ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/7/2016 – 17/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

 


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το ζώδιο των ερώτων σου, ο Λέοντας, υποδέχεται την Τρίτη την Αφροδίτη και την Πέμπτη τον Ερμή. Με τις συγκεκριμένες επιδράσεις θα είσαι τυχερός/η σε θέματα καρδιάς καθώς το Σύμπαν συνωμοτεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να χαρείς τον έρωτα όσο και όπως θέλεις! Να φλερτάρεις, να ανανεωθείς, να περάσεις καλά!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται και οι δημόσιες σχέσεις σου αποδίδουν, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή απασχολείσαι σε επικοινωνιακά επαγγέλματα. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να διαφημιστείς και να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αρχίζει μία περίοδος που είναι ιδανική για να πάρω τις διακοπές μου, να ταξιδέψω, να χαρώ το καλοκαίρι μου, να ερωτευτώ. Ας την αξιοποιήσω για να περάσω καλά και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις σε αποσπούν και δεν σου αφήνουν ούτε χρονικά περιθώρια ούτε πολλή διάθεση για έρωτες. Ωστόσο, το καλύτερο θα ήταν να βάλεις το ταίρι σου στο πρόβλημα για να μην το βγάλεις στο περιθώριο με δυσάρεστες συνέπειες. Έτσι κι αλλιώς ο Δίας που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σου, είναι ο φύλακας – άγγελος των ερώτων σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτακτική ανάγκη για αύξηση των εσόδων σου θα αποτελέσει το εφαλτήριό σου για να εστιαστείς στις δουλειές και στις κερδοφόρες συνεργασίες, γεγονός που θα σου βγει σε καλό καθώς, σύντομα, θα δρέψεις του καρπούς των κόπων σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να κάνω επισκευές ή αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη (από την Τρίτη) και τον Ερμή (από την Πέμπτη) στον Λέοντα, ο ερωτισμός σου βρίσκεται «στο κόκκινο», γεγονός που σε μετατρέπει σε μαγνήτη γι αυτό και είσαι ο πρωταγωνιστής των φλερτ και των εφήμερων περιπετειών! Ωστόσο, πρέπει να περιφρουρείς τους μόνιμους δεσμούς σου, για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν θέλεις να κάνεις μία συνεργασία ή να διεκδικήσεις κάτι από τους ανωτέρους σου ή να προβείς σε μία δυναμική αρχή, αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά είναι καλύτερό σου! Αν χαλάσει μία συνεργασία σου, μην ανησυχήσεις. Πίσω από τις αντιξοότητες θα κρύβεται οπωσδήποτε κάτι καλό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προγραμματίσω ένα ταξίδι, ιδιαίτερα επαγγελματικό, για την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας που βρίσκεται στην Παρθένο είναι ευεργετικός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να δείχνεις κατανόηση και να μη ζητάς από το ταίρι σου να σου δίνει περισσότερα απ’ όσα εσύ διατίθεσαι να του δώσεις. Αυτή την εβδομάδα σου βγαίνει ο εγωισμός σου και σε μετατρέπει σε παιδί που θέλει να τραβά την προσοχή. Πρόσεχε γιατί δεν ξέρουμε μέχρι ποιου σημείου θα αντέξει το ταίρι σου να σε κανακεύει….

