Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Δωρεάν πτήσεις από την Ryanair, αν η Αθήνα μηδενίσει τέλος και φόρο του Αερολιμένα “Ελ.Βενιζέλος”

 

 

 

Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε σήμερα (9 Ιουλίου) πως θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις* από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από την Δευτέρα, 13 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου. Η Ryanair, περιμένει την στήριξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε αυτήν την πρωτοβουλία, μειώνοντας το τέλος αεροδρομίου σε 0€ και από τον Αερολιμένα Αθηνών να μειώσει τον φόρο αεροδρομίου σε 0€ για τις συγκεκριμένες πτήσεις εσωτερικού και για την περίοδο δύο εβδομάδων.

 

Ενόψει της παρούσας οικονομικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα, η Ryanair επισημαίνει την αφοσίωσή της στην Ελλάδα και στον Ελληνικό τουρισμό και υπόσχεστε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την χώρα.

 

Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com, μόλις ο Αερολιμένας Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώσουν πως στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία και αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων για τους συγκεκριμένους 3 προορισμούς.

 

Ο David O’Brien, Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Ryanair δήλωσε:

 

“Κατά την διάρκεια αυτών των οικονομικών αναταραχών, οι Έλληνες χρειάζονται κάθε βοήθεια που μπορεί να τους δοθεί και για αυτό ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας: τον Αερολιμένα Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων αεροδρομίου για τους Έλληνες πολίτες. Μόλις αυτό πραγματοποιηθεί, η Ryanair θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις για την περίοδο δύο εβδομάδων διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com,από την Δευτέρα 13 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή μας στην Ελλάδα ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην χώρα.

 

Από την αρχή της εισόδου μας στην αγορά οι Έλληνες επιβάτες ανταποκρίθηκαν στους χαμηλούς ναύλους και στην μοναδική ποικιλία προορισμών της Ryanair και με την συγκεκριμένη πρόταση στον Αερολιμένα Αθηνών και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητάμε από τους συνεργάτες μας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας και να μειώσουν την πίεση προς τους Έλληνες πολίτες με αυτήν την ευεργετική ενέργεια ”

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η στάση του σώματος, του Νίκου Σταθόπουλου
Δέκα λόγοι για να μείνουν ανοιχτά τα μικρά βιβλιοπωλεία, του Άρη Μαραγκόπουλου
Never mind …, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.