Πόρτα στον Πολιτισμό

Ελευσίνα η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2021

Elefsina_Ypopshfia_Politistikh_Prwteuousa.png
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elefsina_Ypopshfia_Politistikh_Prwteuousa.png

 

 

 

 

 

Η Ελευσίνα επιλέχθηκε ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συντόνισαν τους τελευταίους μήνες τις υποήφιότητές τους και καλή δύναμη για την υπολοποίηση των στόχων της εκλεχθείσας πόλης. 

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι χωρίς την οικονομική στήριξη από την ΔΕΡΜΑΕ η υποψηφιότητα της Ρόδου, δεν θα είχε η Ρόδος αξιώσεις στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό. Η ΔΕΡΜ.Α.Ε  είναι η μόνη επικερδής επιχείρηση του Δήμου Ρόδου η οποία φρόντισε να αμειφθεί οικονομικά η ομάδα συντονισμού για την υποψηφιότα της Ρόδου ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021 και να καλυφθούν όλα τα έξοδα της συμμετοχής σε κάθε επίπεδο. Πρόεδρος της ΔΕΡΜ.Α.Ε, είναι ο κ. Γιάννης Κούρτης. 

 

Ενημερωτικά αναφέρουμε πως ακυρώθηκε η σύντομη παρουσίαση στο www.iPorta.gr των τριών υποψήφιων πολιτιστικών πρωτευουσών Ευρώπης 2021 όπως σας είχαμε πει την περασμένη εβδομάδα, καθώς μετα από την πρόσκληση του iPorta.gr που έγινε με χαρά αποδεκτή από τα γραφεία συντονισμού και ήταν και η πρώτη, δεν εστάλησαν ποτέ τα σύντομα κείμενα που είχαμε ζητήσει.

Εδώ να τονίσουμε ότι Πολιτιστική Πρωτεύουσα σημαίνει ένα Μνημόνιο συνεργασίας και ρευστότητας που ελέγχει και το λεπτό του ευρώ. Από ψυχής την καλοτυχία μας στην επιλεχθεισα ομάδα. Το βάρος της ευθύνης της ΠΠΕ είνα τεράστιο ζήτημα, δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη πόλη, αλλά εκθέτει την χωρα μας σε όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη. 

Καλοτυχία και καλή δύναμη!

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Κεφαλλονιά: “LES ROSES – ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ” Εγκαίνια έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου
Δημήτρης Μυταράς: “Τι είναι Τέχνη;” κι ένα σχόλιο του Μάνου Στεφανίδη
Στο ναό του Αγίου Δημητρίου του στρατοπέδου Παλάσκα, στον Σκαραμαγκά, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.