ΕΥ ΖΗΝ

Άστρα 2017: αναλυτική ενημέρωση για τα 12 ζώδια, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη 

  

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

31822640675_6c5a4f054c_k.jpg

 

 Μπορείς να διαβάσεις το πώς θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις και οι θέσεις των πλανητών της χρονιάς.

Μην ξεχνάς ότι στις γενικές προβλέψεις είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεσαι και για το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο 2017, με υγεία, χαρά, ευλογία, αφθονία, Αγάπη και Φως για όλους μας!

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Κριός το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα είναι το άστρο που θα σε οδηγεί στο να επιλέγεις σωστά τους συνεργάτες σου και, γενικότερα, τις σχέσεις που θα πλαισιώνουν τη ζωή σου. Ακόμη κι αν ταλανίζεσαι από άλλες διελεύσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας θα σε βοηθάει να βρίσκεις τα στηρίγματά σου, τα άτομα με τα οποία θα μπορείς να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι.

 

Με διάθεση ανανεωτική θα κινείσαι στον ερωτικό τομέα, καθώς είτε θα αποφασίσεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, είτε θα χωρίσεις για να απαλλαγείς από το βάρος ενός ατόμου που δε θέλεις αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούσες να το διώξεις, είτε θα ανανεώσεις το «συμβόλαιο» της υπάρχουσας σχέσης σου, δηλαδή θα κάνεις αυτό που τραβάει η ψυχή σου.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου το ενδιαφέρον αλλά και η τύχη σου θα στραφούν προς τον οικονομικό τομέα. Οι επιχειρηματικές σου δραστηριότητες θα καρποφορήσουν, ενώ θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να ρυθμίσεις οφειλές προς δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες.

 

Η απολυτότητα θα είναι η συνέπεια της επιτακτικής επιθυμίας σου να έχεις αυτό που θέλεις στον έρωτα χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις, γεγονός που ίσως σου βγει σε καλό, αλλά παρ’ όλα αυτά, είναι προτιμότερο να μη ρισκάρεις και να προσπαθήσεις να βρεις πιο διαλλακτικούς τρόπους για να αποκτήσεις το ποθούμενό σου.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σε διευκολύνει να βρεις το μέτρο σου στην επικοινωνία, να μην αναλώνεσαι σε φλυαρίες και κουτσομπολιά και θα γίνει σκληρός μόνο στην περίπτωση που δεν προσέχεις τι λες και σε ποιον. Αν θελήσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, θα διευρύνει τους ορίζοντές σου αλλά κι εσύ θα πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζεις τα δώρα του.

 

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου θα σε μάθει να απολαμβάνεις το απρόβλεπτο καθώς θα γίνεις κοινωνός πολλών ανατροπών και εκπλήξεων αλλά, με λίγη ψυχραιμία από πλευράς σου, ακόμη και τα δύσκολα θα οδηγήσουν σε κάτι θετικό, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ίσως σου χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου ο κεραυνοβόλος έρωτας…

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες και δημιουργεί μια αίσθηση ότι κάτι γίνεται στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να μη σε αφήνει να εμπιστευτείς τους άλλους, επειδή δεν μπορείς να πιστέψεις στον εαυτό σου και στη ροή της ζωής. Μην τον αφήσεις. Η κατάλυση των φόβων και η πίστη θα είναι τα όπλα σου για να αξιοποιήσεις τις θετικές πλευρές του Ποσειδώνα, που είναι η κατανόηση των συμβόλων, των συμπτώσεων, των ονείρων. Μάθε να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, δε θα σε διαψεύσει.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και την καριέρα. Φαίνεται ότι οι εξελίξεις δε θα είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν έχεις το θάρρος να κάνεις μια γενναία αλλαγή πορείας πλεύσης όταν τα πράγματα δεν αποδίδουν καρπούς, θα εκπλαγείς καθώς θα βάλεις τα θεμέλια για μια νέα – ενδεχομένως και καλύτερη – καριέρα.

 

Οι εκλείψεις του 2017 εγκυμονούν μοιραίους έρωτες και καρμικές συναντήσεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα και, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που θα περιοδεύει για ένα τετράμηνο στο ζώδιό σου, θα αποτελέσει ένα βεγγαλικό για την αισθηματική σου ζωή.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, σου διαμηνύει να μη δίνεις δικαίωμα στα άτομα που κινούνται στη σκιά, να μην τους αφήνεις να σε πλησιάσουν και να μην πιστεύεις τους κόλακες που, αν σε πείσουν να τους ακολουθήσεις, μπορεί να γίνουν τα ενεργειακά σου βαμπίρ.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου υποστηρίζουν τους μεγάλους, καρμικούς έρωτές σου. Αναπάντεχες εξελίξεις που, όσο και να σε σοκάρουν, θα οδηγήσουν σε happy end, μοιραίες γνωριμίες, μεγάλες αγάπες…

 

 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρος το 2017:

 

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα πατήσει τη σκανδάλη για να ξεκινήσεις το τρέξιμο, με σκοπό να κατακτήσεις μια πιο αξιόλογη θέση στον επαγγελματικό σου στίβο, να ανεβάσεις το κασέ σου και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, για να μετατρέψεις την καθημερινότητά σου όχι σε ένα ανιαρό πεδίο γεμάτο από τα αγκάθια των «πρέπει», αλλά σε έναν κήπο γεμάτο από ευχάριστες στιγμές και επιτυχίες. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί τόσο από το αν θα μπεις στη δράση, όσο και από το τι επιτάσσει ο προσωπικός σου χάρτης.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, οι σχέσεις θα είναι ο τομέας δράσης σου. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να συνεργαστείς σε projects του ενδιαφέροντός σου, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, πιθανώς αποδοτικές για τις δουλειές σου, θα υπογράψεις συμβόλαια.

