Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Είδες η ΔΕΗ;, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

  Βαγγέλης Παυλίδης 

 

 

Διαβάζω στον Τύπο πως βαρύτατες ευθύνες στη ΡΑΕ (ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) για τη διαχείριση του ζητήματος των αιφνιδιαστικών αυξήσεων του ΕΤΜΕΑΡ ((Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων) επέρριψε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Απαντά τώρα η ΡΑΕ και με ανακοίνωσή της λέει πως έχει υποχρέωση να ανανεώνει το τέλος ΕΤΜΕΑΡ τον 12ο μήνα κάθε χρόνου. Έτσι κι έκανε στις 30/12/2014! Στις 31/12/2014 (παραμονή Πρωτοχρονιάς!) η απόφαση παραδόθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο για την «άμεση δημοσίευση» σε ΦΕΚ την 31η Δεκεμβρίου 2014, την ίδια μέρα δηλαδή!!! Τελικά, η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 4/3/2015. Εγώ, λέει η ΡΑΕ, είμαι εντάξει, όλα σύμφωνα με τον νόμο. Δεν φταίω εγώ που δεν δημοσιεύτηκε στις 31/12/2014. Ας δημοσιευόταν.

Η ΝΔ, τώρα, όχι μόνο τα ήξερε αυτά και δεν είπε κουβέντα αλλά είναι μάλλον βέβαιο πως είχε άμεση συμμετοχή στο μαγείρεμα. Εκλογές είχαμε, για αυξήσεις θα μιλάμε; Όχι, λέω δηλαδή.

Ο Υπουργός λέει πως σύντομα θα μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μπράβο, κύριε Υπουργέ, ν’ αγιάσει το στόμα σου και περιμένουμε να το δούμε. Εγώ όμως που πήρα λογαριασμο της ΔΕΗ 400 ΕΥΡΩ τι κάνω;

 

 

20150317 ΔΕΗ


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Herr Gottlieb Daimler και η μοτοσυκλέτα – Herr Gottlieb Daimler and the motorcycle, του Βαγγέλη Παυλίδη
Λαός μορφωμένος ποτέ νικημένος, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Γερμανίας – Something is rotten in the state of Germany, του Βαγγέλη Παυλίδη
1 Comment
  • Β.Π.
    17 Μαρτίου 2015 at 17:12

    Ο φίλος ο Γιάννης Στουραϊτης μου επεσήμανε πως το “εξόφληση” θέλει δυο Η και όχι όπως το έχω εγώ. Τώρα έχω χώσει το κεφάλι μου κάτω απο το χαλί και θα μείνω εκεί μέχρι να ξεκοκκινίσω. Ως μόνη δικαιολογία έχω το οτι είμαι εικαστικός “καλλιτέχνης” και όχι γραφιάς. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη 🙁
    ο Θα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.