ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 8/2/2016 – 14/2/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL.jpg

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ζώδιο που –μεταξύ άλλων- «βλέπει» τα ερωτικά σου, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις, ιδιαίτερα αν αποζητάς το άτομο που θα σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Δευτέρας που θα έχει πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, αρχίζει μία αρκετά καλή περίοδος για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να προβάλλεις τη δουλειά σου, να κλείσεις σημαντικά ραντεβού, να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να υπογράψεις συμβόλαια και, κυρίως, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην απογοητεύομαι με τις δυσκολίες. Να θυμάμαι ότι σε όσες περιπέτειες χρειαστεί να βρεθώ, θα έχω τη συμπαράσταση που χρειάζομαι και μάλιστα –σε ορισμένες περιπτώσεις- από εκεί που δεν το περιμένω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στη δουλειά και να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, επειδή ο Άρης από τον Σκορπιό, μπορεί να επιφέρει ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είσαι συζητήσιμος/η με το ταίρι σου και όχι δύστροπος/η. Απώλειες θα έχεις στην περίπτωση που ξεσπάς στον/στη σύντροφό σου, θεωρώντας τον/την ως τον αδύναμο κρίκο στη ζωή σου.
Καριέρα – Οικονομικά:Τα προβλήματα είτε τα επαγγελματικά είτε τα οικογενειακά θα σε αναγκάσουν να καταβάλεις πολύ κόπο και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα κέρδη. Να θυμάσαι ότι μόνο αν είσαι ψύχραιμος/η θα βρεις τις σωστές λύσεις. Αξιοποίησε τη Νέα Σελήνη για να προωθήσεις καινούργια επαγγελματικά σχέδια ή να κάνεις τις επαφές σου με άτομα ισχύος του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία θα είναι σωτήριο για τα αισθηματικά μου αν το αξιοποιήσω δεόντως και βάλω περισσότερη διασκέδαση στη ζωή μας με το ταίρι μου, εξόδους με φίλους και συγγενείς, κάτι διαφορετικό που θα μας βγάλει από τα τετριμμένα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη δεν δίνει ερωτικές υποσχέσεις αλλά είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και υπόσχεται να είναι αρωγός σου στις προσπάθειες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να το ρίξεις έξω. Αξιοποίησε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος/η και θέλεις να μπεις σε περιπέτειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Δευτέρας που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Υδροχόου, οι κόποι σου θα αποδίδουν καρπούς. Οι στόχοι σου θα ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία και θα είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις αυτούς που θα θέλουν και θα μπορούν να σε βοηθήσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο ευνοούνται τα ταξίδια, τόσο αναψυχής όσο και επαγγελματικά. Αν μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο ώστε να ξεφύγω για λίγο χωρίς να παραμελήσω τις δουλειές μου, θα είναι ευχής έργο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας:Η λίμπιντό σου θα πάρει την ανιούσα, γεγονός που θα σε εξωθεί στην αναζήτηση των απολαύσεων. Η περίοδος ευνοεί περισσότερο εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Ωστόσο, κι εσύ που θέλεις να συντηρήσεις ένα μακρόχρονο δεσμό, έχεις πολλές ελπίδες να απολαύσεις ερωτικές χαρές, αρκεί να μην είσαι ανταγωνιστικός/η με το ταίρι σου και να μην αντιδράς με εγωισμό στις καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά:Η επιτακτική ανάγκη για ρευστό θα σε εξωθήσει στο να αφοσιωθείς στη δουλειά και θα βγάλει στην επιφάνεια τις πιο δημιουργικές πλευρές σου. Αναμένεται σημαντική βελτίωση στις δουλειές σου, οι οποίες θα αποδώσουν και οικονομικά, μιας και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας στο ζώδιο που σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις και γίνεται το εφαλτήριο για να κάνεις πιο επιτυχημένες κινήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία με ευνοεί στο να κάνω πολύ εποικοδομητικές επαφές, να κάνω γνωριμίες, να προβώ σε συμφωνίες, να συζητήσω για δουλειές.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και ανοίγει τον ορίζοντά σου τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά. Ακόμη κι αν –λόγω Άρη στον Σκορπιό- δείχνεις σκληρός/η ή αδιάφορος/η για την προσωπική σου ζωή, οι έρωτες θα τραβήξουν την προσοχή σου καθώς είτε θα σε πικάρει κάποιο άτομο, βάζοντάς σε στον ανταγωνισμό είτε θα ενδώσεις στον πειρασμό λόγω των κατακτήσεών σου είτε απλά θα βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις αν έχεις μια μακρόχρονη σχέση.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τη Νέα Σελήνη, από το απόγευμα της Δευτέρας, αρχίζει μία μοναδική περίοδος που σε ευνοεί να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, να προβάλλεις τη δουλειά σου, να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Ναι μεν θα κουραστείς αλλά, τουλάχιστον, οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να αντιμετωπίσω κάποια οικογενειακά προβλήματα ή βλάβες στο σπίτι ή να αναγκαστώ να αναλάβω ευθύνες των γονέων μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου σχηματίζει ένα λαμπρό τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου! Φαίνεται ότι τώρα κερδίζεις επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα, έναν ρόλο που καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις στο έπακρο για να κάνεις μια καινούργια σχέση ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου στην παλιά ή να περάσεις ξεχωριστές στιγμές.