ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 – 18/12/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

   

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

3363500_orig.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στους Διδύμους που «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όψεις, ευνοεί τους έρωτές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον Υδροχόο, ένα περιβάλλον που σε ευνοεί ιδιαιτέρως. Αξιοποίησε τις θετικές τους επιδράσεις για να δημιουργήσεις μια πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ένα πλήθος ευθυνών που θα αναγκαστείς να αναλάβεις, συνδυασμένων με οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σε αλαλιάσει όλη την εβδομάδα. Το θετικό είναι ότι η κούραση σου θα αποδώσει καρπούς καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η περίοδος είναι καλή για να ταξιδέψω είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ιδανικά μπορώ να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με τις «επιθετικές ενέργειες της Αφροδίτης και του Άρη από τον Υδροχόο, θα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που καλό θα ήταν να καταλήξουν στο κρεβάτι για να εκτονωθεί εκεί το πάθος σου. Κερασάκι στην τούρτα η Πανσέληνος που θα σε εξωθήσει στο να απαιτείς την ικανοποίηση των αναγκών σου με πολύ επιτακτικό τρόπο από το ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου θα στεφθούν από επιτυχία, αρκεί να έχεις ήδη βάλει υπογραφές. Να θυμάσαι ότι ο Άρης από τον Υδροχόο θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πολλές ευθύνες και κερδισμένος θα είσαι εσύ που θα παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου και θα είσαι πρόθυμος/η να κοπιάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω οικονομία δυνάμεων γιατί οι υποχρεώσεις με αποδυναμώνουν ενεργειακά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει πανηγυρική ατμόσφαιρα όχι μόνο λόγω Χριστουγέννων αλλά και λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιό σου που σε συνδυασμό με της όψης της, εντείνου την ερωτικής σου διάθεσης και κάνει την καρδιά σου να ανθίζει σαν λωτός.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και θα πιεστείς αρκετά, ιδιαίτερα για να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποχρεώσεις αλλά το θετικό για εσένα είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα δώσουν νόημα στην κούραση σου και θα νιώσεις δικαιωμένος/η για τις προσπάθειές σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα ωφεληθώ αρκετά αν ασχοληθώ με θέματα επιμόρφωσης, σπουδών, σχέσεις και δουλειές με εξωτερικό, ταξίδια στο εξωτερικό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ερμής φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου, το ζώδιο του Αιγόκερω. Ο κύκλος σου θα αυξάνεται θεαματικά και θα υπόσχεται ερωτικές επιτυχίες. Αν είσαι δεσμευμένος/η αναζωπυρώνεις το πάθος σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η θα μπεις στο παιχνίδι και θα φλερτάρεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα γνωρίσεις τα άτομα που μπορούν να σε προωθήσουν, θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σου. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να δρομολογήσεις σημαντικές υποθέσεις, να υπογράψεις συμβόλαια, να προβείς σε καινούργια ξεκινήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα έχω την τάση να πέφτω ψυχολογικά γι αυτό ας προσπαθήσω να προσέχω.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η τάση σου για υπερβολές θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σου υψηλά στάνταρ και με το δίκιο σου αφού οι επιτυχίες και οι επιβεβαιώσεις θα πέφτουν βροχή. Ο συνδυασμός της Πανσελήνου στους Διδύμους με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Υδροχόο, σου επιτρέπει όχι μόνο να υπερβάλεις αλλά και να ελπίζεις στα καλύτερα που έρχονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις σου θα είναι τόσο πολλές ώστε να καταπιέζεσαι καθώς δεν θα έχεις τον χρόνο που επιθυμείς για τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι πρέπει να φροντίσεις να προωθήσεις τις σημαντικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δεν θα είναι βοηθητικός για κάτι τέτοιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η περίοδος προσφέρεται για εκφράσω δημιουργικά τα ταλέντα μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για έρωτες και προσωπική ζωή. Ωστόσο, ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω, αφήνει κάποιο παράθυρο ανοικτό στα φλερτ και, κυρίως, στο να καθησυχάσεις το ταίρι σου με τη συζήτηση.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά οι προσπάθειές σου για την επιτυχία θα είναι πολλές και εξαντλητικές. Ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς θα αναγκάζεσαι να δουλεύεις πολύ σκληρά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Υδροχόο, ζώδιο που σχετίζεται με την υγεία μου, θα χάνω πολλή ενέργεια γι αυτό να προσέχω.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο συνδυασμός της Πανσελήνου, του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Δία στο ζώδιό σου, ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε εξωθεί στο να μπλέκεσαι σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Υπόσχεται επιτυχίες στα φλερτ και, γενικότερα, είναι βοηθητικός σε κάθε προσπάθειά σου να φτιάξεις ατμόσφαιρα…