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία σωρεία γεγονότων θα σε αναγκάσει να ρίξεις όλο το βάρος σου στη δουλειά καθώς από τη μια θα προκύψουν κάποια προβλήματα και θα πρέπει να δώσεις λύσεις ενώ από την άλλη θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για ένα πιο αποδοτικό οικονομικά μέλλον.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να έχω αυτοέλεγχο όταν βγαίνω για ψώνια ή όταν σκέφτομαι να χρεωθώ γιατί οι υπερβολές δεν θα μου βγουν σε καλό.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη η Αφροδίτη και από την Πέμπτη ο Ερμής θα βρίσκονται στο ζώδιό σου και θα σε ανεβάζουν απολύτως καθώς υπόσχονται τα καλύτερα για τις ερωτικές σου υποθέσεις! Από εσένα και μόνο εξαρτάται το πώς θα διαμορφωθεί η ερωτική σου ζωή! Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου και την ανανεώνουν, θα έχεις απίθανες επιτυχίες στα φλερτ και όλα συνηγορούν στο να κάνεις το επόμενο βήμα αν έχεις ήδη μια σχέση που σε ικανοποιεί.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να παρατηρείς τις συμπτώσεις και τις γνωριμίες που κάνεις καθώς το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να είσαι αποφασισμένος/η να το διεκδικήσεις με θάρρος. Οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τους στόχους σου θα προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Τρίτη αρχίζει μία καλή περίοδος για να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου ή απλώς να περιποιηθώ τον εαυτό μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα θα ρίχνεις το βάρος σου στην καριέρα και δεν θα αφήνεις πολλά περιθώρια για έρωτες. Ωστόσο, το υπέροχο καλοκαίρι της Ελλάδας σε παρασύρει στο να βρεις το κέφι σου, προκειμένου να καλυφθείς συναισθηματικά και να επιδιώξεις ανανεωτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αντιμετωπίσεις πολλά απρόοπτα αλλά πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να διακρίνεις τα θετικά που κρύβονται πίσω από τα αρνητικά καθώς οι αντιξοότητες «κρύβουν» τις ευκαιρίες σου. Μη βιαστείς. Να είσαι σίγουρος/η ότι σύντομα θα δικαιωθείς για την υπομονή σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί είναι πιθανό να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου ή να γίνουν κακοπροαίρετα κουτσομπολιά εναντίον μου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη (από την Τρίτη) και τον Ερμή (από την Πέμπτη) στον άξονα που επηρεάζει τις φιλίες και τους έρωτές σου, κάποια φιλία σου μπορεί να μπει στο φάσμα του έρωτα ή μπορεί να γνωρίσεις το ιδανικό σου ταίρι από τους φίλους σου. Αν έχεις κάποια σταθερή σχέση, ανακτάς την επικοινωνία σου και αναζωπυρώνεις το πάθος σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρχίζει μια καλή περίοδος για εσένα καθώς θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου, θα κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου και θα βρεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσω καλλιτεχνικές ιδέες και να πραγματώσω κάποια όνειρά μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σημαντικότατες επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Μπορεί η προθέσεις σου να είναι οι καλύτερες αλλά το ταίρι σου είναι πιθανό να νομίσει ότι αδιαφορείς για τη σχέση σας. Είναι προτιμότερο να συζητάς τα θέματα που σε απασχολούν μαζί του παρά να το κάνεις να νιώθει ότι το παραμελείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επενδύσεις, οι κληρονομικές σου υποθέσεις, τα δάνεια, τα κεφάλαιά σου είναι τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σου για να κάνεις σημαντικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα. Επίσης, αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις μοναδικά επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία θα στεφθούν από επιτυχία, αρκεί να δουλέψεις σκληρά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα έχω αρκετές ευκαιρίες να κάνω έντονη κοινωνική ζωή, πιθανώς εις βάρος της προσωπικής μου ζωής αλλά ας κάνω μια θυσία γιατί δεν αποκλείεται να «βγάλω λαβράκι» για τη δουλειά μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα ενώ, από την Πέμπτη, στο ίδιο περιβάλλον θα βρίσκεται και ο Ερμής. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, τα άστρα φωτίζουν τις αποφάσεις σου! Αδέσμευτε/η Τοξότη θα ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου είτε θέλεις τα παιχνίδια είτε τους μεγάλους έρωτες!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τις καινούργιες συνεργασίες, τις δημόσιες σχέσεις, τις επαφές με άτομα ισχύος, τις εμπορικές συμφωνίες. Εσύ θα πρέπει να κατανικήσεις το φόβο σου και να μην τον αφήσεις να σε καθηλώσει. Αντίθετα, θα πρέπει να είσαι δραστήριος/α, εργατικός/η, δυναμικός/η για να καταξιωθείς στον τομέα σου και να αμειφθείς από τον Κρόνο, έστω και αν χρειαστεί να περιμένεις για αρκετό καιρό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καιρός να ταξιδέψω, να αρχίσω τις εκδρομές και να συνδυάσω καλοπέραση και έρωτες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από την Παρθένο ευνοεί τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τις χαρές και τα πανηγύρια. Παράλληλα, ο Ήλιος από τον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου και ανοίγει τους ορίζοντές σου για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μια καινούργια σχέση. Αξιοποίησε τις περιστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι δουλειές σου ανοίγουν αλλά πρέπει να θυσιάσεις ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού σου χρόνου για να αντεπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν. Ωστόσο, αν είσαι διαθέσιμος/η να δώσεις το καλύτερό σου εαυτό για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, οι κόποι σου θα αμειφθούν, έστω και στην εκπνοή του καλοκαιριού.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις εντάσεις που είναι πιθανό να υπάρξουν στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ήλιου και του Ουρανού. Ας έχω αυτοέλεγχο για να μη βρεθώ σε ανοικτή αντιπαράθεση με αγαπημένα μου άτομα ή με συνεργάτες μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, όπου θα περάσει και ο Ερμής την Πέμπτη. Θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα μπορέσεις να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, θα κατανικήσεις την εσωστρέφειά σου και θα μπεις στο παιχνίδι, το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο είτε είσαι οπαδός της περιπέτειας είτε ψάχνεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν σου έχουν μείνει μυαλά για δουλειές, θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, αρκεί να μην πιέζεις τις καταστάσεις, να έχεις υπομονή και να κρίνεις πιο αντικειμενικά τα θέματα που σε αφορούν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος από την Πέμπτη και μετά προσφέρεται για υπογραφές και διακανονισμούς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιο των σχέσεών σου και το απειλητικό τετράγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα, θα αναγκαστείς να σκεφτείς πιο σοβαρά την αισθηματική σου ζωή καθώς τώρα θα διεκδικήσεις την ευτυχία σου μόνο αν βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα κι αν δεν ονειροβατείς και είσαι σε θέση να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης. Προβληματισμένος/η θα είσαι αν δεν ξέρεις τι θέλεις και παραπαίεις από την ανάγκη σου για δέσμευση στην ανάγκη σου για ελευθερία.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα από την Τρίτη και ο Ερμής από την Πέμπτη και θα σε βάζουν στη δράση καθώς φωτίζουν τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις, να διεκδικήσεις μια καλύτερη μεταχείριση από τους ανωτέρους σου, να κάνεις μια καινούργια αρχή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Αργυρούλα, σε ευχαριστώ, του Σταύρου Θεοδωράκη
Ευχές από την ΑΚΟΣ, Θεραπεία Σώματος και Ψυχής!
Άγιος Σώζων – 7 Σεπτεμβρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.