 

Η ερωτική σου ζωή θα πάρει άλλη τροπή, πιο συμβατή προς τα όνειρα και τις επιθυμίες σου, με τον Δία στον Σκορπιό. Αν ο προσωπικός σου χάρτης αφήνει το πεδίο ελεύθερο στον Δία, αναμένονται εξελίξεις. Ίσως γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου, ίσως κάνεις μια πολύ σημαντική σχέση και σίγουρα θα περάσεις καλά, καθώς οι προσλαμβάνουσες που θα έχεις στην ερωτική σου ζωή, θα είναι άκρως επιβεβαιωτικές. Το μόνο που ζητάει από εσένα αυτή η διέλευση, είναι να έχεις ανοικτά το μυαλό και την καρδιά σου. Ανοικτά, έτοιμα να διευρυνθούν.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα είναι το μεγάλο σου αγκάθι μέσα στο 2017 καθώς θα προκαλέσει τις καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ξεβολευτείς και να έρθεις σε αντιπαράθεση με τις πιο καίριες ανασφάλειές σου. Ήδη, από το 2016, νιώθεις αρκετά μετέωρος/η, είτε στον οικονομικό τομέα είτε συναισθηματικά. Μέσα στο 2017 θα νιώθεις ότι κάτι καλύτερο πάει να γίνει, αλλά και πάλι ο φόβος δε θα σε αφήνει να χαρείς τις εξελίξεις με κίνδυνο να ακινητοποιηθείς εγκλωβισμένος/η στη φυλακή των αυταπατών που δημιουργούν οι φοβίες. Αντιθέτως, ο Κρόνος σου ζητάει να μπεις στη δράση, να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να αποκαλύψεις τις αιτίες των φόβων σου και να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις στον εαυτό σου, αντικαθιστώντας την αρνητικότητα της ανασφάλειας με τη θετικότητα της πίστης στον εαυτό και της αισιοδοξίας.

 

Ο Ουρανός στον Κριό λειτουργεί σαν μία εσωτερική φωνή που σε καλεί να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου, τα θέλω σου, τα όνειρά σου. Είναι η φωνή που σου ζητάει να απαλλαγείς από κάποια πρέπει και να τολμήσεις να υπηρετήσεις τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Είναι η φωνή που σου φωνάζει: απελευθερώσου!

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σε καλεί να πιστέψεις στο γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα από ό,τι ο καθένας μόνος. Ωστόσο, ενώ σε καλεί να εμπιστευτείς φίλους, συγγενείς, συνεργάτες για να επιτύχεις τον σκοπό, σε αφήνει εκτεθειμένο σε κόλακες, που μπορεί να σε ξεγελάσουν. Σύνοψη: το όπλο σου όλο το 2017 είναι η ευθυκρισία.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και σου διαμηνύει ότι η Γνώση κατανικά τα κατώτερα συναισθήματα και σε απαλλάσσει από πολλά βάρη, φόβους, πιέσεις. Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου μπορεί να είναι η απόφασή σου να ζήσεις στο εξωτερικό ή να διδάξεις αυτά που ξέρεις καλά στη δουλειά σου.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σου προκαλέσουν πολύ μεγάλη αναστάτωση, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, θα σε εξωθήσει στο να επιλύσεις οικογενειακά προβλήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Πρόσεχε να μην είσαι εσύ αυτός/η που θα δημιουργήσει το πρόβλημα.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, υπόσχεται μοιραίες συναντήσεις, καρμικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, δυνατές φιλίες που ίσως μετατραπούν σε ακόμη πιο δυνατούς έρωτες και έντονα συναισθήματα.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα είναι σίγουρα πιεστικές. Το πόσο θα σε πιέσουν εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη. Ωστόσο, τα οικογενειακά προβλήματα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα μετατρέψουν τον κατ’ εξοχήν μήνα των διακοπών σε ένα πεδίο μαχών, που θα πρέπει να δώσεις για να ανταπεξέλθεις.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμος το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτες, τα παιδιά, τη δημιουργικότητά σου. Στο διάστημα μέχρι τις 10 Οκτωβρίου η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη, θα αισθάνεσαι πιο αισιόδοξος/η, θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να χαρίζεις χαμόγελα, αλλά και για να παραμένεις χαμογελαστός/η. Ο απώτερος σκοπός του Δία στον Ζυγό είναι να σε εξωθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι δημιουργός υιός Δημιουργού και να έχεις τη χαρά να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου, τα δημιουργήματά σου. Σε προτρέπει να βιώσεις την απόλυτη χαρά μέσα από τον έρωτα που ξυπνάει τα ταλέντα, τις δεξιότητες, τις καλύτερες πτυχές σου. Σε πριμοδοτεί να επεκταθείς μέσα από το να γίνεις γονέας ή να στηρίξεις το παιδί σου, να το γνωρίσεις καλύτερα, αξιοποιώντας τις ώρες μαζί του με δημιουργικά παιχνίδια ή βοηθώντας το να εκφράσει τα ταλέντα και τις δεξιότητές του. Εσύ δεν έχεις παρά να ακούσεις τον Λόγο του, αυτή την εσωτερική φωνή που θα σε καλεί στο να ρίξεις βάλσαμο στην ψυχή σου. Τα ερεθίσματα που θα έχεις, θα είναι αρκετά! Θα παίξουν ματάκια για χάρη σου, θα έχεις προτάσεις, θα νιώσεις καλύτερα στη σχέση σου, θα βρεις τρόπους να ανανεωθείς. Όσο πιο συνειδητοποιημένος/η θα είσαι, εστιασμένος/η να δώσεις και να πάρεις χαρά, τόσο πιο ευοίωνες θα είναι οι συνθήκες και τόσο πιο ευχάριστα γεγονότα θα έλκεις!

