Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

BLACK HOLE SYSTEM, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά

210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες  με παιδικό καρκίνο.

Αλέξανδρος Μπέμπης

 

 

 

 

 

 

Με απόλυτο ναρκισσισμό και απύθμενη υποκρισία, καθιερώθηκε ως όρος αυτό που αποκαλούμε STAR SYSTEM.

Μαύρη τρύπα, ονομάστηκε ένα φαινόμενο στο Σύμπαν. Μη φανταστείτε ότι πρόκειται για τρύπα με τη συνηθισμένη μορφή.

Είναι ένα σημείο όπου κάποτε υπήρχε ένα άστρο το οποίο συμπιέστηκε σε τέτοιο βαθμό -θεωρήστε τον Ήλιο μας να είχε διάμετρο λίγων χιλιομέτρων- ώστε οι ακραίες βαρυτικές δυνάμεις που ανέπτυξε να έλκουν τα πάντα χωρίς την παραμικρή δυνατότητα διαφυγής.

Ούτε καν των συνειδήσεων και της αξιοπρέπειας.

Τα μόνα που έχουν ελπίδα να διαφύγουν από αυτό το χωνευτήρι που καταπίνει και συνθλίβει βουλιμικά τα πάντα , είναι όσα μπορούν να αναπτύξουν την ταχύτητα του φωτός.

Έτσι λοιπόν με αφήνει παγερά αδιάφορο όταν διαβάζω ότι -τυχαίο το παράδειγμα- η ηθοποιός κ. Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι πριν 22 χρόνια υπέστη εξευτελισμό αλλά τον ανέχθηκε επειδή είχε ανάγκη από δουλειά.

Δεν είχε ανάγκη από δουλειά. Είχε ανάγκη δια της εντάξεως της στο ”STAR” SYSTEM να έχει δουλειά (https://www.athensvoice.gr/greece/701223_papaharalampoysoyroyse-epideiktika-se-niptira-toy-kamarinioy-moy) και υπέκυψε στις συχνές όπως φαίνεται συνθήκες λειτουργίας του.

Αν είχε καταγγείλει άμεσα την οδυνηρή δοκιμασία που βίωσε πριν 22 χρόνια και είχε αποχωρήσει από τον θίασο, ενδεχομένως να είχε αποφύγει πριν επτά χρόνια την δική της οδυνηρή δοκιμασία η κόρη μου. Η οποία όμως προτίμησε την ανεργία από τον εξευτελισμό.

Μην θεωρηθεί ότι κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Οι θύτες είναι θύτες και αυτό δεν αλλάζει ούτε παραγράφεται η ενοχή τους άσχετα από τι προβλέπει η νομοθεσία.

Όπως δεν αλλάζει και η αμέριστη συμπαράσταση μου σε κάθε γυναίκα -και όχι μόνο- που καταγγέλλει πάραυτα κάθε τέτοια πράξη ή απόπειρα της σε βάρος της.

Επιτρέψτε μου όμως να διατηρώ επιφυλάξεις για την ειλικρίνεια των προθέσεων των όψιμων καταγγελιών.

Αν δεν ερχόταν στη δημοσιότητα το θέμα μετά από την καταγγελία της Ολυμπιονίκου Μπεκατώρου, πολύ φοβάμαι ότι ο ασκός του Αιόλου θα παρέμενε ερμητικά κλειστός.

Όπως παρέμενε κλειστός εδώ και πολλές δεκαετίες για την χαλαρή ηθική που χαρακτηρίζει τον καλλιτεχνικό χώρο. Αλλά και πολλούς ακόμη.

Είναι γνωστές οι αναφορές -βάσιμες είτε αβάσιμες- για τους θεατρίνους που γύριζαν όλη τη χώρα από την μακρινή εποχή των μπουλουκιών.

Οι ιδεοληψίες, οι προκαταλήψεις και ο στιγματισμός κυρίως των κοριτσιών που ήθελαν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα.

Η κάθε εποχή έχει τα δικά της. Στη δική μας πουλάει ό,τι γίνεται ριάλιτι με γαργαλιστικό σασπένς.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν αφήνουν καμιά ευκαιρία, ακόμη και αρνητική, να πάει χαμένη για λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αυτοί που δεν έχουν τη ικανότητα να αναπτύξουν την ταχύτητα του φωτός ώστε να αποφύγουν το BLACK HOLE SYSTEM που με αβάσταχτη ελαφρότητα ονομάζουν STAR SYSTEM.

SHARE
RELATED POSTS
Η πολύτιμη έκδοση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Homage à la Grèce και ο κλεμμένος Πικάσο, του Μάνου Στεφανίδη
Ο αξιότιμος κύριος Καμπουράκης, ο αξιοσέβαστος κύριος Πολλάκης και άλλοι ευγενείς, του Κωστή Α.Μακρή
Αν σας αρέσει! του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.