ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/1/2016 – 31/1/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

 

 

 

90254cefcffc16ee893fcae5f10f09c4_XL.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο και φωτίζει τον άξονα που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Τώρα είναι πιθανές οι περιπέτειες, τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα από φίλους. Πιο κερδισμένος/η θα είσαι αν ποντάρεις σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας ή αν είσαι δεσμευμένος/η και θέλεις να προσθέσεις μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Ωστόσο, και αυτή την εβδομάδα, ιδίως μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στη δουλειά καθώς οι κανονικοί ρυθμοί θα ανακτηθούν από την επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που ναι μεν θα σε ταράξουν αλλά –τουλάχιστον- δεν θα είναι έμπλεος/η αυταπατών.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να μη βιαστώ να υλοποιήσω νέους στόχους ή να προωθήσω σημαντικές υποθέσεις. Ας παρακολουθήσω τα γεγονότα αυτού του δεκαπενθημέρου και μετά αποφασίζω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που εκτός από Θεά του έρωτα είναι και ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, έχει περάσει στο ευνοϊκό περιβάλλον του Αιγόκερου και, στο τέλος της εβδομάδας, σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Από τη μια θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να απολαύσεις πιο ρομαντικές στιγμές αλλά, από την άλλη, θα είσαι επιρρεπής στην ωραιοποίηση ή σε επιλογές που να στηρίζονται στο ρομαντισμό και ίσως να πάσχουν στην καθημερινότητα.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρόσεχε τη στάση σου στη δουλειά γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις με τους συναδέλφους σου, οι καβγάδες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα προβλήματα ή/και ο εξαναγκασμός από τους ανωτέρους σου να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Σκορπιό όλο και θα υπάρχουν τα ερεθίσματα που θα με κάνουν να βγάζω στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και παράπονα. Καλύτερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην αφήσω το συναίσθημα να με παρασύρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Ερμής πυροδοτεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το ζώδιο που –μεταξύ άλλων- συνδέεται και με τη λίμπιντό σου. Παράλληλα, ο Ήλιος βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Υδροχόου και σε βάζει στη δράση. Τώρα είναι πιθανό να εμπλακείς σε καταστάσεις μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Μετακινήσεις, εκδρομές, παρέες, διασκέδαση και πολλά φλερτ στο προσκήνιο. Ωστόσο, μην πάρεις αποφάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν καθοριστικά την αισθηματική σου ζωή.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις πολλή δουλειά συνοδευμένη από αρκετό άγχος αυτή την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να προσέχεις την κάθε σου κίνηση στον οικονομικό τομέα. Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά είναι προτιμότερο να αναβάλεις τις σημαντικές οικονομικές υποθέσεις για την επόμενη εβδομάδα, ιδιαίτερα αν θέλεις να υπογράψεις διακανονισμούς με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τις εκκρεμότητές μου άμεσα γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω τα σχέδιά μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω αλλά ενεργοποιεί τους Ουρανό και Πλούτωνα. Αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη, αναμένονται τα τελευταία τερτίπια του με ξεκαθαρίσματα, παρεξηγήσεις, λεκτικές αναμετρήσεις, που θα σου αποκαλύψουν αλήθειες για τις επιλογές σου. Από την άλλη, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείει ένα ταξίδι στον έβδομο ουρανό, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος των οικονομικών σου που σχετίζονται με εφορία, δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς υποδέχεται τον Ήλιο. Θα έχεις τη διάθεση να μπεις στη δράση για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα αλλά με αυξημένους κινδύνους λαθών. Είναι προτιμότερο να συγκεντρώσεις τις πληροφορίες σου τώρα και να προβείς σε διακανονισμούς από την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Υδροχόο και αυτό είναι αρκετό για να ανακτήσεις τη διάθεσή σου για φλερτ και σύσφιξη σχέσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανικήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση που σου έχει προκαλέσει η πρόσφατη Πανσέληνος στο ζώδιό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας αλλά, προς το παρόν, θα συνεχίσει να σε δυσκολεύει καθώς, με τις όψεις που σχηματίζει, θα ευθύνεται για τα τελευταία ξεκαθαρίσματα, για καταστάσεις που θα σε αναγκάζουν να πατάς φρένο και να αναθεωρείς κάποιες επιλογές ή απόψεις σου. Παρακολούθησε τα γεγονότα και προετοιμάστε το έδαφος για να δράσεις δυναμικά την επόμενη ή –ακόμη καλύτερα- τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη έχει περάσει στο περιβάλλον της καθημερινής μου εργασίας. Τώρα μπορώ να κάνω τις αλλαγές που θα επιφέρουν καταστάσεις πιο συμβατές προς τις ανάγκες μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Αιγόκερω, αλλά ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και τον Ουρανό με σκληρές όψεις. Παράλληλα, στο ίδιο περιβάλλον, μόλις έχει περάσει και η Αφροδίτη. Μετάφραση: όλα είναι πιθανά. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος, καινούργιοι έρωτες, αναθερμάνσεις των παλιών, τριγμοί, οριστικό τέλος. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη και βλέπουμε…