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα πρέπει να εντάξεις το «αποτέλεσμα» της δημιουργικής σου περιόδου στην καθημερινότητά σου. Όποιο κι αν είναι αυτό το «αποτέλεσμα», είτε έρωτας, είτε παιδί, είτε εκφρασμένο ταλέντο, είτε όλα μαζί, θα φέρει μια ωραία αλλαγή στη ρουτίνα σου. Ανάλογα με το τι επιτάσσει ο προσωπικός σου χάρτης, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά και δεν αποκλείεται να προωθήσεις ένα project, που θα σε εδραιώσει σε μια καλύτερη θέση του τομέα σου.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να βγάλεις στην επιφάνεια τον ενήλικα που – μεταξύ μας – κρύβεις πολύ καλά, καθώς σου αρέσει πιο πολύ η ανέμελη εφηβική πλευρά σου. Η περίοδος των ευθυνών, του καθήκοντος, της υπομονής και επιμονής συνεχίζεται. Μέσα στο 2017 θα πρέπει να έχεις το αποτέλεσμα του καθρεφτίσματός σου σε άτομα και καταστάσεις. Θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου σε σχέση με τις επιλογές σου, να συνειδητοποιήσεις πού έχεις κάνει λάθος και να μπεις στη διαδικασία να κάνεις τον προσωπικό σου άθλο, διορθώνοντας το λάθος σου. Άλλωστε, στη αριθμολογία οι λέξεις λάθος και άθλος δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα, καθώς η μία είναι αναγραμματισμός της άλλης. Άρα, άθλος είναι να διορθώνεις το λάθος. Θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη και να μη θεωρείς υπαίτιους για τις αποτυχίες σου τους άλλους, αλλά τις δικές σου επιλογές. Έτσι, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις το πρόσφορο έδαφος για να υποδεχθείς το καινούργιο, που θα είναι αποκύημα πιο ώριμων επιλογών και στάσεων από πλευράς σου. Αν η ενδοσκόπηση οδηγήσει σε θετικό απολογισμό, μη διστάσεις να αναλάβεις την ευθύνη της δέσμευσης. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος εδραιώνει συνεργασίες και υπόσχεται μακροημέρευση σε γάμους και σοβαρές προτάσεις!

 

Ο Ουρανός στον Κριό θα λειτουργήσει ως έμπνευση! Θα κατεβάσεις ιδέες – λύσεις στα προβλήματά σου, θα βλέπεις πιο μακριά από ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να βάζεις πιο προοδευτικούς και κερδοφόρους στόχους, θα κάνεις πιο ουσιαστικές φιλίες και ίσως ενταχθείς σε κάποια ομάδα, που θα φροντίζει για το καλό του συνόλου.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι η μεγάλη σου παγίδα και στο 2017. Αν ενδίδεις στους κόλακες που σου τάζουν θέσεις, αξιώματα, κοινωνική προβολή, αν πιστέψεις στο περιτύλιγμα χωρίς να μπεις στον κόπο να δεις την ουσία, αυτό που κρύβεται πίσω από τα λόγια και τα φώτα, μπορεί να χάσεις χρόνο, χρήμα ή συναισθηματική επένδυση. Μακριά από ό,τι φαντάζει σαν διαμάντι, αλλά είναι απλό γυαλί.

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και παίζει το ρόλο του αυστηρού ψυχοθεραπευτή, καθώς βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες, απωθημένα, με σκοπό να σε βάλει στη διαδικασία να βρεις την άκρη του νήματος για να τακτοποιήσεις-ξεπεράσεις τις αδυναμίες που σε οδηγούν στο να κάνεις λανθασμένες επιλογές ανθρώπων και καταστάσεων.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε βάλουν στη δράση. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μοιραίες συναντήσεις, άτομα του παρελθόντος σου, αγάπες από άλλη γη, άλλα μέρη.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, χρήζει προσοχής από πλευράς σου, καθώς θα σε ταλανίσει αρκετά και ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα στον τομέα της καριέρας, σε σχέση με άτομα ισχύος ή με την κοινωνική σου εικόνα, που θα πρέπει να τη διαφυλάττεις.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου ενέχουν ακόμη πιο ισχυρό το στοιχείο του μοιραίου σε σχέσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, συμφωνίες. Αν ο προσωπικός σου χάρτης το επιτρέπει, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο ή να κάνεις ένα ταξίδι, που θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σου διαμηνύει ότι τώρα θα πρέπει να εστιαστείς στην οικογένειά σου, τόσο αυτή που σε ανέστησε, όσο και σε αυτή που έχεις δημιουργήσει ή σκέφτεσαι να δημιουργήσεις. Το θέμα είναι περίπλοκο, καθώς σε καλεί να βρεις τις ρίζες σου, να πατήσεις στις αξίες σου και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, για να επεκτείνεις την οικογένειά σου ή να αποδώσεις φόρους τιμής στους γονείς σου. Επίσης, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς επωφελώς με την ακίνητη περιουσία σου.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα νιώθεις σαν ένας μικρός θεός! Η δημιουργικότητά σου θα αφυπνίσει τις δεξιότητες και όλα τα θετικά σου συναισθήματα, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και το χαμόγελό σου, θα έχεις τη διάθεση να αδράξεις τη μέρα και να τη ζήσεις όσο πιο όμορφα μπορείς. Στις διαθέσεις σου θα συνηγορήσουν και τα γεγονότα, καθώς θα έχεις εύνοια στον έρωτα και, ανάλογα με τις επιταγές του προσωπικού σου χάρτη, θα γνωρίσεις ένα άτομο-σταθμό για τα αισθηματικά σου, θα βάλετε κοινούς στόχους με το ταίρι σου ή θα αφήσεις τον αέρα της ανανέωσης να φυσήξει στην υπάρχουσα σχέση σου. Με τον Δία στον Σκορπιό μπορεί να αποκτήσεις ένα παιδάκι, αν φυσικά το θέλεις και το επιτρέπει το ωροσκόπιό σου ή να περνάς περισσότερες δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά σου.

