ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18/1/2016 – 24/1/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

90254cefcffc16ee893fcae5f10f09c4_XL.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

 

Έρωτας: Ο σφυγμός της εβδομάδας χτυπά στο ρυθμό της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στον άξονα των ερώτων σου και θα στιγματίσει τις εξελίξεις αυτών των ημερών που δεν αποκλείεται να είναι πολύ καλές και ανανεωτικές. Ωστόσο, ενέχουν και τον κίνδυνο να είναι σχεδόν τραυματικές, στην περίπτωση που προσβάλλεται ο προσωπικός σου χάρτης από τις όψεις που ενδυναμώνονται στην Πανσέληνο και είναι αρκετά σκληρές.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα, τα γεγονότα μπορεί να σε εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας. Αν διαπιστώσεις ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές, κάνε το πλάνο σου αλλά μπες στη δράση προς το τέλος του μήνα και όχι όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο που από την Τετάρτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να οργανώσω τις συμμαχίες μου και να προωθήσω τις σχέσεις μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Την Τετάρτη μπαίνει ο Ήλιος στον Υδροχόο ενώ την Κυριακή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, αστρολογικές συγκυρίες που σε εξωθούν στο να επικεντρωθείς στα πρακτικά σου θέματα και να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ερωτικές σου υποθέσεις. Να θυμάσαι ότι, με τον Άρη στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρούς τριγμούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας – οικογένειας απαιτεί την προσοχή σου καθώς εγείρει τις επιθετικές τάσεις που δημιουργεί ο Άρης από τον Σκορπιό. Οι κινήσεις σου στη δουλειά πρέπει να είναι συνετές. Να σκέπτεσαι πολύ τα βήματα που θα ακολουθήσεις, να μην παρασύρεστε από τους κόλακες, να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις των ανωτέρων σου και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συναδέλφων σου.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, από τη μια μπορεί να εγκυμονεί μια καινούργια γνωριμία αλλά, με τις όψεις του κυβερνήτη σου Ερμή, δεν αποκλείει την απογοήτευση. Καιρός να μπαίνεις στη θέση του άλλου και να μην είσαι επικεντρωμένος/η μόνο στο δικό σου εγώ.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης, σχέσεων με εξωτερικό. Καλά θα κάνεις να προλειάνεις το έδαφος αυτές τις μέρες, προκειμένου να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις ακάθεκτος/η μετά τις 25 Ιανουαρίου που θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να ασκούμαι περισσότερο για να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια. Επίσης, θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί με τον Άρη στον Σκορπιό είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, εμπύρετες αδιαθεσίες και ψυχοσωματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Με τον Άρη στον Σκορπιό, το περιβάλλον των ερώτων σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να πάρεις επιβεβαιώσεις, να παίζεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι. Από την άλλη, με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, η λίμπιντό σου ανεβαίνει αλλά φουντώνει και η ανασφάλειά σου, η ανάγκη σου να εκβιάσεις τις επιβεβαιώσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου γιατί μπορεί να χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, πιέζοντας συναισθηματικά τα ταίρια σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Καλό θα ήταν να μην επιφορτιστείς με ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από αμέλεια. Αν θέλεις να υπογράψεις διακανονισμούς, κάνε όλες τις προετοιμασίες και βάλε υπογραφές μετά τις 25 Ιανουαρίου

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα. Καλά θα κάνω να προσέχω τις κινήσεις μου και να μην μπαίνω σε ανταγωνιστικά παιχνίδια με τους συνεργάτες μου.