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οίκος της καθημερινής εργασίας σου υποδέχεται τον Ήλιο, γεγονός που θα σε εξωθήσει στο να μπεις στη δράση, προκειμένου να προωθήσεις τις δουλειές σου. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής ακόμη παίζει τα παιχνίδια του, θα σε συμβούλευα να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μη γίνομαι επικριτικός/η, ιδιαίτερα προς τα άτομα που αγαπώ περισσότερο γιατί θα προκαλέσω εντάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο των ερώτων σου, τον Υδροχόο και σε εξωθεί στο να φλερτάρεις, να χαίρεσαι, να επιδιώκεις τη διασκέδαση, να φροντίζεις για την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Ευκαιρίες και ανταπόκριση θα έχεις. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής ενεργοποιεί με πολύ επιθετικό τρόπο τους Ουρανό και Πλούτωνα, καλά θα κάνεις να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά, μέχρι την Πέμπτη, θα σε αναγκάζει να παραμένεις ακινητοποιημένος/η και να μην προωθείς νέες υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο σπίτι ή θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου να μην βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να προωθηθούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αναβάλω τις πιο δυναμικές κινήσεις μου για την επόμενη εβδομάδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τη μια θέλεις να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα αλλά, από την άλλη, είσαι επιθετικός/η και ξεσπάς στα άτομα που σε κάνουν να νιώθεις αρκετά ασφαλής. Ωστόσο, πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί οι παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη.

Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχεις τις κινήσεις σου στη δουλειά γιατί μπορεί να χάσεις τον έλεγχο με κίνδυνο να πεις ή να κάνεις πράγματα που θα σου κοστίσουν ακριβά. Αν προκύψουν τώρα προβλήματα, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη, δεν θα μπορέσεις να ανακτήσεις εύκολα τις ισορροπίες σου. Συνιστώ να κρατήσεις μια πολύ διακριτική στάση στη δουλειά σου, να είσαι συνεπής και να αφήσεις τα σπουδαία για την επόμενη και ακόμη καλύτερα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ γιατί είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα. Η εβδομάδα είναι ακατάλληλη για αγορές μεταφορικών μέσων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου οι συνθήκες σου επιτρέπουν να φλερτάρεις, να ενδώσεις σε περιπέτειες, να παίξεις με τα μάτια και όχι μόνο… Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι πιο φωτεινός/η, αισιόδοξος/η και –κατά συνέπεια- γοητευτικός/η

Καριέρα – Οικονομικά: Ναι μεν ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των οικονομικών σου αλλά θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος/η και αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη. Τώρα μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές από τη δουλειά σου ή να μην λάβεις ένα έσοδο που εισπράττεις τακτικά. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία κίνηση ή συμφωνία και να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να κρατήσω μία ήρεμη στάση στη δουλειά γιατί μπορεί κάποια άτομα να με ανταγωνίζονται και ίσως αθέμιτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου αλλά και αυτή την εβδομάδα δεν θα αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά καθώς ενεργοποιεί επιθετικά τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Οι παρεξηγήσεις, οι ανατροπές, οι διαξιφισμοί είναι στη σφαίρα του πιθανού. Καλύτερα να παρατηρείς τα γεγονότα και να μην πάρεις καμία σοβαρή απόφαση, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη. Ευτυχώς η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα συντελέσει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να κρατήσεις μια όσο το δυνατόν πιο διακριτική στάση και αυτή την εβδομάδα στη δουλειά. Να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις επιθετικές αντιδράσεις του περιβάλλοντός σου που είναι πολύ πιθανές ή τις ανατροπές που, αν δεν είσαι ψύχραιμος/η, θα δυσκολευτείς πολύ να διαχειριστείς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τώρα τις εκκρεμότητές μου για να έχω τον χρόνο να προωθήσω πιο απαιτητικά projectς από την επόμενη εβδομάδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε οπλίζει με αισιοδοξία, θετικότητα και κουράγιο για να ασχολείσαι επιτυχώς με την αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα που είναι ανοικτά πολλά μέτωπα, μην περιμένεις σημαντικές εξελίξεις

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία τη Δευτέρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αλλά, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, πρέπει να προσέχεις. Φαίνεται ότι και αυτή την εβδομάδα απειλείσαι από παρασκήνιο και κουτσομπολιά γι αυτό να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω και, από αυτή τη θέση, μπορεί να φέρει μυστικούς έρωτες ή να με εξωθήσει στο να ανοίξω υποθέσεις του παρελθόντος. Ας προσέχω τις κινήσεις μου γιατί ο Ερμής, από το ίδιο περιβάλλον, ενεργοποιεί στους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στο τέλος της εβδομάδας σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, βγάζοντας στην επιφάνεια το ρομαντισμό σου και τη διάθεσή σου για ιστορίες αγάπης. Καλά όλα αυτά αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί ο Ερμής από το ίδιο περιβάλλον ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα και μπορεί να σε εξωθήσει σε παρορμήσεις ή επιλογές που θα σε ρίξουν απότομα από τα σύννεφα, πράγμα στο οποίο συντελεί και ο Ποσειδώνας που σε εξωθεί στο να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αργά το βράδυ της Δευτέρας. Από την Πέμπτη και ακόμη καλύτερα από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να οργανώσεις τις συμμαχίες σου ή να ασχοληθείς επιτυχώς με τις συλλογικές σου δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα μου υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσω φιλίες ή στόχους, μη διστάσω να το κάνω. Οι συναισθηματισμοί και οι οπισθοχωρήσεις δεν θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα.

 

miclelcc.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 28ο, της Μαρίας Γεωργαλά
-καλέντη-στο-σχολείο.jpg
Ευχές από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗΣ στους αναγνώστες του iPorta.gr
Εκθέσεις παντού: “Αναφορά στην Γκουέρνικα” του Κ.Κατζουράκη, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.