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε κάνει να νιώθεις ότι «μπαίνουν τα δυο σου πόδια σε ένα παπούτσι» στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι όντως, από πέρυσι, οι ευθύνες σου αυξάνονται και νιώθεις ότι είσαι το θύμα που τρέχει για όλους και όλα, φροντίζεις για τη ροή της καθημερινότητας και όχι μόνο δεν έχεις βοήθεια, αλλά δεν αμείβεσαι και αρκετά, ούτε σε εξυμνούν με τα «μπράβο» που θεωρείς ότι αξίζεις. Σκοπός του Κρόνου δεν είναι να σου δημιουργήσει παράπονα, αλλά να σου μάθει την αξία της υπηρεσίας, που δεν περιμένει ανταπόκριση. Όσο πιο κοντά σε αυτή την αξία φθάσεις, καταπολεμώντας πτυχές του εγωισμού σου, τόσο πιο πλουσιοπάροχα θα αμειφθείς αργότερα…

 

Ο Ουρανός στον Κριό θα είναι η Δαμόκλειος Σπάθη σου, καθώς σου επιτάσσει να κάνεις ριζικές αλλαγές σε άτομα και καταστάσεις, που δε σε προάγουν, σε εκθέτουν κοινωνικά, υποβιβάζουν την αξία σου, κλέβουν κάτι από τη λάμψη σου. Κι αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για σένα, καθώς είσαι επιρρεπής στις εξαρτήσεις και σου είναι πολύ δύσκολο να βάλεις ένα τέλος, ακόμη και σε μια κατάσταση που σε ταλαιπωρεί. Αν είσαι έτοιμος/η να ξεπεράσεις την εξάρτηση που σε περιορίζει στη μετριότητα, τότε ο Ουρανός θα σε ανταμείψει με τα σπουδαία που, πλέον, θα σου αξίζουν…

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς ή τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, μιας και σου επιτρέπει να αφήνεις το μυαλό σου ελεύθερο προς πάσα κατεύθυνση, να ταξιδεύει και να δημιουργεί. Υπέροχη αστρολογική συγκυρία αν είσαι καλλιτέχνης, αν έχεις φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, αν είσαι διαλογιστής.

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θα ραντίζει με πολλές δόσεις ρομαντικής χρυσόσκονης και την αισθηματική σου ζωή! Τώρα θα είσαι πιο ευαίσθητος/η με το ταίρι σου, θα έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση και θα νιώθεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με αποτέλεσμα να εκφράζεις τις καλύτερες δυνατόν πτυχές του συναισθήματός σου απέναντί του.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και απειλεί να δώσει τέλος σε σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, που έχουν από καιρό φθαρεί. Ας γίνει κατανοητό ότι μετά το τέλος επέρχεται η αναγέννηση και αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Πλούτωνας. Άρα, ο Πλούτωνας δε θα αφήσει κενό, αλλά χώρο για να μπουν τα καλύτερα που έρχονται…

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις αξίες σου, υλικές και πνευματικές. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, υλική ή συναισθηματική, καθώς θα σου προκαλέσει έκτακτα έξοδα ή μειωμένα έσοδα. Θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου και δεν ενδώσεις σε καταστάσεις που υπόσχονται το εύκολο κέρδος καθώς, σε αυτή την περίπτωση, οι απώλειές σου θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, διαμηνύει ότι οι εκπλήξεις θα είναι προς όφελός σου και, αν δεν το απαγορεύει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πιθανό να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, να πας ένα ταξίδι που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, να συμβεί κάτι που θα ρίξει βάλσαμο στην ψυχή σου.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα είναι ένα ισχυρό τεστ για το σύστημα αξιών σου, καθώς θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου, οικονομικές και συναισθηματικές, και θα πρέπει να βρεις λύσεις για να επουλώσεις τις «πληγές» που θα ανοίξουν. Αν η ροπή σου είναι να μείνεις σταθερός/η στις αρχές σου, τόσο με άτομα όσο και με καταστάσεις, σύντομα θα διαφανεί φως στο τούνελ.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Λέων το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό και εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, γεγονός που καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις για να διαφημίσεις τον εαυτό σου, να κάνεις συζητήσεις με σκοπό το κλείσιμο συμφωνιών, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμα στη δουλειά.

 

Ο Δίας στον Ζυγό αξίζει ιδιαίτερης μνείας για τα αισθηματικά σου, καθώς δηλώνει ότι θα γοητεύεις δια των λόγων σου, θα κερδίζεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων, θα αυξάνεται ο κύκλος των θαυμαστών σου και άρα το εύρος των επιλογών σου. Τα ανανεωτικά για τη σχέση σου ταξίδια ή οι γνωριμίες σε ταξίδια είναι στο πρόγραμμα. Η γκάμα από το να περάσεις καλά και να διακριθείς στις παρέες, μέχρι να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου, προσφέρει ευχάριστες επιλογές, ανάλογα με το τι πρεσβεύει ο προσωπικός σου χάρτης.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα εστιαστείς στα του οίκου σου. Είναι πιθανό να συζητήσεις για συγκατοίκηση με το ταίρι σου ή για τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Μπορεί να μετακομίσεις για να πας σε ένα χώρο δικό σου, που θα τον φτιάξεις όπως σου αρέσει, ή να ασχοληθείς επωφελώς με την ακίνητη περιουσία σου. Δεν αποκλείεται να επεκτείνεις το γραφείο ή την επιχείρησή σου. Γενικότερα, στο διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα βάζεις ή θα ενισχύεις τα θεμέλια της ζωής σου.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθάει να βρεις το μέτρο σου! Σε προτρέπει να ερωτευτείς, να κάνεις ένα παιδί, να δημιουργήσεις αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου, να εκφράσεις αυτό που είσαι μέσω των έργων σου. Ωστόσο, σου διαμηνύει να υποστηρίξεις όλα αυτά με ευθύνη, αναλαμβάνοντας το καθήκον σου αρχικά έναντι του εαυτού σου και στη συνέχεια έναντι των άλλων, με τους οποίους πρόκειται να σχετιστείς ή να συνεργαστείς. Αν πάρεις τα μαθήματα που θέλει να σου δώσει ο Κρόνος από αυτή την τόσο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, θα βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ δημιουργικότητας και αυτοέλεγχου, μεταξύ χαράς και αλόγιστου ενθουσιασμού. Τη χρυσή τομή, που θα είναι το έπαθλό σου από τον Μεγάλο Διδάσκαλο, καθώς θα σε βοηθήσει να αναπτύσσεσαι, να δημιουργείς, να παράγεις χωρίς να χάνεις άσκοπα την ενέργειά σου.

