ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/4/2016 – 17/4/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

  Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

zodia12-780x380.jpg

 

 


ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη που φωτίζουν το ζώδιό σου, σου χαρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σκηνή της εβδομάδας. Αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις τις καταστάσεις και να επιδοθείς σε μια άνευ όρων και ορίων ερωτική δραστηριότητα. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να εκτονώσεις τα πάθη σου αλλά οι αστρολογικές συγκυρίες δεν εγγυώνται απαραίτητα σταθερές σχέσεις. Ενέχουν το στοιχείο των περιπετειών μεγάλης έντασης και αμφιβόλου διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τη Νέα Σελήνη της προηγούμενης εβδομάδας και εν όψει του Άρη που θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή, είναι απαραίτητο να διεκπεραιώσεις σημαντικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σχετίζονται με καινούργια ξεκινήματα μέχρι την Παρασκευή. Αν έχεις κάποια σημαντικά ραντεβού επαγγελματικού χαρακτήρα, φροντίστε να τα δρομολογήσεις άμεσα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, είναι καλές για τις οικονομικές μου υποθέσεις και για να βρω νέους τρόπους να αυξήσω τα εισοδήματά μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ευαίσθητο, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Κριού, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια μυστικά, παράπονα, ανομολόγητα συναισθήματα, ανασφάλειες. Να προσέχεις γιατί μια τέτοια διάθεση μπορεί να εγκυμονεί ανάγκη επιβολής και ελέγχου καθώς επίσης και κτητική, ζηλιάρικη συμπεριφορά.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία, σαφώς και υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις τις πιο σημαντικές σου υποθέσεις μέχρι την Παρασκευή, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στον οικονομικό τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρξει σε βάρος μου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Κριό, είναι ευνοϊκές για τις ερωτικές σου υποθέσεις καθώς σου ανάβουν το πράσινο φως για να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ. Επίσης, δεν αποκλείεται το να προαχθεί σε έρωτα μια φιλική σου σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις καθώς από την Κυριακή 17 Απριλίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του στον Τοξότη, όπου βρίσκεται και ο Κρόνος και επηρεάζουν τις σχέσεις σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Κριό δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να κάνεις τα πλάνα σου. Τώρα πρέπει να αδράξεις τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και να δράσεις γρήγορα και δυναμικά αλλά όχι με επιπολαιότητα και απερισκεψία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να έχω διεκπεραιώσει τις πιο σημαντικές μου υποθέσεις μέχρι την Παρασκευή γιατί από την Κυριακή ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών μου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου και σχηματίζει όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία, θα σε βάζει στην πρίζα να ανταλλάξεις πέντε παραπάνω κουβέντες με το ταίρι σου, να γίνεσαι πιο ρομαντικός/η και, κυρίως, να εστιάζεσαι στον έρωτα και να μην ασχολείσαι μόνο με τις δουλειές.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Κριό σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Ταύρο και τις θετικές του όψεις, ανάβουν το πράσινο φως για να εκπονήσεις πιο μεγαλεπήβολα σχέδια ή να διευρύνεις τους ορίζοντες της καριέρας σου. Σπεύσε να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη, με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να έχεις κάποιες ανατροπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Κυριακή 17 Απριλίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του και μάλλον θα μου προκαλέσει ανατροπές στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Καλά θα κάνω να το σχεδιάζω, αφήνοντας χώρο για τις ανατροπές.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ευνοϊκό περιβάλλον του Κριού σε συνδυασμό με τον Άρη στον τομέα των ερώτων σου, τον Τοξότη, υπόσχονται τα καλύτερα για τους έρωτές σου. Οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου κι εσύ δεν έχεις παρά να τις αξιοποιήσεις. Θα διασκεδάσεις, θα χαρείς, θα απολαύσεις, θα ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να κάνεις μια καινούργια αρχή, ιδιαίτερα αν αφορά σε τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια, την επικοινωνία. Είσαι αρκετά ευνοημένος/η στις προσπάθειες να δημιουργήσεις θετικό κλίμα υπέρ σου ή να προβάλλεις τα ταλέντα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να έχω διεκπεραιώσει τις πολύ σημαντικές υποθέσεις μου μέχρι την Παρασκευή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος που βρίσκονται στον Κριό, θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη λίμπιντό σου, δηλαδή θα σου δώσουν κίνητρο για να μπεις στην περιπέτεια. Άλλωστε με τον Ερμή στο ευνοϊκό περιβάλλον του Ταύρου να σχηματίζει όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία, θα έχεις επιτυχία στα φλερτ και ίσως γίνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν έχεις χρέη, ίσως κάνεις συμφέρουσες ρυθμίσεις. Καλό θα ήταν να σπεύσεις να τελειώσεις με τις εκκρεμότητές σου μέχρι την Παρασκευή γιατί από την Κυριακή ο ανάδρομος Άρης θα σε δυσκολέψει αρκετά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να κάνω τις επαφές μου γιατί δεν αποκλείεται να μου προκύψει κάποια αξιόλογη επαγγελματική ευκαιρία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έρωτας: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Κριό, το ζώδιο των σχέσεών σου, το πρώτο και σημαντικότερο θέμα της εβδομάδας για εσένα είναι οι σχέσεις και δη οι ερωτικές. