Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Covid-19: Θα φορέσει μάσκα ο Πολιτισμός;, του Σταύρου Θεοδωράκη

Spread the love

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Πολιτικής Κίνησης «ΠΟΤΑΜΙ». Προηγούμενα υπήρξε Δημοσιογράφος με εκλεκτές εκπομπές στην τηλεόραση «Πρωταγωνιστές», αρθρογραφώντας στα ΝΕΑ και ιδρύοντας το καινοτόμο site για το 2009 protagon.gr. Σήμερα πρωτοπορεί με το pod.gr και το “π2=Πρόοδος στην Πράξη”.

«Οι τέχνες πάντοτε μπαίνουν στο περιθώριο και αυτό για εμένα είναι η κατάντια της εποχής μας», υποστηρίζει ο Λεωνίδας Καβάκος, ο διεθνούς φήμης βιολονίστας και διευθυντής oρχήστρας.

Και η καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνά Λινού δεν το αρνείται και προτείνει στις Επιτροπές που παίρνουν τις αποφάσεις να μην μετέχουν μόνο ειδικοί της υγείας και οικονομολόγοι αλλά και άνθρωποι του πολιτισμού.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Τάρλοου ζητάει από την πολιτεία να ξεκαθαρίσει τους κανόνες για να ανοίξουν οι χώροι πολιτισμού τον χειμώνα. Αρνείται βέβαια να δεχθεί ότι οι ηθοποιοί θα φορούν μάσκες στις θεατρικές παραστάσεις.

Πού ειπώθηκαν όλα αυτά;

Στην συζήτηση που διοργάνωσε για τον Πολιτισμό το Ινστιτούτο «π2 – πρόοδος στην πράξη», με συντονίστρια την δημοσιογράφο Κατερίνα Μπακογιάννη


.
SHARE
RELATED POSTS
stones-1372677_960_720.jpg
Στο “κόκκινο” οι ακτές- Στο 65% η διάβρωση παραλιών στην Κρήτη
Ένας φερετζές που λεγόταν κέντρο, του Γιώργου Πίτσου
«ja natürlich», του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.