Πόρτα στην Πολιτική

Επιστροφή στην δράση με δυναμικό ρόλο ο Γιώργος Νικητιάδης-Στις επάλξεις της “‘Δημοκρατικής Συμπαράταξης”

Nikhtiadis.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikhtiadis.jpg

 

 

 

 

“Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην Πολιτική και στον κεντροαριστερό χώρο με την Δημοκρατική Συμπαράταξη” δήλωσε σήμερα στον Παλμό ο πρώην βουλευτής και Υπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης προσθέτοντας: “Έκανε επιτέλους το πρώτο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα σε συνεργασία με την Φώφη Γεννηματά και με άλλα μικρά κόμματα που θέλουν να δουν την πατρίδα τους να προοδεύει είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να ελπίζουμε ότι όχι μόνο την τρίτη θέσηαλλά και πολύ παραπάνω μπορούμε να κερδίσουμε στις επόμενε εκλογές. Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει ήδη την κατιούσα και είναι καιρός μετά την εμπειρία του παρελθόντος να κάνουμε αυτό που πρέπει.

 

Σχετικά με τον εαυτό του ο κ. Νικητιάδης ανέφερε: Ο Ρόλος μου θα είναι και είναι ήδη δυναικά ενεργός στην θέση που θα μου ζητηθεί. Φυσικά και αν μου ζητήσουν να είμαι υποψήφιος βουλευτής θα δεχτώ καθώς ξέρω πώς λειτουργεί το αθηναϊκό πολιτικό σκηνικό, η υπουργική τοποθέτηση. Ωστόσο, αν μου ζητηθεί ο ρολος του Περιφερειάρχη, δεδομένης της νυν περιφερειακής αρχής που εκτιμώ ότι οι δράσεις της είναι περιορισμένες, θα το κάνω, αλλά προτιμώ πιο κεντρικές πολιτικές οδούς”.

 

Στο ερώτημα αν θα δεχτούν όλους τους περιπατητικούς των κομμάτων, απάντησε ότι όλοι μπορούν να είανι χρήσιμοι αρκεί να θέλουν να συζητήσουν χωρίς αλαζονεία. Ο κ. Νικητιάδης τόνισε επίσης ότι είναι καιρός να συνδράμουν και τα μικρά κόμματα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, χωρίς να ακυρωθεί κανενός η ταυτότητα, ενώ σε όλους αυτούς που πιστευουν ότι επιστρέφουν οι πολιτικοί στις παλιές τους θέσεις για την καρέκλα είπε αφοπλιστικά: “Εγώ έχω και δουλειά, και προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα. Έχω και αγάπη σε αυτό που λέγεται πατρίδα. Και αν μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτήν θα το κάνω. Εξάλλου ως υπουργός έκανα ό,τι μπορούσα με πολύ λίγα χρήματα. Όταν άλλοι είχαν τα μεγάλα πακέτα τα αξιοποίησαν οπουδήποτε αλλού εκτός από τον σκοπό για τον οποίο τα είχαν”.

 

 

Ρεπορτάζ για τον Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ και το iPorta.gr : Τζίνα Δαβιλά


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ηλίας Καραβόλιας
Παγκόσμιος χωροφύλακας, του Ηλία Καραβόλια
15-2.jpg
ΥΠΕΞ: Δυνάμεις στην Τουρκία δεν επιθυμούν τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας
«Θέλω η υγεία μου να αξίζει περισσότερο από 150 ευρώ», της Βασιλείας Μαξακούλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.