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και ίσως ανανεώσεις τους όρκους σου ή δώσεις καινούργιους. Αν δεν έχεις δεσμευτεί, τα άστρα σε ευνοούν να το επιδιώξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και επικερδείς συμφωνίες, να κλείσεις τα ραντεβού σου. Με τον Ερμή στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς και, γενικότερα, να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να διεκπεραιώσω τις υποθέσεις μου μέχρι την Παρασκευή, ιδιαίτερα αν πρέπει να υπογράψω για κάτι, ώστε να μη χρειαστεί να κάνω τέτοιου είδους σημαντικές κινήσεις με ανάδρομο Άρη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς εστιάζεις στις ανάγκες της καθημερινότητας. Ωστόσο, μη στεναχωριέσαι γιατί, με τον Ερμή στον Ταύρο να πραγματοποιεί όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία, η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα είναι αξιοθαύμαστη. Αν έχεις λίγο χρόνο και είσαι αδέσμευτος/η, οι μέρες αυτές είναι άριστες για να φλερτάρεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου, να προωθήσεις υποθέσεις, να βάλεις κάποια τάξη στην καθημερινότητά σου. Με τον Ερμή στον Ταύρο και με το τρίγωνό του με τον Δία, οι μέρες αυτές είναι καλές για καινούργιες συνεργασίες, για συζητήσεις και συμφωνίες, για να προβληθείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να βάλω σε κάποια τάξη τα οικονομικά μου γιατί, από την Κυριακή, ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη και ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται στον Κριό και ρίχνουν τα φώτα τους στα ερωτικά σου! Εννοείται ότι αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις την εύνοια που απλόχερα σου προσφέρουν και να απολαύσεις τα φλερτ, τα παιχνίδια, την ανανέωση. Αδέσμευτε Κριέ δεν αποκλείεται να κεραυνοβοληθείς από φλογερό έρωτα…
Καριέρα – Οικονομικά: Θα είσαι δημιουργικός/η αυτή την εβδομάδα που σου πηγαίνει γάντι καθώς θα βρίσκεις και τα άτομα που θα θέλουν και θα μπορούν να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου. Ο Ερμής από τον Ταύρο και οι θετικές του όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Δία, σου επιτρέπει να κάνεις τις απαραίτητες επαφές για να προωθήσεις τις δουλειές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην ξεχνιέμαι: ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό μου επιτάσσει σκληρή δουλειά. Ο Άρης που επίσης φιλοξενείται στο ζώδιό μου, από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και θα με περιορίζει. Ας έχω υπομονή και επιμονή.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου και σχηματίζει όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία που σε ευνοούν να ανακτήσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου ή να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον ή, έστω, να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, βάζοντας περισσότερο ρομαντισμό στις κουβέντες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Κριό δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας. Αν ετοιμάζεσαι για μια καινούργια επαγγελματική αρχή, προσπάθησε να την έχεις δρομολογήσει μέχρι την Παρασκευή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου γιατί, από την Κυριακή, μπορεί να δεχθώ περισσότερα πισώπλατα χτυπήματα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στον Κριό, θα σου δώσουν τις ευκαιρίες να φλερτάρεις, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρά, να παίξεις ερωτικά παιχνίδια του γούστου σου. Αν έχεις μια σχέση, οι μέρες προσφέρονται για να πάτε ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου και να γυρίσετε ανανεωμένοι ή –έστω- να ταξιδέψετε με τη φαντασία σας ο ένας στην αγκαλιά του άλλου…
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Κριό δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις τις επαφές σου και να προβάλλεις τη δουλειά σου. Οι καινούργιες συμφωνίες δεν αποκλείονται αλλά θα πρέπει να έχεις υπογράψει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ίσως διευκολυνθώ σε υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία μου. Τουλάχιστον ας το προσπαθήσω.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο και πραγματοποιεί όψεις εξαγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Δία που σου επιτρέπουν να φλερτάρεις, να εκφράσεις τον ρομαντισμό σου, να γοητεύσεις, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ανακτήσετε την επικοινωνία σας, να λύσεις τυχόν διαφορές με τη συζήτηση. Αξιοποίησε τις περιστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη φωτίζουν το ζώδιο του Κριού, το περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου γι αυτό θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δουλειές σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν. Επίσης, η εβδομάδα προσφέρεται για εποικοδομητικές συζητήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να καταλήξουν σε μελλοντικές συμφωνίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να θυμάμαι ότι από την Κυριακή ο Άρης θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και θα μπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις μου ή θα βρίσκω περισσότερα εμπόδια. Ας μην πτοηθώ. Χρειάζεται να έχω υπομονή και επιμονή.

SHARE
RELATED POSTS
Εορτάστηκε η ημέρα Τρίτης Ηλικίας από το Δήμο Ρόδου – Ομιλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Άννας Ζωάννου
Χωρίς εσένα;, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/5/2016 – 22/5/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.