ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1/2/2016 – 7/2/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

90254cefcffc16ee893fcae5f10f09c4_XL.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Ήλιο από τον Υδροχόο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες, εντάσεις, χωρισμοί αλλά και συσφίξεις σχέσεων. Αναλογίσου τι ακριβώς θέλεις και πράξε ότι είναι δυνατόν για να είσαι σε μία σχέση που να σε προάγει ως προσωπικότητα και να ανταποκρίνεται στα βαθύτερα θέλω σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από τον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, μεθοδικός/η, σοβαρός/η στη δουλειές σου. Ωστόσο, μην καταθέτεις τα όπλα γιατί από την επόμενη εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη θα ανοίξουν οι ορίζοντές σου για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, καινούργια σχέδια, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να επιβληθώ με τη δύναμη του νου μου στις αρνητικές σκέψεις καθώς θα έχω την τάση να αναμοχλεύω αυτά που με αναστατώνουν συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να χάνω ενέργεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη, στην καλύτερη περίπτωση αυτή η περίοδος προσφέρεται για τη συντήρηση των ισορροπιών. Από τη μια θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να απολαμβάνεις τον έρωτα ενώ, από την άλλη, θα πιέζεσαι, θα μπαίνεις σε ανταγωνιστικές καταστάσεις, θα είσαι χειριστικός/η, θα εμπλέκεσαι σε καβγάδες.
Καριέρα – Οικονομικά: Τώρα θα πρέπει να εστιαστείς στη δουλειά, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες. Οι συνθήκες σου επιτρέπουν να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου για να προωθήσεις υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και να προωθήσω δημιουργικές ιδέες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο και σχηματίζει όψεις εξαγώνου με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες συμβάλουν στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα αν δείχνεις τη σοβαρότητα που πρέπει στην προσωπική σου ζωή και είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις ευθύνες. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, να πραγματώσεις κάποια σχέδιά σου και να οργανώσεις τη στρατηγική σου στη δουλειά. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι μπορεί οι κόποι σου να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, δημόσιο, διατροφές, χρηματιστήριο, μπορεί να με απασχολήσουν αυτές τις μέρες και να με αγχώσουν. Αν πρέπει να υπογράψω διακανονισμούς και μπορώ να αναβάλλω την υποβολή της υπογραφής μου, είναι προτιμότερο να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεών σου, ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και τον Ουρανό με έναν πολύ επιθετικό τρόπο ενώ σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να προσέχεις γιατί οι αντιφάσεις θα χαρακτηρίσουν αυτή την εβδομάδα και εξαρτάται από τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη αν θα απολαύσεις τις θετικές επιδράσεις ή αν θα «πληγωθείς» από τις αιχμές που μπορεί να επιφέρουν οι σκληρές όψεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Πιεστική θα είναι αυτή η περίοδος καθώς ενσκήπτουν προβλήματα τόσο οικογενειακής φύσεως όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσεις ανατροπές που θα σε αναγκάσουν να εξαντλήσεις τα αποθέματα της ενέργειάς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν νιώσω ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο, να μην πανικοβληθώ γιατί, από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία και την καριέρα μου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σχηματίζει όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο που θα δώσουν μια πιο «σπιρτόζικη» νότα στην ερωτική σου ζωή. Η διασκέδαση δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις ή από κεραυνοβόλους έρωτες ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Αν κάνεις υπεύθυνες και σοβαρές επιλογές, τότε θα ευνοηθείς ακόμη περισσότερο καθώς θα κερδίσεις την θετική επιρροή του Κρόνου.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις στη δουλειά, να είσαι συνεπής, εστιασμένος/η στους στόχους σου και πρόθυμος/η να δουλέψεις σκληρά. Αν αφεθείς στην τύχη σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες χωρίς να στοχεύεις στο εύκολο κέρδος αλλά με σκοπό να εδραιωθείς σε πιο ασφαλείς επιλογές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κλείσω συμφωνίες, να κάνε αξιόλογες γνωριμίες, να κάνω εποικοδομητικές συζητήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το τρίγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι καλό για να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις. Από την άλλη, οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο των ερώτων σου, τον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να βγάλουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος προσφέρεται για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλάνιζαν εδώ και αρκετό καιρό. Αν θέλεις να προβείς σε μια νέα αρχή, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τα επικοινωνιακά μου χαρίσματα για να προσεγγίσω άτομα που μπορούν να με στηρίξουν στη δουλειά.