 

Ο Ουρανός στον Κριό θα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις, μετατρέποντας ακόμη και μία κατάσταση που αρχικά θα φαντάζει δυσάρεστη, σε ευχάριστη συγκυρία. Τα ταξίδια, οι ευχάριστες αποκαλύψεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι εμπνεύσεις, είναι κάποια από τα γεγονότα που μπορεί να φέρει ο Ουρανός. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από άλλη, πιο διευρυμένη και πιο σωστή οπτική γωνία, οπότε θα κάνεις σωστότερες επιλογές.

 

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς αναμοχλεύει συναισθήματα και απωθημένα και βγάζει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Εξυπακούεται ότι χρήζει διαχείρισης, καθώς ο κίνδυνος είναι να εγκλωβιστείς στη φυλακή των αυταπατών, των αρνητικών ψεύτικων εικόνων και της καχυποψίας που προκαλούν οι φόβοι και, τελικά, να μην αξιοποιήσεις τις πολύ καλές διελεύσεις που δέχεται το ζώδιό σου. Δώσε μορφή στο όνειρό σου, πίστεψε ότι θα το κάνεις πραγματικότητα, βάλε τους στόχους σου και μείνε εστιασμένος/η, προκειμένου να κερδίσεις τις θετικές επιρροές του Ποσειδώνα.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Αλλαγές που θα ήταν προτιμότερο να επιδιώξεις εσύ, παρά να σου επιβληθούν από τον σκληρό Πλούτωνα. Κακές συνήθειες που πρέπει να αποβάλεις, καλές συνήθειες που πρέπει να εντάξεις στο πρόγραμμά σου, ένα πιο οργανωμένο πλάνο εργασιών και ταξινόμηση προτεραιοτήτων, είναι μερικά από αυτά που θα μπορούσες να κάνεις για να «ταΐσεις» τον Πλούτωνα.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στο μείζον θέμα «εγώ και οι άλλοι». Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου, θα σε φορτίσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό του συνηθισμένου. Επειδή θα δυσκολεύεσαι να μπαίνεις στη θέση των άλλων, ο κίνδυνος είναι να παρεξηγείσαι εύκολα ή να γίνεσαι πιο σκληρός/ή. Θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, ιδιαίτερα προς το ταίρι σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις πόσο δραματικός/η μπορείς να γίνεις! Παράπονα, απωθημένα, αρνητικά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά ευτυχώς θα έχεις την τάση να τα εκτονώνεις. Μέσα στα δράματα, καλό θα ήταν να σκεφτείς τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν θα έπρεπε μέχρι εκείνη τη στιγμή να διακανονίσεις κάποια χρέη σου και το αμέλησες.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα μετατρέψουν τις σχέσεις σου σε έναν αδέκαστο καθρέφτη, ο οποίος θα δείχνει τη γυμνή και -ενίοτε- σκληρή αλήθεια για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου, είναι επιλογές σου και να αναλάβεις την ευθύνη, τόσο για τη δικαίωσή σου όσο και για την απογοήτευσή σου από αυτούς. Με αυτή την τακτική θα αξιοποιήσεις τις ενέργειες των εκλείψεων. Έσο έτοιμος/η για αναθεωρήσεις σχέσεων, κυρίως διαπροσωπικών. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι αν στις εκλείψεις ανακαλύψεις πως η σχέση σου δε σε καλύπτει, το μόνο χρέος σου είναι να κρατήσεις το Φως μέσα σου κι αν έχεις κάνει μια επιλογή που το σκιάζει, είναι προτιμότερο να αφήσεις χώρο για τον άνθρωπο, που θα αποθεώσει τη φωτεινή πλευρά σου…

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Παρθένος το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό για να σου δώσει πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, μην περιμένεις το μάνα εξ’ ουρανού. Ο Δίας θα σε ανταμείψει αν είσαι εστιασμένος στη δουλειά καθώς, ταυτόχρονα, θα κρίνεσαι και από τον Κρόνο. Θετικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι θα νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά κι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο στην προσωπική σου ζωή, μιας και θα έχεις το θάρρος να αποζητάς την ικανοποίηση των αναγκών σου.

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα διευρύνονται οι ορίζοντές σου! Θα αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα συμπαθήσεις και ίσως, εκτός από καλή παρέα, να είναι τα αυριανά σου στηρίγματα στη δουλειά, θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε συμφωνίες.

