Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος: “Δεν υπάρχουν αχίλλειες πτέρνες στην παράταξή μας. Περιμένω στον Σ.Παρδαλό στην θέση του”

894-744x445.jpg
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

894-744x445.jpg

 

 

«Προβλήματα αχίλλειου πτέρνας δεν έχουμε εμείς» . Αυτό ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για την παραίτηση του Στέργου Παρδαλού από τα καθήκοντα που πρόσφατα του όρισε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εξήρε το ήθος, την προσωπικότητα, την εντιμότητα του Στέργου Παρδαλού αναφέροντας ότι κάθε άλλο παρά ως διακοσμητικό στοιχείο τον αντιμετώπιζε, [όπως ο κ Παρδαλός ενοχλημένος ανακοίνωσε ως λόγο παραίτησής του από τα καθήκοντά του ] δεδομένης της ανάθεσης τεσσάρων διαφορετικών τμημάτων του Δήμου, της Αντιδημαρχίας Διοικητικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ενός αυτόνομου τμήματος συντονισμού καθημερινότητας που αφορούσε από την περιοχή Καλλιθέας ως τη Λίνδο. Ο Δήμαρχος Ρόδου εξήγησε ότι επωμίζεται ο ίδιος προσωρινά τις αρμοδιότητες του κ. Παρδαλού και περιμένει τον παραιτηθέντα να επιστρέψει στα καθήκοντα του χωρίς να αναθέσει σε νέο πρόσωπο τις αρμοδιότητες του. «Θα τον περιμένω να επιστρέψει στη θέση του. Παραμένει συνεργάτης μου και τον εκτιμώ» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Χατζηδιάκος.

 

Παρόντες και ομόψυχοι ήταν σημαντικά στελέχη της Παράταξής του: ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Βαγγέλης Μανδρακός, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου Λίτσα Κρεμαστινού-Ροδίτη και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού-Αθλητισμού Τέρης Χατζηιωάννου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Μιχάλης Παλαιολόγου, Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Πρωτογενούς τομέα Γιώργος Πόκκιας και ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος Παραλιών Βασίλης Ψυλλάκη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των αντιδημάρχων ο κ. Τέρης Χατζηιωάννου που ανέλαβε προσωρινά την Διεύθυνση της Μεσαιωνικής Πόλης [μετά την προσωρινή αργία του Δώρου Κωνσταντίνου] τόνισε πως χαίρεται για αυτή την ευθύνη καθώς γνωρίζει καλά την Μεσαιωνική Πόλη και κατανοεί καλύτερα από τον καθένα ότι παρουσιάζει διαφορετικούς ρυθμούς στη διάρκεια του 24ώρου, ενώ τόνισε ότι επιβάλλεται να αποφευχθούν οι υπερβολές.

 

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ρόδου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ απάντησε στους επικριτές του [πρόσφατος ο Στράτος Καρίκης] ότι ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος των παρατάξεων των προηγούμενων Δημάρχων κκ.Κουσουρνά και Χατζηευθυμίου δεν έλυσε κανένα πρόβλημα, ενώ τα κληροδότησε με τις παρατάξεις στις οποίες συμμετείχε στον Φώτη Χατζηδιάκο.

 

Στη σύντομη ενημέρωση που έγινε από τον κ. Πόκκια ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι παρέλαβε μη αδειοδοτημένες καταστάσεις και σήμερα το 80% καντινών και περιπτέρων έχουν αδειοδοτηθεί. Ο κ. Παλαιολόγος τόνισε ότι παρέλαβε σάπια αυτοκίνητα για την αποκομιδή και την Πρωτομαγιά με ένα μόνο απορριμματοφόρο ολοκλήρωσε το μάζεμα των σκουπιδιών, ενω ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος ολοκλήρωσε τη συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι συγκριτικά με τα έσοδα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και τις εξαιρετικά αυξημένες αρμοδιότητες που βαρύνουν πια το ενιαίο Δήμο Ρόδου επι των ημερών του υπάρχει έργο το οποίο και θα γνωστοποιηθεί.  

 

Ρεπορτάζ για το iPorta.gr: Τζίνα Δαβιλά

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
73f87845-9257-44ae-b681-a546540172f1.jpg
Στενή η Συνεργασία Αυτοδιοίκησης και Στρατού. Το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ δέχτηκε ο δήμαρχος Ρόδου
Lord_Byron.jpg
Λόρδος Βύρων: υπόδειγμα Φιλελληνισμού, παράδειγμα μίμησης. Αδελφοποίηση Δήμων Ρόδου και Βύρωνα [Φωτογραφικό υλικό]
Ο Σωτήρης Πετράκης υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.