασία να παίξεις τα παιχνίδια σου, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και ίσως, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, να γνωρίσεις το αυριανό σου ταίρι. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μη χάνεις τις ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να συσφίξετε τη σχέση σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα που συνδέεται με τα οικονομικά σου, Σκορπιού – Ταύρου τη Δευτέρα και στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, θα σε εξωθήσει στο να αποζητήσεις την οικονομική ασφάλεια και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα. Αν έχεις δάνεια ή εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσεις, σπεύσε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μη βιάζομαι, ιδιαίτερα αν πρέπει να παίρνω σοβαρές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον ζωδιακό σου άξονα και σε βάζει στην πρίζα να αποζητήσεις τη ζεστασιά στη σχέση σου. Τώρα θα πρέπει να αναμετρηθείς με τον εγωισμό σου για να μπορείς να δεχθείς αυτά που θα ακούσεις ακόμη κι αν δεν σου είναι αρεστά. Να θυμάσαι ότι με καλή θέληση και συζήτηση θα γεφυρωθούν οι αποστάσεις και θα νιώσεις ασφαλής και χαρούμενος/η στον αισθηματικό τομέα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος ευνοεί τις συναλλαγές και τις συζητήσεις, οπότε όλα δείχνουν ότι αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να επεκτείνεις τις δουλειές σου ή να εδραιωθείς στις ήδη υπάρχουσες και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια. Σε αυτές τις προσπάθειες συνηγορεί και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη που είναι θετικό για να μπεις στη δράση με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου, ιδιαίτερα αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως αναγκαστώ να σηκώσω οικογενειακά βάρη, γεγονός που θα με αγχώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την περίοδο, «κλέβει» τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο και την ενέργειά σου γι αυτό παραμελείς λίγο την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, είναι βοηθητικός για να πάρεις αποφάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου, να γεφυρώσετε αποστάσεις ή να κάνεις κάποια καινούργια ερωτική γνωριμία.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος είναι φουλ στην πολλή δουλειά και στην κούραση. Ωστόσο, τώρα θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες καριέρας, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσεις όσο κι αν κουράζεσαι, προκειμένου να εδραιωθείς με περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου. Ωστόσο, αν θέλεις να υπογράψεις μια καινούργια συνεργασία, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται, μεταξύ άλλων, και με την υγεία μου. Ας προσέχω περισσότερο κι ας προσπαθήσω να αποφεύγω τις υπερβολές στο φαγητό και στο ποτό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, δηλαδή η Σελήνη θα φωτίσει το ζώδιο που συνδέεται με τα ερωτικά σου, τον Ταύρο. Σε συνδυασμό και με τη σύνοδο Ποσειδώνα – Νότιου Δεσμού στους Ιχθείς και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα έχεις εύνοια στον έρωτα καθώς τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να επιβεβαιωθείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να οργανώσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις καινούργιους στόχους, να ασχοληθείς με τις ομάδες ή τις συλλογικές σου δραστηριότητες, να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου, να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω σε ποιους εμπιστεύομαι τα μυστικά μου, ιδιαίτερα στη δουλειά, γιατί είναι πιθανό να γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε βάζει στην πρίζα για να φλερτάρεις, να απολαύσεις ηδονικές στιγμές, να μπεις σε περιπέτειες, να χαρείς τον έρωτα. Η παγίδα του είναι ότι σε κάνει πιο επιθετικό, απαιτητικό, απόλυτο και σε εξωθεί στο να ξεσπάς με ένταση τα βάρη ή τα άγχη σου. Επίσης, να προσέχεις αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία καθώς είναι πιθανό να μπει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, σε βάζει στη διαδικασία να αναλάβεις ευθύνες, πιθανώς δυσβάσταχτες, τόσο στη δουλειά όσο και οικογενειακές. Το εξάγωνο του Ερμή και του Άρη σου επιτρέπει να «τρέξεις» για τις συμμαχίες σου, για να διακριθείς σε συλλόγους, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, να κλείσεις συμφωνίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω έτοιμο πάντα ένα planbγια να μη χάνω άδικα το χρόνο μου, μιας και τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες να ικανοποιήσω τις φιλοδοξίες μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου και στιγματίζει ολόκληρη την εβδομάδα, πριμοδοτεί τους έρωτές σου. Τώρα τα φλερτ, οι επιβεβαιώσεις, οι ανανεωτικές καταστάσεις στις υπάρχουσες σχέσεις, τα ταξίδια, οι εκδρομές, οι χαρές και οι διασκεδάσεις, είναι στο πρόγραμμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις συζητήσεις, να επιδιώξεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου για να προωθήσεις νέους στόχους, να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να κλείσεις συμφωνίες. Ωστόσο, αν θέλεις να υπογράψεις συμβόλαια για ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα, αν –βεβαίως- υπάρχει το περιθώριο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα προκύψουν με γρήγορες αποφάσεις, ευελιξία και δυναμική δράση γιατί, αλλιώς, θα τις χάσω μέσα από τα χέρια μου.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Kostis A. Makris
Λέξεις στο τετράγωνο “Οι Μάγοι”, του Κωστή Α. Μακρή
Οσία Αθανασία εξ Αιγίνης, η Θαυματουργός – 18 Απριλίου ο εορτασμός της
Όσιος Παύλος ο Θηβαίος, ο μέγας ερημίτης που προστάτευαν το σκήνωμά του τα λιοντάρια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.