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω, εκτός του γεγονότος ότι «βλέπει με μισό μάτι» το ζώδιό σου, ενεργοποιεί και τους επιθετικούς προς το ζώδιό σου Ουρανό και Πλούτωνα, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις σχέσεις σου καθώς το πιο πιθανό είναι ότι οι αστρολογικές συγκυρίες θα προκαλέσουν εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τις όψεις που δέχεσαι, φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πλήθος ευθυνών αυτή την εβδομάδα και, πιθανώς, να μην έχεις κάποια άμεση απολαβή για τους κόπους σου. Επί πλέον θα αναγκαστείς να εστιαστείς στις ανάγκες της οικογένειάς σου και μάλλον θα κληθείς να σηκώσεις τα βάρη της.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην παρασύρομαι από τους πειρασμούς των εκπτώσεων και από τη διάθεσή μου να κάνω σπατάλες γενικά, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, αστρολογικό γεγονός που σε βάζει στην πρίζα να αποζητάς τις απολαύσεις που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου να προσέχεις περισσότερο γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Υδροχόο και δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα για σένα, τόσο εξ’ αιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων όσο και εξ’ αιτίας των οικογενειακών ευθυνών που αναγκάζεσαι να αναλάβεις. Το πιο πιθανό είναι ότι τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να καταβάλεις πολύ κόπο για να αντεπεξέλθεις γι αυτό θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να σκέφτομαι τι λέω και πού γιατί μπορεί να κάνω κάποιο σοβαρό επικοινωνιακό λάθος, το οποίο ενδεχομένως θα μου κοστίσει είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική μου ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Φαίνεται ότι θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες. Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Υδροχόο και του Ουρανού στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να έχεις αυτοέλεγχο και, τουλάχιστον, να μην κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν καθώς ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα είναι ο αυστηρός κριτής σου που τελικά θα σου αποδώσει ακριβώς αυτό που αξίζεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να εστιαστείς στους στόχους σου, να βρεις τους συμμάχους σου. Από την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε Νέα Σελήνη, θα υπάρχει ακόμη πιο πρόσφορο έδαφος για να προβληθείς, να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και δημόσιες σχέσεις. Προς το παρόν, φρόντισε να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Σκορπιό, τον τομέα της υγείας μου, πρέπει να προσέχω γιατί είμαι επιρρεπής στις εμπύρετες αδιαθεσίες, στις ιώσεις, στα ατυχήματα. Επίσης, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου περνάει αντιφατικά συναισθήματα στον αισθηματικό τομέα καθώς σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη αλλά και όψεις συνόδου και τετραγώνου με τους Πλούτωνα και Ουρανό. Με λίγα λόγια, όλα είναι πιθανά, ανάλογα με το τι ενεργοποιείται στον προσωπικό σου χάρτη. Η γκάμα διαθέτει από κεραυνοβόλο έρωτα μέχρι οριστικό χωρισμό. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες ή να δώσεις λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Το θετικό είναι ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου, υπόσχονται διεύρυνση των οριζόντων σου (κάτι που θα το απολαύσεις από την επόμενη εβδομάδα). Προς το παρόν, αυτή την εβδομάδα, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά επικοινωνιακά λάθη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο του Ερμή και του Δία δεν αποκλείεται να έχω μια ευχάριστη είδηση ή να κλείσω ένα σημαντικό ραντεβού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό είναι αρκετά ενθαρρυντικό για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη εγκυμονεί κινδύνους καθώς μπορεί να σε κάνει επιθετικό ή να ξεσπάς τα νεύρα σου στους αγαπημένους σου και –φυσικά- στο ταίρι σου, γι αυτό να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχεις να αντιμετωπίσεις περίεργες καταστάσεις στη δουλειά. Θα βιώνεις ένα κλίμα αβεβαιότητας, θα νιώθεις ότι αιωρούνται μυστικά που ίσως σε αφορούν αλλά δεν θα μπορείς να μάθεις ποιες είναι οι αλήθειες καθώς άλλα θα σου λένε οι μισοί και άλλα οι άλλοι μισοί. Θα γίνουν κουτσομπολιά σε βάρος σου και, γενικότερα, θα πρέπει να φυλάς τα νώτα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τις επιλογές μου για να μην πέσω θύμα απατεώνων ή κολάκων, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Με τις όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιο των σχέσεών σου, τον Αιγόκερω, θα νιώθεις ανασφαλής, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αρκετές εντάσεις. Ωστόσο, με τον Άρη από τον Σκορπιό, ζώδιο που σε ευνοεί, θα δημιουργείται το κατάλληλο πεδίο δράσης για να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα να προσέχεις τις συναλλαγές σου γιατί μπορεί να κάνεις περιττά έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Αν θέλεις να υπογράψεις ένα διακανονισμό με τράπεζα, ασφάλεια ή εφορία, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως να έχεις κάποια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε και μάλιστα από ένα άτομο που έχει τη δύναμη να σας αναδείξει στον τομέα σας.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γιάννης Καραχισαρίδης: Ας ξανασυστηθούμε πριν συναντηθούμε! (αρχείο Δεκ.2017)
“We Dive, We Clean”- Τι έβγαλαν οι εθελοντές της ομάδας από τον βυθό στο Μάτι
Γιατί διεκδικώ την Προεδρία; Για δίκαιη πατρίδα, δουλειές, ίσες ευκαιρίες για όλους, του Σταύρου Θεοδωράκη
Η πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Σταύρου Θεοδωράκη!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.