ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/9/2016 – 18/9/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η καθημερινότητα και τα προβλήματά της σε αποσπούν γι αυτό το βάρος σου πέφτει στις δουλειές σου και δεν βρίσκεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Από την άλλη, η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο ζώδιο των σχέσεών σου και είναι βοηθητικοί για να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι καινούργιες γνωριμίες δεν αποκλείονται αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να θεωρήσεις ότι έχεις βρει το δέκα το καλό.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και ο ανάδρομος Ερμής στήνουν πολλές παγίδες, αν επιμένεις να είσαι δημιουργικός/η, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Αν θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, αυτές οι μέρες είναι καλές για να προλειάνεις το έδαφος, προκειμένου να κάνεις την αρχή σου τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου, να τρέφομαι πιο λιτά και να εκτονώνω τα αρνητικά μου συναισθήματα με σωματική άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Άρη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα βγάλει στην επιφάνεια παράπονα, απωθημένα ή ανασφάλειες που θα προκαλέσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να προσέχεις τι λες και αποφασίζεις γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στους έρωτές σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Ζυγό, το ζώδιο που συνδέεται με τη δουλειά σου και είναι οι βοηθητικοί παράγοντες για τις καθημερινές σου ενασχολήσεις. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα σημαντικά ραντεβού, τα επαγγελματικά ξεκινήματα, τις πολύ σημαντικές κινήσεις μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος μου για να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου αλλά το περισσότερο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι να σε βοηθήσουν να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου που κινδυνεύουν από τη έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και τον ανάδρομο Ερμή. Με τη συμμετοχή του Άρη στο σχήμα της έκλειψης θα γίνεις ιδιαζόντως νευρικό/η και είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας καθώς δεν αποκλείονται οι αθέμιτες ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, οι εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μάλλον θα επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις τίποτε και να αποφύγεις τα ξεκινήματα μέχρι τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να εκφράσεις τα ταλέντα σου, κυρίως τα καλλιτεχνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που «κλέβει» την παράσταση αυτές τις μέρες δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Αντίθετα, μπορεί να ελκύσει εξαιρετικές ποσότητες ενέργειας στους τομείς της επικοινωνίας, του έρωτα, των σχέσεων, οι οποίες μπορεί να σε βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι με τις νέες γνωριμίες σου γιατί μπορεί να αυταπατάσαι.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το ταυ τετράγωνο της σεληνιακής έκλειψης και του Άρη, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να προετοιμάζεις το έδαφος και να αναβάλλεις τα ξεκινήματά σου και τις υπογραφές συμβολαίων για το τέλος του μήνα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες ναι μεν θα υπάρχουν ανατροπές και προβλήματα αλλά δεν πρέπει να χάνω την αισιοδοξία μου και να θυμάμαι ότι πίσω από κάθε δυσκολία κρύβεται μια ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σε ταυ τετράγωνο με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, ψυχολογικά προβλήματα ή τραύματα, απωθημένα. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις συνθήκες αν τα αναγνωρίσεις και μπεις στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις. Αρωγοί σου στην προσπάθειά σου θα είναι η Αφροδίτη και ο Δίας από τον Ζυγό.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης ή υπεραισιοδοξίας ή απλά να χάσεις την ευθυκρισία σου και να έχεις απώλειες ή ακόμη και να σε εκμεταλλευτούν. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις τώρα έναν οικονομικό διακανονισμό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξιδάκι, έστω και κάπου κοντά, μπορεί να με ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον ζωδιακό σου άξονα σε ταυ τετράγωνο με τον Άρη. Τώρα δεν αποκλείονται οι σοβαροί τριγμοί λόγω παρεξηγήσεων, έντασης, ανασφαλειών, απωθημένων. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση αλλά να θυμάσαι ότι κάτι που ίσως σε στεναχωρήσει πολύ, μπορεί τελικά να σε απελευθερώσει από άτομα και καταστάσεις και να νιώσεις λυτρωμένος/η.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη στον άξονά σου και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ξεκινήματα, να μην κάνεις ανοίγματα και να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις ανατρεπτικές καταστάσεις. Ίσως απογοητευτείς από τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου ή να ανατραπούν κάποιες συμφωνίες σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ξεκαθαρίζει το πεδίο των σχέσεών μου. Κάποιες αλήθειες μπορεί να μου φανούν σκληρές αλλά θα με λυτρώσουν από άτομα που «κλέβουν» την ενέργειά μου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να στραφείς στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην έχεις πολύ χρόνο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σου, θα αποτελέσουν τους εξισορροπητικούς παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία τώρα, καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι μέχρι να αποδειχθεί ότι το άτομο που έχεις γνωρίσει είναι αυτό που επιθυμείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της καθημερινής σου εργασίας, της υγείας, του παρασκηνίου, των μυστικών. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά, μέσα στο χάος, θα διαφανούν και κάποιες ευκαιρίες καριέρας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη δεν είναι επιθετική για το ζώδιό σου αλλά επηρεάζει τον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου, της δημιουργικότητάς και των στόχων σου. Η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται από φλερτ, εκπλήξεις, απρόοπτα, περιπέτειες, κεραυνοβόλους έρωτες, υποσχέσεις. Ωστόσο, τίποτε δεν αποκλείει και ένα τέλος που θα σε λυτρώσει από κάποια βάρη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή αυτή η περίοδος με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις, ανατροπές και δυσθυμία, είναι προτιμότερο να μην προβείς τώρα σε κινήσεις ή ραντεβού καθοριστικής σημασίας. Από τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένας μυστικός έρωτας μπορεί να με βάλει σε δύσκολες περιπέτειες εν μέσω εκλείψεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σε ταυ τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε αναγκάσει να εστιαστείς σε θέματα καριέρας και δουλειάς, βάζοντας τα αισθηματικά στο περιθώριο. Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους, καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να αποβούν βλαπτικά, ακόμη και μοιραία για την αισθηματική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σου πλήττονται από τη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά αλλά το πρόγραμμά σου να έχει περιθώρια για τις απρόοπτες καταστάσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού ή παρεξηγήσεις. Ωστόσο, αν είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό σου κι αν έχεις επιμονή και υπομονή, μπορεί να μεταστρέψεις το δυσάρεστο κλίμα και να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι φίλοι θα μου συμπαρασταθούν και θα με βοηθήσουν να δω αλήθειες που οι αυταπάτες μου τις κρύβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων δεν «βλέπει» με επιθετικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά το ταυ τετράγωνό της με τον Άρη που βρίσκεται στο ευαίσθητο, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Τοξότη, χρήζει προσοχής. θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από την τάση σου να εθελοτυφλείς και να ωραιοποιείς τις καταστάσεις καθώς επίσης και από τα απωθημένα και τα αρνητικά σου συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι πιθανό να γίνου απειλητικά για τη σχέση σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται στο περιβάλλον της καριέρας σου και ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Ωστόσο, την εύνοιά τους θα την απολαύσεις από το τέλος της άλλης εβδομάδας. Προς το παρόν, θα υπάρξουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις αλλά, πίσω από τις αντιξοότητες, μπορεί να κρύβεται κάτι θετικό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην είμαι εύθικτος/η και να μην αφήνω περιθώρια στους αγαπημένους μου να νιώσουν ότι τους θίγω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τις ανάγκες που προκύπτουν για κάλυψη των πρακτικών σου θεμάτων, δεν θα είσαι εστιασμένος/η στην ερωτική σου ζωή κι αν το κάνεις, θα είναι γιατί η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα έχει βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, πάθη, ψυχικά φορτία, απωθημένα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι άλλοτε εσωστρεφής και μυστηριώδης κι άλλοτε νευρικός/η μέσα στην ένταση, μη ελέγχοντας τον εαυτό σου, αυτά που λες και κάνεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που δεν αποκλείει την αναστάτωση, τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σου, τα προβλήματα, τα έκτακτα έξοδα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να μην βιαστείς να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες στις κληρονομικές σου υποθέσεις, σε διατροφές, κλπ.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνω ένα ταξίδι με σκοπό να ξεκουραστώ και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο ναι μεν δεν θα σου λείπει ο έρωτας αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους καθώς σε αποπλανά, σε βάζει στη δίνη του και συχνά δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις γιατί, με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου και με τη συμμετοχή του Άρη σε όψη ταυ τετραγώνου με τα Φώτα (Σελήνη – Ήλιος), μπορεί να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα ή να δημιουργηθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανάδρομος Ερμής και η έκλειψη της Σελήνης μάλλον θα επιφέρουν κάποιες ανατρεπτικές και δύσκολες καταστάσεις με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να αναβάλλεις τις σημαντικές σου κινήσεις για τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε υπογραφές συμβολαίων.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω την έκλειψη για να απαλλαγώ από κάποιο βάρος μου, να αποδεσμευτώ από καταστάσεις που με υποτιμούν και δεν με προάγουν.

SHARE
RELATED POSTS
Το Ευζωνικόν, με Βήμα Γοργόν” -Εγκαίνια έκθεσης της Λίζας Πενθερουδάκη στις 14 Μαΐου στη Μ.Βρεταννία
Έτος αφιερωμένο στο Γιαννούλη Χαλεπά από τον Δήμο Τήνου – Πρόγραμμα εκδηλώσεως
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2021, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.