Πόρτα στις Ανταποκρίσεις

Eurovision 2015: «Ψηφίζουμε Ελλάδα», της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Spread the love

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ  

 

Βιέννη

 

«Ψηφίζουμε Ελλάδα»

 

Ναι, ψηφίζουμε και πάλι Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που λαμβάνει χώρα αυτή την φορά στην Βιέννη, στις 23 Μαϊου (τελικός). Η αντίστροφη μέτρηση στην πανέμορφη πόλη μου έχει αρχίσει και σιγά σιγά καταλαβαίνει κανείς πως σε λίγες μέρες θα βάλει τα καλά της για να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και από την μακρινή Αυστραλία, που παίρνει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού.

 

Το μότο της φετινής Eurovision είναι η φράση Building Bridges, δηλαδή «χτίζοντας γέφυρες», μεταξύ των λαών, αφού μαζί, ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Ο διαγωνισμός κλείνει φέτος τα 60 του χρόνια, και από ότι καταλαβαίνετε το πάρτι θα είναι μεγάλο και ασταμάτητο!

 

Η Ελλάδα μας, θα εκπροσωπηθεί φέτος από μια πολύ λαμπερή και εντυπωσιακή παρουσία. Πρόκειται για την κυπριακής καταγωγής Μαρία-Έλενα Κυριάκου, την περσινή νικήτρια του The Voice of Greece, μια κοπέλα που με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις της Ευρώπης. Έχει ένα «πακέτο» που δεν προσπερνάει εύκολα κανείς…. πανέμορφη, με καταπληκτική φωνή (που σε πολλά μας θυμίζει κάτι από Celine Dion στα καλύτερά της), αποπνέοντας ευγένεια και καλοσύνη και δείχνοντας να γνωρίζει καλά τι την περιμένει.

 

Το τραγούδι μας αυτή την φορά είναι μια υπέροχη μπαλάντα, με τίτλο One Last Breath (μια αναπνοή), σε στίχους του γνωστού στιχουργού Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου και του Ευθύβουλου Θεοχάρους.

 

Φέτος σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, η παρουσία μας σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική, αφού κάθε εκπρόσωπός της, καλείται να παίξει ρόλο «πρεσβευτή» απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, κάνοντας την ανάλογη καλή διαφήμιση εκεί που χρειάζεται. Ας μην είμαστε λοιπόν απόλυτα κριτικοί και ας δείξουμε το καλό μας πρόσωπο σε μια Ευρώπη που κλυδωνίζεται καθημερινά και ας πάρουμε «μια αναπνοή».

 

Εγώ θα είμαι εδώ, στην πολυαγαπημένη μου Βιέννη, για να σας κρατώ ενήμερους, εκπροσωπώντας την Πόρτα μας στην Eurovision 2015. Περιμένω με μεγάλη μου χαρά να καλωσορίσω την ελληνική αποστολή και να δώσω μαζί τους τον παρόν, κάτω από την «σημαία».

 

 

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/t9DRbP1w9Rw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Βιέννη: “Star Wars – Εσύ, ποιος ήρωας είσαι;”, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Alexandra Karakopoulou - Zisser
Ο Χάρι κι εγώ τρώμε και πίνουμε μιλώντας Ελληνικά, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Κανείς δεν είναι μόνος του μέσα στην Κρίση, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
2 Σχόλια
  • Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ
    21 Απριλίου 2015 at 20:19

    Παρακαλώ !!! Χαρά μου !!!

  • Vangelis Konstantinidis
    20 Απριλίου 2015 at 21:37

    Ευχαριστουμε Αλαξανδρα…

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.