Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Ετοιμάζοντας την γροθιά μου, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Η ηλεκτρονική σελίδα του LIFO, ‘ξεπέταξε’ την (προ)εκλογική εβδομάδα με ένα σποτάκι – δήλωση Γερμανού πολιτικού και πλάϊ την φωτογραφία του Otto Von Bismarck (την γνωστή, με το πρωσικό κράνος και τις τεράστιες μουστάκες). Μεταφέρω τη δήλωση με την οποία ο πανέξυπνος Τσαγκαρουσιάνος απέφυγε μπλα μπλα, αναλύσεις, τέτοια:

 

«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται μετά το κυνήγι, στην διάρκεια του πολέμου και ΠΡΙΝ τις εκλογές»!

 

Έχοντας στο μυαλό μου αυτή την σαφέστατη αλήθεια (που αντέχει εδώ και μπόλικες δεκαετίες), διασκέδασα χθες για τα καλά ακούγοντας από τα κανάλια τις προεκλογικές ομιλίες των επικεφαλής των κομμάτων, γνωρίζοντας πως από την προσεχή Δευτέρα, με (μας) περιμένει ‘μαύρη η νύχτα στα βουνά’ και ζωή πιο μαύρη κι’ απ’ την καλιακούδα.

 

Αργά, που το πρόγραμμα διέθετε ανόητες αμερικάνικες σειρές και το βαρετό ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ, έριξα στο βίντεο το ‘Οργισμένο είδωλο’ του Σκορτσέζε. Μου χρειαζόταν, βλέπετε, λίγη αγριάδα, λίγη γροθιά μέσα μου, λίγο πριν σπεύσω ενώπιον της κάλπης να καταθέσω τον θυμό μου. Και ο εξαίρετος Τζέϊκ ΛαΜότα του Ντε Νίρο ήταν βάλσαμο, ο μπαγάσας!

 

 

Γιώργος Αρκουλής

SHARE
RELATED POSTS
Ελευθερία και Ζωή (ή το αντίθετο του «Ασυδοσία και Θάνατος), του Κωστή Α.Μακρή
Παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής εργασίας, η σημερινή, του Κώστα Αρβανίτη
Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ περί πραξικοπήματος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.