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα θα στιγματιστεί από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Κυριακή, με τη Σελήνη να φωτίζει το ζώδιό σου. Από την άλλη, η μαέστρος του έρωτα Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη. Οι συγκυρίες ευνοούν σκανδαλωδώς τα αισθηματικά σου καθώς υπόσχονται ανανεωτικές καταστάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, φλερτ και παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις πολλές συζητήσεις για δουλειές και δεν αποκλείεται κάποια από αυτές να οδηγήσει σε μια πολύ καλή συμφωνία. Έχε τα μάτια σου ανοικτά, μελέτησε τις προσφορές, σκέψου καλά πριν αποφασίσεις και δώσε τις απαντήσεις σου μετά τις 25 Ιανουαρίου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα έχω πολλές ανατροπές στη δουλειά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ακολουθήσω το καθημερινό μου πρόγραμμα και θα αγχώνομαι. Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σου και ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, όψεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις ερωτικές σου υποθέσεις. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Να προσέχεις γιατί αν δημιουργηθούν τριγμοί τώρα, μπορεί να οδηγήσουν στο απόλυτο αδιέξοδο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και τις όψεις του, θα σε ταλανίσει καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις με τους συνεργάτες σας, παρεξηγήσεις και παρασκήνιο σε βάρος σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην είμαι αμετροεπής γιατί, με τον Άρη στον Σκορπιό, κινδυνεύω να κάνω σοβαρά λάθη, υποσχόμενος/η πράγματα που δεν μπορώ να τηρήσω.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Έρωτας: Η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα των ερώτων σου! Με τις όψεις που υπάρχουν και με την Αφροδίτη στο ευνοϊκό περιβάλλον του Τοξότη, όλα είναι πιθανά: νέες γνωριμίες, επιστροφές των παλιών, ανανεώσεις όρκων, καινούργιοι όρκοι, οριστικό τέλος, κεραυνοβόλοι έρωτες… Από τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτάται και τις επιδράσεις που δέχεται θα κριθεί το τι θα συμβεί.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή να ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα και να επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας, θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την διαχείριση των οικονομικών μου γιατί μπορεί να αντιμετωπίσω έκτακτα έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτείς να βρεις την ισορροπία σου με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει τα αισθηματικά σου. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, όψεις που μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση, γι αυτό πρέπει να μην πάρεις τώρα αποφάσεις και να μην δημιουργείς εντάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τριγμούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα εντείνει το ήδη αγχωτικό κλίμα. Φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες ενώ είναι πιθανό να εκνευριστείς λόγω των αμφιθυμικών αντιδράσεων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η όταν οδηγώ ή ταξιδεύω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ευνοεί τα αισθηματικά σου και σε βάζει στο παιχνίδι με τον αέρα του νικητή. Ταυτοχρόνως ο Κρόνος σε καλεί να σοβαρευτείς γιατί σύντομα θα σε κρίνει και μάλιστα αυστηρά ενώ η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα αυξάνει τις ευκαιρίες για επιτυχίες, κεραυνοβόλους έρωτες, παιχνίδια μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζεις για έκτακτα έξοδα ή μειωμένα έσοδα ή και τα δύο ταυτοχρόνως είναι πολλοί. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και ενεργοποιεί τον Ουρανό και τον Πλούτωνα με όψεις που μπορεί να επιφέρουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω την υγεία μου, να μην υπερβάλλω στο ποτό και στο φαγητό και να υιοθετήσω ένα πρόγραμμα άσκησης που θα με βοηθήσει να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα, θα πιεστείς υπερβολικά. Τώρα θα πρέπει να προσέχεις τι λες και να μην ακούς αυτό που θα ήθελες αλλά αυτό που σου λένε. Οι παρεξηγήσεις, οι καβγάδες, οι τριγμοί είναι στο πρόγραμμα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι ανατροπές, αναβολές και ενοχλητικές καταστάσεις θα στιγματίσουν και αυτή την εβδομάδα στη δουλειά. Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου χρήζει της προσοχής σου καθώς ενέχει κινδύνους για τα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να κάνεις πολύ προσεκτική διαχείριση και, αν μπορείς, να μην υπογράψεις τώρα διακανονισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί θα έχω την τάση να χάνω την ψυχραιμία μου με τον κίνδυνο να κάνω σοβαρά λάθη στρατηγικής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σου και δίνει έμφαση στις σχέσεις σου. Όλα θα μεγεθύνονται, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δέχεται θετικές επιρροές, οι εξελίξεις θα είναι πολύ ευχάριστες. Αν όμως βάλλεται, τότε μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί τριγμοί.

Καριέρα – Οικονομικά: Το παρασκήνιο παίρνει φωτιά αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τα προβλήματα που μπορεί να ενσκήψουν, θα προέρχονται από ανταγωνιστικές συμπεριφορές, παρεξηγήσεις με συνεργάτες, κακή συνεννόηση με ανωτέρους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από τον Σκορπιό «μιλάει» για περισσότερες ευθύνες. Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Αυτή την περίοδο το ταλέντο σου στο φλερτ εκφράζεται με ακόμη πιο ευφάνταστους τρόπους και ενισχύεται από τη διαίσθησή σου. Ωστόσο, το καλύτερό σου τώρα κρύβεται στο μυστηριώδες, στο κρυφό, πιθανώς και στο παράνομο… Μην ξεχνάς, ωστόσο, ότι ο Κρόνος σε από τον Τοξότη σε κρίνει και προάγει μόνο σοβαρές και υπεύθυνες καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, εγκυμονεί κινδύνους παρασκηνίου γι αυτό να προσέχεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχουν οι δυνάμεις σου, με αποτέλεσμα να αγχωθείς. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και μην πελαγώνεις, προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι αναθεωρήσεις στόχων ή φίλων θα είναι μάλλον επιβεβλημένες αυτή την περίοδο. Ίσως κάποιο φιλαράκι με στεναχωρήσει ή μπορεί να απογοητευτώ από έναν χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμαι.

 

miclelcc.gr

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Μέγας Αλχημιστής, του Γιώργου Σαράφογλου
Άγιος Λουκάς ο Ιατρός – Ο άγνωστός μας Άγιος από την Ρωσία που σέβονται ένθεοι και άθεοι
Εγκαίνια της έκθεσης στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με έργα από το Μουσείο του Δήμου Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.