Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Μπαλτάκος, η Δεξιά της Δεξιάς, του Βαγγέλη Παυλίδη

f0b4849041f96778b53308b54b0db5c3_L.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Παυλίδης

 

 

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

 

Τον κύριο Μπαλτάκο θα τον θυμάστε, δεν μπορεί… τον εξ απορρήτων του κύριου Σαμαρά και συνομιλητή (για να το πω ήπια) της Χρυσήης Αυγής;

Τον θυμηθήκατε τώρα, ε. Ο κύριος Μπαλτάκος λοιπόν επανείλθε στην πρόθεσή του που είχε ανακοινώσει και παλαιότερα, να συστήσει νέο κόμμα. Είχε πεί τότε πως το κόμμα του θα το φτιάξει “μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία”, “Ελλας Ελλήνων Χριστιανών” και “Πατρίς, Θρησκεία , Οικογένεια”, δηλαδή, αν σας θυμίζει κάτι αυτό. Η ΝΔ, είπε προχθές, έχει πάει πολύ προς το κέντρο και η πατρίς χρειάζεται ένα αληθινά δεξιό κόμμα. Κι η Χρυσή Αυγή; Α, λέει ο κος Μπαλτάκος, οι ψηφοφόροι της Χ.Α. δεν είναι όλοι φασίστες. Είναι Νεοδημοκράτες που πήγαν εκεί γιατί δεν είχαν πού αλλού να πάνε, έτσι που κατάντησε η ΝΔ.

Στους απογοητευμένους δεξιούς της δεξιάς στοχεύει λοιπόν ο κος Μπαλτάκος. Μένει τώρα να δούμε το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, το πώς θα αντιδράσει δηλαδή η ΝΔ, γιατί αυτή θα έχει το πρόβλημα. Φανταστείτε, φανταστείτε λέω, να φύγουν όλοι οι όμοϊδεάτες του Μπαλτάκου από την ΝΔ (και θα’ναι ουκ ολίγοι) και να πάνε να τον βρούνε. Δράμα! Και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να σταματήσει την διαρροή αυτήν ο Άδωνις, που έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ ακριβώς για να παίξει τον ρόλο του κυμματοθραύστη της προς τα δεξιά διαρροής – ή και του μαγνήτη προσέλκισης των προς τα δεξιότερα ψηφοφόρων. Είδωμεν.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.


The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 
 
 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Vangelis Pavlidis
Η γάτα και το πεινασμένο πιάνο – The cat and the hungry piano, του Βαγγέλη Παυλίδη
Ρόδος, Ιούνιος 1480 – Rhodes, June 1480, του Βαγγέλη Παυλίδη
…η Επιταγή ήταν ακάλυπτη!, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.