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την επίδρασης της Νέας Σελήνης, από το απόγευμα της Δευτέρας, οι εξελίξεις θα σε αναγκάσουν να αφοσιωθείς στη δουλειά καθώς θα υπάρξουν τόσο οι ευκαιρίες όσο και τα προβλήματα. Σημασία έχει ότι πολύ σύντομα θα δρέψεις αξιόλογους καρπούς που θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να προωθήσω δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Υδροχόο, γεγονός που σου δίνει έναν άλλο αέρα εμποτισμένο με την εσάνς της επιτυχίας. Πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν είσαι ένας/μία Ζυγός που αντιμετώπιζες προβλήματα μέχρι αυτήν τη στιγμή. Καιρός να κάνεις μια δραστική κίνηση με σκοπό να γεφυρώσεις τις αποστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι μέρες αυτές με την επίδραση της Νέας Σελήνης, προσφέρονται για προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να προβληθείς, να υπογράψεις συμβόλαια. Αν είσαι οι καλλιτέχνης ή έχεις δημιουργικές ιδέες ευνοείσαι ακόμη περισσότερο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να αναβαθμίσω τον χώρο μου, να αλλάξω διακόσμηση, να κάνω αλλαγές που θα με αναζωογονήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας:Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις σου σε πνίγουν και δεν σου αφήνουν χρόνο και κουράγιο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όλο και σε τσιγκλάει. Η σωστή τοποθέτηση από πλευράς σου είναι να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου αλλά, αντίθετα, να συζητάς με καλή διάθεση.
Καριέρα – Οικονομικά:Θα είστε πολύ πιεσμένος/η και από πολλές πλευρές στη δουλειά καθώς θα πρέπει να δώσεις λύσεις σε προβλήματα ενώ δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις και τις αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μία όσο το δυνατόν πιο διαλλακτική στάση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη με διευκολύνει να δώσω λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα, να μετακομίσω, να κάνω κάποια αλλαγή στο σπίτι, να ασχοληθώ επιτυχώς με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Αν και το βάρος των ημερών πέφτει στα πρακτικά σου θέματα, η Νέα Σελήνη ανοίγει τον ορίζοντά σου καθώς είναι βοηθητική για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά με συγγενείς και φίλους σε κοινές εξόδους με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Από το απόγευμα της Δευτέρας, με τη Νέα Σελήνη, θα είναι πιο εύκολο να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, γεγονός που θα φτιάχνει τη διάθεσή σου γι αυτό και θα ξεπερνάς τη σωματική κούραση. Θα ανακτήσεις τη δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σου και θα κερδίζεις τις εντυπώσεις στα επαγγελματικά σου ραντεβού.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά γιατί οι γνωριμίες που θα κάνω τώρα, μπορεί να αποδώσουν στο μέλλον και να εξελιχθούν είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είτε σε μια ουσιαστική φιλία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας:Η Θεά του έρωτα (Αφροδίτη) βρίσκεται στο ζώδιό σου και φωτίζει τους έρωτές σου! Τώρα που θα σχηματίσει και το υπέροχο τρίγωνό της με τον Δία, όψη χαράς, αισιοδοξίας και εύνοιας, απόλαυσε Αφροδίσιες στιγμές είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε ψάχνεσαι για ένα ταίρι είτε θέλεις μόνο το παιχνίδι…
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο το απόγευμα της Δευτέρας, στιγματίζει την αρχή ενός δεκαπενθημέρου που είναι καλό για να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να κάνεις τους απαραίτητους διακανονισμούς που θα τακτοποιήσουν τα χρέη σου και να βρεις νέους πόρους για τη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η συμπεριφορά κάποιων ατόμων στη δουλειά μπορεί να με αγχώσει και να με κάνει να νιώσω ανασφαλής. Ας μην μείνω σε αυτό κι ας προσπαθήσω να συνεχίσω ακάθεκτος/η τις προσπάθειές μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας:Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο ζώδιό σου, στιγματίζει την αρχή μιας περιόδου στην οποία κερδίζεις έδαφος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η λίμπιντό σου παίρνει την ανιούσα και τα πάθη σου αποζητούν την άμεση ικανοποίησή τους με αποτέλεσμα να έχεις τα μυαλά πάνω από τη σκούφια. Απόλαυσέ το: σου χρειάζεται κι αυτή η φάση για να χαρείς και να γεμίσεις μπαταρίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα, με τη Νέα Σελήνη, αρχίζει μία περίοδος που είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, να προβληθείς, να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, να κάνεις σημαντικά ραντεβού. Αξιοποιείστε την.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν τις περιμένω. Ας μη φοβηθώ να συζητήσω και να προσπαθήσω για την υλοποίηση των πρωτοποριακών μου ιδεών.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, ενεργοποιείται με τον πιο θετικό και ερωτικό τρόπο από την Θεά του έρωτα Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερου. Αναμφισβήτητα ευνοείσαι στον έρωτα είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι άδικες επιθέσεις που θα δεχθείς στη δουλειά και τα προβλήματα θα σε αναγκάσουν να της αφιερώσεις πιο παραγωγικό χρόνο. Το κέρδος σου θα είναι ότι μέσα από αυτήν την κατάσταση θα προκύψει κάτι θετικό για το μέλλον.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος μου.

 

mikelcc.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Τρίτη και 13: Αφιέρωμα στον Ντίνο Χριστιανόπουλο από ΑΠΘ & ΚΘΒΕ
Αστρολογικές Προβλέψεις για τον Νοέμβρη 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Η ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.