Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμος Ρόδου και 95 ΑΔΤΕ συμπράττουν στην ανάδειξη του εικαστικού με το στόμα Τριαντάφυλλου Ηλιάδη [εικόνες]

IMG_0838.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0838.JPG

 

 

Δήμος Ρόδου και 95 ΑΔΤΕ συνέπραξαν στην έκθεση ζωγραφικής του κου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη «Η θέληση είναι πάνω απ΄όλα» τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου 2017 στο Ισπανικό Κατάλυμα Ρόδου στην οδό Ιπποτών. 

 

Παρευρέθησαν πλήθος κόσμου, συλλεκτών, φιλότεχνων, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, της εκκλησίας, του στρατού , των σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

 

Στον εντυπωσιακό αυτό χώρο το κοινό της Ρόδου έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τη δύναμη της ψυχής και τις ικανότητες ενός ανθρώπου με ειδικές δεξιότητες που από (7) επτά χρονών ζωγραφίζει «με το στόμα». Η έκθεση ζωγραφικής αποτελούμενη από (21) είκοσι ένα εικαστικά έργα του καταξιωμένου ζωγράφου έχουν ως κεντρικό μήνυμα, τη δύναμη της ψυχής και τις δυνατότητες του ανθρώπινου πνεύματος να δημιουργεί.

 

Την έκθεση που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ρόδου με την 95 ΑΔΤΕ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ Κύριλλου, του Διοικητής 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαου Χιωνή, του εκπροσώπου της Περιφέρειας κου Κάλλιστου Διακογεωργίου, της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου κας Μάνιας Μιχαηλίδου, του πρώην περιφερειάρχη κου Γιάννη Μαχαιρίδη και άλλων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στο «παράδειγμα, δύναμης και αισιοδοξίας, θέλησης και υπομονής», που εκπέμπει μέσα από το έργο του ο κος Ηλιάδης.
Συγκεκριμένα: “Πάντα αφετηρία για ένα ζωγράφο είναι η έμπνευση. Αυτήν χρειάζεται για να δημιουργήσει. Όταν όμως, ο ίδιος ο ζωγράφος είναι η έμπνευση, τότε μιλάμε για ανθρώπους όπως ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης που αποτελούν παράδειγμα, δύναμης, αισιοδοξίας, θέλησης και υπομονής!”

 

 

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 22 έως και τις 28 Μαΐου 2017, από τις 10:00 έως 13:30 και τις απογευματινές ώρες από 18:00 έως 21:00.

 

Ακολουθεί έκθεση εικόνων


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο colorado Ρόδου Πέμπτη 30 Απριλίου
Τρεις μέρες πριν από την δικαστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον μου ο Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, της Τζίνας Δαβιλά
Αίτημα – Επιστολή πρός Υπουργείο Παιδείας από ΕΠΑΛ Ρόδου για την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων έτους 2019-20

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.