Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Είναι μακρυά τα χέρια των πολιτικών, του Χρήστου Μαγγούτα

Spread the love

 

 

Τα χέρια τους μπαίνουν στις τσέπες των συνταξιούχων των 500 ευρώ, στους μισθούς των 600 ευρώ, στις μίζες, στις ιδιωτικοποιήσεις παραλιών, αλλά αν χρειαστεί και όπου αλλού.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πέρασε την αργία του Αγίου Πνεύματος στην Πάρο (ή μήπως τη λένε Πάρω;). Στη παρέα του βρισκόταν και η καλλίγραμμη ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Στην paparazzi φωτογραφία , ο κ.Βαρβιτσιώτης απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε ταβέρνα του νησιού. Λίγο το καλοκαίρι, λίγο το άγχος του ανασχηματισμού και το χέρι του, όπως βλέπετε, «γλίστρησε» να ξεκουραστεί στους γλουτούς της, και το κορίτσι δεν μοιάζει να ενοχλείται ιδιαίτερα. Άλλωστε αφού το Άγιο Πνεύμα είχε αργία, το σώμα δεν είχε προτεραιότητα;

Κι οι φίλοι μου από την Ελλάδα μου γράφουν: «Εμείς τις μόνες διακοπές που προβλέπουμε για το καλοκαίρι είναι οι διακοπές ρεύματος και νερού». «Ε πώς να πάω στη Χίο με βατραχοπέδιλα; Θα φτάσω εκεί το χειμώνα» χαριτολογεί μια Αθηναία τηλεφίλη.

Ε, τι να σας κάνω φιλενάδες; Ψάξτε για κάνα υπουργό που θα σας πάει εκεί δωρεάν με στρατιωτικό ελικόπτερο ή με το ιδιωτικό αεροπλάνο κάποιου φίλου του με τον οποίο μόλις υπόγραψε ένα συμβόλαιο για παραχώρηση 100 στρεμμάτων παραλίας. Αλλά πού μυαλό εσείς!

 

* Διαβάστε πώς σχολιάζει στο διαδίκτυο την χειρονομία η γνωστή ηθοποιός

 

“Η Χριστίνα Παππά απαντά: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με εξέθεσε -Τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστεί

Με χιούμορ σχολίασε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον υπουργό Ναυτιλίας να την χαϊδεύει την ώρα που έτρωγαν σε ταβέρνα της Πάρου η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, επισημαίνοντας ότι με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι χρόνια φίλοι και κάνουν απλώς παρέα.

Μιλώντας στο fthis.gr η Χριστίνα Παππά και σχολιάζοντας τις φωτογραφίες είπε ότι δεν δείχνουν τίποτα τρομερό. «Μόνο να ακουμπάει το χέρι του πάνω μου», είπε η ηθοποιός και αναρωτήθηκε: «Εσείς δεν έχετε φίλους που θα γελάσετε, θα τους αγγίξετε την ώρα που μιλάτε, θα είστε χαλαροί απέναντί τους;
Το θέμα των φωτογραφιών είναι ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης. Δεν είναι άνθρωποι οι πολιτικοί; Δεν είναι άνθρωποι οι βουλευτές και οι υπουργοί; Δεν έχουν το δικαίωμα να βρεθούν με φίλους τους; Να πάνε διακοπές».

Η Χριστίνα Παππά δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώη λέγοντας ότι είναι πρώτα άνθρωπος και μετά πολιτικός. «Ενας πολύ σωστός πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός. Άριστος στις υποχρεώσεις του. Θέλω να το τονίσω αυτό. Κάνει τέλεια δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτώμενη για το πώς σχολίασαν μεταξύ τους την περίφημη φωτογραφία αποκάλυψε ότι τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε αστειευόμενη: «Με έχεις εκθέσει, τώρα πρέπει να με αρραβωνιαστείς». Πάντως, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι ταράχτηκε όταν είδε τις εικόνες αυτές.

Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε:

«Θέλω να απασχολώ τον τύπο για τη δουλειά την οποία κάνουμε αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, την εξάρθρωση μια τεράστιας σπείρας ναρκωτικών και ελπίζω να απασχολούνται τα Μέσα πολύ περισσότερο με αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου».

 

 

Χρήστος Μαγγούτας

 

 

SHARE
RELATED POSTS
09-72430GreekEuFlag1200.jpg
Handelsblatt: Το προσχέδιο της τελικής συμφωνίας Ελλάδας-πιστωτών της 22ας Μαΐου
Αμνήμονες, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Ποτέ ξανά Πόλεμος-100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, του Δημήτρη Ι. Μπρούχου
3 Σχόλια
 • Χρήστος Μαγγούτας
  20 Ιουνίου 2014 at 16:05

  Αυτό το γλίτωσα “Γεροτάσο” έστω με προσπάθεια. Αλλά γλίτωσα και το γιαούρτωμα που σιγά σιγά έρχεται.

  Πάντως έχεις δίκιο: δεν έχει οριοθετηθεί ακόμα η υφαλοκρηπίδα των απλών φιλένάδων των υπουργών Αιγαίου.

 • Γεροτάσος
  19 Ιουνίου 2014 at 07:44

  Εμμμ, τί νά σοῦ κάνω Χρῆστο; Δέν εἶσαι πολιτικός, γόνος πολιτικοῦ. Τότε νά δεῖς πόσο ἁπλά γίνονται ὅλα, ἀκόμα καί οἱ φιλίες.

 • Χρήατος Μαγγούτας
  19 Ιουνίου 2014 at 02:40

  Απλοί φίλοι είναι μωρέ! Κι άμα είσαι απλός φίλος και η άλλη είναι καλλίγραμμη δεν την ακουμπάς όπου θέλεις? Στον ώμο, στη μέση, παρακάτω και πιο παρακάτω? Έτσι δεν είναι Χριστινάκι?
  Εμένα πάντως δε μου έτυχε ακόμα καμιά τόσο «απλή φίλη». Πιο σύνθετες ναι.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.