 

Τη χρονιά που θα παραμείνει ο Δίας στον Σκορπιό, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις και στον ερωτικό τομέα καθώς θα φλερτάρεις λίαν επιτυχώς και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, μπορεί να κάνεις και μία πολύ σημαντική σχέση. Αναμένονται ταξιδάκια και ανανεωτικές καταστάσεις με το ταίρι σου που θα σας κάνουν να θυμηθείτε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σας.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε περιορίζει αρκετά καθώς σε εξωθεί στο να βάλεις εσύ ο/η ίδιος/α τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτίσεις τη μελλοντική σου ζωή χωρίς να εξαρτάσαι από τους άλλους. Οι ευθύνες, οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις (οικογενειακές και επαγγελματικές) που –σε αρκετές περιπτώσεις- θα ξεπερνούν τα όρια των αντοχών σου, μπορεί να κάνουν να νιώθεις το θύμα των περιστάσεων αλλά αυτή η θέση θα είναι η φυλακή σου. Αντιθέτως, θα πρέπει να νιώθεις υπερηφάνεια για το γεγονός ότι υπηρετείς το καθήκον, να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των έργων σου και να θυμάσαι ότι όσο πιο εργατικός/η είσαι, τόσο πιο γενναιόδωρος θα είναι και ο Κρόνος απέναντί σου στο πλήρωμα του χρόνου.

 

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι πιθανό να πάρετε με το ταίρι σου τη γενναία απόφαση να συγκατοικήσετε ή να κάνετε οικογένεια. Απόφαση που ναι μεν συνεπάγεται υπευθυνότητα αλλά είναι ευχάριστη και δημιουργική.

 

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να επαναστατήσεις στον παλιό σου εαυτό, με τις παγιωμένες πεποιθήσεις, τα αρνητικά συναισθήματα, τις φοβίες και τις ανασφάλειες. Θα στα φέρει στην επιφάνεια για να σου αποδείξει ότι είσαι πιο δυνατός/η από αυτά. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μη φοβηθείς τις αλλαγές όπου και όταν είναι επιβεβλημένες.

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, το ζώδιο των σχέσεών σου, είναι ο Διδάσκαλος που δοκιμάζει την ευθυκρισία σου σε ένα τεστ γεμάτο έξυπνες παγίδες που παίζουν με τη ματαιοδοξία και την κενοδοξία σου. Αν έχεις σαφή εικόνα για τον εαυτό σου και δεν τον ωραιοποιείς αλλά ούτε τον υποτιμάς και με αυτοπεποίθηση επιλέγεις τα άτομα που θα σε πλαισιώνουν τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Αν βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα παραμορφωτικά κάτοπτρα της αλαζονείας ή της αυτοαπόρριψης, ο κίνδυνος είναι να έλξεις απατηλά άτομα που θα σε απογοητεύσουν.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και σε εξωθεί στο να αποζητάς το απόλυτο στον έρωτα! Ωστόσο, το ευχάριστο είναι ότι σου δίνει τις ευκαιρίες να το γνωρίσεις και περιμένει από εσένα να επιδείξεις την πρέπουσα γενναιότητα για να το διεκδικήσεις, να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να μη το φοβηθείς. Παράλληλα, σε εξωθεί στο να αποτινάξεις τα κρατήματα που δεν σε αφήνουν να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να εκφράσεις τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού σου μέσα από τα έργα σου.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε εξωθήσουν στο να αναπολήσεις το παρελθόν σου. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, θα σε ταράξει ψυχολογικά καθώς θα ξαναφέρει στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος που θα αποζητούν άμεσα λύσεις και θα σου προκαλέσουν άγχος.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, στο ζώδιο των σχέσεών σου, θα κλείσει έναν κύκλο εκλείψεων που σε ταλάνισε τα τελευταία χρόνια, οπότε το ευχάριστο είναι ότι τα βάσανά σου ή έστω ένα μέρος τους, θα τελειώσουν μαζί με τον χειμώνα και θα έρθει η άνοιξη!

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα βγάλουν στην επιφάνεια απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα, οργή για καταστάσεις και άτομα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και έχουν χαράξει την ψυχή σου. Η απαιτούμενη διαχείριση από πλευράς σου θα είναι να μην αφήσεις τα γεγονότα του παρελθόντος να αμαυρώσουν το παρόν και επομένως το μέλλον σου και να κοιτάς μπροστά με αυτοπεποίθηση και θάρρος.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Ζυγός το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου προς πάσα κατεύθυνση, καθώς οι καινούργιες γνωριμίες και οι συνεργασίες που θα κάνεις, θα αποδώσουν καρπούς. Επειδή τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο προσωπικός χάρτης, ανάλογα με το τι καταδεικνύει, οι πιθανότητες με τον Δία στο ζώδιό σου είναι πολλές: από το να μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια, μέχρι να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου. Από το να περάσεις καλά με το ταίρι σου μέχρι να πέσουν προτάσεις και να βρεθείς στα σκαλιά της εκκλησίας. Από το να γνωρίσεις κάποιο άτομο κύρους, μέχρι να σου προτείνει τη δουλειά που θα σε ξετρελάνει. Αν ο χάρτης σου λειτουργήσει με τέτοιον τρόπο ώστε να είσαι από τους παραπονεμένους/ες Ζυγούς που θα λες ότι «πέρασε ο Δίας και δεν έκανε τίποτε», καλό θα ήταν να σκεφτείς ότι μάλλον θα έχει λειτουργήσει σαν ο φύλακας-άγγελός σου που σε προστατεύει από τα χειρότερα.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα εστιαστείς στον οικονομικό τομέα, που μάλλον θα πάρει τα πάνω του, καθώς το πιο πιθανό είναι ότι ο Δίας θα σου αποδώσει ένα καλύτερο σταθερό εισόδημα. Τη χρονιά με τον Δία στον Σκορπιό θα εστιαστείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα τις καλύψεις, γεγονός που θα σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή, τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στις συναλλαγές σου.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σού μαθαίνει ποια είναι τα όριά σου στον τρόπο που επικοινωνείς με τα άτομα που σε περιβάλλουν, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην ευρύτερη επαγγελματική-κοινωνική σου ζωή. Ο Κρόνος απαιτεί να μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά, λόγια του αέρα, λεκτικές επιδείξεις δύναμης και προσπάθειες να ξεχωρίσεις, διαφημίζοντας τον εαυτό σου. Ο Κρόνος απαιτεί να βρεις ουσιαστικότερους τρόπους επικοινωνίας, που να είναι εποικοδομητικοί. Σε καλεί να γίνεσαι το παράδειγμα και να παίρνεις τα καλά στοιχεία που έχουν να σου επιδείξουν οι άλλοι. Μια καλή γνωριμία που θα σε βοηθήσει στη δουλειά, μπορεί να είναι το δώρο του Κρόνου για σένα και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το μελλοντικό σου ταίρι.

