ΕΥ ΖΗΝ

Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

sxesi.jpg

 

 

«Η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται»!


Ο Οκτώβριος ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το μήνυμα της οποίας είναι «δεσμευτείτε γιατί χανόμαστε» και, ως εκ τούτου, πριμοδοτεί τις σχέσεις, τους έρωτες, τις καινούργιες γνωριμίες, τις δεσμεύσεις.

 

Στις 16 Οκτωβρίου η Πανσέληνος του Οκτώβρη είναι “επαναστατική” καθώς η συμμετοχή του Ουρανού στο σχήμα δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. Αν, ωστόσο, θέλουμε να μην είμαστε επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά να δραπετεύσουμε από τη τις φυλακές των εξαρτήσεών μας για να κάνουμε πιο ουσιαστικές σχέσεις, θα πρέπει να αφουγκραστούμε την εσωτερική μας φωνή και να είμαστε συνειδητοί για το ποια είναι τα “θέλω” μας και πώς μπορούμε να τα ικανοποιήσουμε.

 

Ναι μεν τα τερτίπια του Άρη θα μας βάλουν σε δοκιμασίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε αρκετές σχέσεις αλλά θυμίζω ότι ο Άρης δεν ενέχει μόνο το στοιχείο του πολέμου και της αντιπαλότητας αλλά αντιπροσωπεύει και τα σεξουαλικά πάθη…

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου για κάθε ζώδιο, στις οποίες αναλύω πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα στον αισθηματικό τομέα, παρακάτω.

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/FZV7mGN72yQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Το σπίτι του George Michael στο Ηνωμένο Βασίλειο [Photos]- George Michael house at United Kingdom, by Yannis Arapakis
unnamed.jpg
Thought for Today, by Anna Doiliani
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 74ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.