Καριέρα – Οικονομικά: Η ανάγκη σου για περισσότερα χρήματα είναι επιτακτική και σε εξωθεί στο να εξαντλείς τις δυνάμεις σου για να τα αποκτήσεις. Ωστόσο, οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς και το σημαντικότερο είναι ότι θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες ενώ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες και να οργανώσεις τις συμμαχίες σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να ανακαινίσω ή να διακοσμήσω το σπίτι μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα το πιο πιθανό είναι ότι θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή γιατί οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δύσκολες. Ωστόσο, ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα είναι στο πλευρό σου, στην περίπτωση που θέλεις να φλερτάρεις και να παίξεις παιχνίδια μυαλού.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε εξαντλήσουν καθώς θα σε αναγκάσουν να σηκώσεις τα βάρη τόσο της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Ωστόσο, παράλληλα, θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες για να εδραιώσεις μία πιο σταθερή καριέρα, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στο σκοπό σου, συνετός/η και υπομονετικός/η.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτές τις μέρες για να κάνω επαγγελματικά ταξίδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όψεις, θα βγάλει στην επιφάνεια τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά σου, με αποτέλεσμα να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να έχεις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα φλερτ. Αξιοποίησε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος/η.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων άσπονδων φίλων στη δουλειά, θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να συντηρήσεις τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, τελικά θα αμειφθείς για τους κόπους σου και θα βγεις κερδισμένος/η, αρκεί να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τις εκκρεμότητές μου αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν αφορούν στον οικονομικό τομέα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η Πανσέληνος σε εξωθεί στο να γίνεσαι πολύ απαιτητικός/η, να διεκδικείς με ένταση και πάθος την ικανοποίηση των επιθυμιών σου και να γίνεσαι λίγο επιθετικός/η με το ταίρι σου. Από την άλλη ξυπνούν οι μνήμες του παρελθόντος και γίνονται απειλητικές για το παρόν σου γι αυτό να προσέχεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες, αρκεί να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες ή αν βλέπεις ότι η σημερινή σου στάση δεν σε οδηγεί πουθενά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να περιορίσω τις σπατάλες γιατί με τον Άρη στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου, θα ανεβάζουν τη λίμπιντό σου και θα σε κάνουν πιο εκρηκτικό/η από το συνηθισμένο σου, έτοιμο/η να μπεις στον ανταγωνισμό και τον πόλεμο. Από την άλλη, η Πανσέληνος στους Διδύμους υπόσχεται ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις, πιθανώς σχέσεις ζωής αλλά και για περαιτέρω δεσμεύσεις. Αν διαχειρίζεσαι τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις και δεν ενδίδεις στον ανταγωνισμό, αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν είσαι υπομονετικός/η και δεν πιέζεις τις καταστάσεις, θα συντηρήσεις όσα έχεις χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή, αρκεί να σου αξίζουν και να τα έχεις κερδίσει αξιοκρατικά. Επίσης, κερδισμένος/η θα είσαι εσύ που θα συνεργάζεσαι με τους άλλους και δεν θα αποκόβεσαι από το περιβάλλον σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί μπορεί να πέσω θύμα κουτσομπολιού και κακογνωμίας κάποιων άσπονδων φίλων.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Με την Πανσέληνος στους Διδύμους το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά σου γίνεται ακόμη πιο κουραστικό, με πολλές ευθύνες, εντάσεις, αγγαρείες. Κάνε λίγη υπομονή γιατί το άγχος μπορεί να σε κάνει επιθετικό/η προς το ταίρι σου, να έχεις την τάση να ζητάς από εκείνο ό,τι σου λείπει από τους άλλους. Πρόσεχε γιατί θα ήταν κρίμα να αρχίσουν οι καβγάδες…

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις πολλή δουλειά, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος. Αν δεχθείς κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, πράγμα πολύ πιθανό, είναι προτιμότερο να υπογράψεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αλλιώς μετά τις 10 Γενάρη, αφού πρώτα έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους της πρότασης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Υδροχόο πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο σε βάρος μου.

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σάν σήμερα τό 1887, τοῦ Τάσου Γέροντα
Σε Ρόδο, Καστελόριζο & Σύμη οι ημερίδες από ΓΕΣ & ΑΚΟΣ για την πρόληψη και αποθεραπεία του καρκίνου
Ζωγραφική και επιθυμία, του Μάνου Στεφανίδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.