 

Ο Ουρανός στον Κριό αποτελεί τομή για τις σχέσεις σου. Με τα γεγονότα που προκαλεί, σε αναγκάζει να κάνεις την επανάστασή σου προς την πλευρά του εαυτού σου που ενδιαφέρεται για την εικόνα, στο βωμό της οποίας σε αναγκάζει να θυσιάσεις τα «θέλω» σου. Τώρα σε εξωθεί στο να ανάψεις κόκκινο φως στις σχέσεις που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτε παραπάνω από το να εξυπηρετούν την εικόνα σου, να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το αναλάβει ο Ουρανός…

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, σε προτρέπει και σε εμπνέει για να υποστηρίξεις τη δουλειά και την καθημερινότητά σου με ευφάνταστες, πνευματικές και αισθητικές δημιουργίες. Αν έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα, αυτή η διέλευση θα σε βοηθήσει να τα εκφράσεις. Αν δεν εστιαστείς στη δημιουργική πλευρά του Ποσειδώνα και μείνεις προσκολλημένος/η στις γήινες συνήθειες της ρουτίνας, είναι πιθανό να απογοητευτείς από πρόσωπα και καταστάσεις και πρέπει να προσέχεις την υγεία σου, γιατί θα είσαι πιο συναισθηματικός/η και θα έχεις την τάση να σωματοποιείς τη στεναχώρια σου.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω σε πιέζει να αλλάξεις το πεδίο δράσης σου. Σου ζητάει να θεμελιώσεις το μέλλον σου σε νέες βάσεις και να αποκαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις βαθιά μέσα σου, τη δύναμη που πηγάζει από τη θεϊκή σου ρίζα.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις στόχους, φιλίες, «πιστεύω» που εκφράζονται μέσω ομάδων ή συλλογικών δραστηριοτήτων. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις από τη ζωή σου άσπονδους φίλους που δρούσαν παρασιτικά σε βάρος σου ή να φέρει γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, χρήζει της προσοχής σου, καθώς μπορεί να σε στεναχωρήσει ένα γεγονός στη δουλειά και θα έχεις την τάση να εκτονώνεις τη θλίψη σου με ψυχοσωματικά. Απόφυγε τοξικούς ανθρώπους και μην αγχώνεσαι.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σε φέρουν κοντά σε ανθρώπους που θα παίξουν εξέχοντα ρόλο στη ζωή σου, θα τους αντιλαμβάνεσαι ως δώρα της καλής σου μοίρας. Δεν αποκλείουν να μετατραπεί μία φιλία σου σε δυνατό έρωτα και σε βοηθούν να απαλλαγείς οριστικά από τοξικούς «φίλους» ή από σχέδια που δεν οδηγούν πουθενά.

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Σκορπιός το 2017:

 

Ο Δίας που θα βρίσκεται στο Ζυγό, θα τονώνει τη διαίσθηση, την ενόραση και την αισθαντικότητά σου, διευκολύνοντάς σε να αποκαλύψεις την αρχετυπική δύναμη που κρύβεις μέσα σου, να γίνεις ο ήρωας που ενσωματώνεις ως ψυχή και να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τον αξιοποιήσεις και να είσαι σίγουρος/η ότι θα σου φύγουν πολλά βάρη, που μέχρι αυτή τη στιγμή σε ταλανίζουν.

 

Με τον Δία στο ζώδιό σου από τις 10 Οκτωβρίου, οι δυνατότητές σου θα είναι σαφώς περισσότερες, καθώς θα διευρύνονται οι ορίζοντές σου και θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την εύνοια του Δία στις σχέσεις σου, τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές. Οι καινούργιες γνωριμίες, οι συμφωνίες, οι γάμοι, οι προτάσεις, οι ανανεώσεις όρκων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από τον προσωπικό σου χάρτη θα εξαρτηθεί τι ακριβώς θα γίνει αλλά, ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση, αναμένουμε κάτι καλό.

 

Ο Κρόνος στον Τοξότη σού μαθαίνει τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά, σε προτρέπει να κατανοήσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι, σε αναγκάζει να ιεραρχείς τις ανάγκες σου, να μάθεις να μην απογοητεύεσαι γι’ αυτά που δεν έχεις. Η αλήθεια είναι ότι σε περιορίζει λίγο από το να απολαμβάνεις χρήμα και στιγμές αισθησιακών απολαύσεων αλλά σε κάνει πιο συνετό/η, πιο υπεύθυνο/η και τελικά, αν μάθεις να χαίρεσαι με αυτά που έχεις, θα σε κάνει να νιώθεις πιο πλούσιος/α!

 

Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σου! Επιζητά αλλαγές στο εδώ και τώρα, σε προτρέπει να δομήσεις τη ζωή σου σε πιο ισχυρές βάσεις, στηριγμένες στο «θέλω» και «μπορώ», όχι στις ενοχές, τις εξαρτήσεις, τις συναισθηματικές αδυναμίες ή υπερχειλίσεις. Κοινώς, όσο πιο πολύ υποστηρίζεις την ελευθερία σου, εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου δραστηριότητες που σε «γεμίζουν», τόσο πιο ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις.

