Πόρτα στην Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή

06-20204815359053s.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06-20204815359053s.jpg

 

 

 

 

 

 

Ομάδα αντιεξουσιαστών πήγε, πριν από λίγη ώρα, έξω από την οικία της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στη Γλυφάδα και φώναξε συνθήματα υπέρ κρατουμένων, ενώ στη συνέχεια ανάρτησε ένα πανό που έγραφε «Άδειες τώρα σε Κουφοντίνα και Γουρνά». Στη συνέχεια, τα άτομα αυτά πέταξαν φέιγ βολάν, τα οποία ανέγραφαν συνθήματα υπέρ των αδειών σε κρατούμενους. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

 

Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από την φυλακή? δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την κίνηση ομάδας αντιεξουσιαστών να πετάξει έξω από το σπίτι της φυλλάδια με τα οποία ζητούσαν να δοθούν άδειες σε κρατούμενους και μεταξύ αυτών και στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΑΠΕΜΠΕ

SHARE
RELATED POSTS
Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη
Μείωση φόρων η απόλυτη προτεραιότητα, του Σταύρου Θεοδωράκη
Νίκος Κοτζιάς: «Ειλικρινή συγγνώμη για τις φωτιές» – Γενναία τοποθέτηση η ανακοίνωση της Πολιτικής Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» με επικεφαλής τον Υπουργό Εξωτερικών
Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, οι κότες και το tweet του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*