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς στάζει μέλι σε έρωτες, καλλιτεχνικές δημιουργίες, προσπάθειες υλοποίησης ευφάνταστων ιδεών. Αν έχεις κάποια ταλέντα, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να βρεις τους τρόπους να τα αξιοποιήσεις και να επωφεληθείς από αυτά, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και αυξάνοντας τα έσοδά σου. Η μόνη παγίδα του είναι η τάση ωραιοποίησης που σου δημιουργεί, την οποία πρέπει να προσέχεις, για να μην πέσεις από τον έβδομο ουρανό αργότερα, ιδιαίτερα αν κάνεις μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και σε βοηθάει να νιώσεις αναγεννημένος/η. Σε εξωθεί να αλλάξεις οπτική γωνία σε πράγματα και καταστάσεις, να αποβάλλεις τις παγιωμένες αντιλήψεις και τις σκέψεις που είτε σου δημιουργούν ενοχές, είτε αναστέλλουν τη δράση σου. Οι μοιραίες συναντήσεις είναι πιθανές, όπως πιθανόν είναι να σου φανούν χρήσιμες στη δουλειά ή να αποτελέσουν μεγάλους έρωτες, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σου επιβάλλουν να ενεργοποιήσεις τον ενήλικα μέσα σου, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα θα σε ταλανίσει αρκετά, καθώς θα πρέπει να επιλύσεις οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα. Θα αποκαλύψει άτομα που μπορεί να σε βλέπουν εχθρικά στη δουλειά και θα σε εξαντλήσει συναισθηματικά και σωματικά, λόγω υποχρεώσεων, αγγαρειών και ευθυνών, που θα αναγκαστείς να αναλάβεις.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, είναι πιθανό να σου φέρει έναν μοιραίο έρωτα, μια καθοριστική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή. Επίσης, εκείνη την περίοδο δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος στο προσκήνιο της ερωτικής σου ζωής.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα είναι πολύ πιεστικές, καθώς θα προκαλέσουν εντάσεις ή προβλήματα, είτε οικογενειακού χαρακτήρα, είτε στην κοινωνική σου ζωή, είτε στη δουλειά, είτε με την ακίνητη περιουσία σου. Σημασία έχει ότι θα πρέπει να αφοσιωθείς στο καθήκον και, όσο και να σε πονάει ή να νιώθεις θύμα των περιστάσεων, να προσπαθήσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και να δώσεις λύσεις.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα είναι η υπερδύναμη που θα σε βοηθάει να διευρύνεις τον κύκλο σου, να ασχοληθείς επωφελώς με τις συλλογικές σου δραστηριότητες, να διακριθείς σε ομάδες, να προωθήσεις τους στόχους σου, να οργανώσεις τις συμμαχίες σου για να επιτύχεις καλύτερες επιδόσεις.

 

Με την επίδραση του Διός από τον Ζυγό είναι πιθανό να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας ή μια φιλία σου να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Αν έχεις ένα δεσμό, καλό θα ήταν να βάλετε κοινούς στόχους με το ταίρι σου.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε ταλάνιζαν συναισθηματικά, δεσμευτικές καταστάσεις που δε σε άφηναν να προχωρήσεις μπροστά και να επικεντρωθείς στο παρόν και στο μέλλον σου. Όπλα σου θα είναι η διαίσθηση, η έμπνευση, η διορατικότητα. Εχθροί σου θα είναι οι φοβίες αλλά με σύμμαχό σου τον Δία, θα είναι εύκολο να τις κατανικήσεις και να απαλλαγείς από τα βάρη σου.

 

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει μαθήματα ζωής, καθώς σε φέρνει αντιμέτωπο/η με άτομα και καταστάσεις, με σκοπό να σου διδάξει ότι πρέπει να σταθείς στο «κέντρο» σου και να συνειδητοποιήσεις ποια λάθη κάνεις, ακόμη κι αν πρόκειται για λάθη που οφείλονται στην καλοσύνη, την ευαισθησία, την ευπιστία σου. Καιρός να παρατηρήσεις κινήσεις, συμπεριφορές, αντιδράσεις και να αποφασίσεις ποια άτομα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και ποια όχι. Το 2017 θα μάθεις να περιφρουρείς τον εαυτό σου και να μην τον αφήνεις ευάλωτο/η στα ενεργειακά βαμπίρ που μπορεί να σε πλαισιώνουν. Ήρθε η στιγμή να οριοθετηθείς, να μάθεις να λες το περιπόθητο «όχι», να υπερασπίζεσαι την αξία σου για να αναγκάσεις και τους άλλους να σε σέβονται και να σε εκτιμούν. Πρέπει να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις εξαρτήσεις και ανασφάλειες και να κρατήσεις στη ζωή σου μόνο τις σχέσεις που αξίζουν, που είναι σοβαρές, που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Οι σχέσεις που σε καταθλίβουν, σε μειώνουν, σε πιέζουν, θα πρέπει να εκλείψουν για να αφήσουν χώρο στα καλύτερα που θα έρθουν.

 

Ο Ουρανός στον Κριό ενισχύει το ταλέντο σου στην επικοινωνία, σε κάνει πιο εφευρετικό/η, πιο διορατικό/η, πιο αποφασιστικό/η. Οι εμπνεύσεις σου και οι πρωτότυπες ιδέες σου θα βρουν τόπο και τρόπο να υλοποιηθούν, καθώς θα γνωρίζεις (ίσως εκεί που δεν το περιμένεις) άτομα που θα έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες, τα φλερτ, οι ερωτικές γνωριμίες, οι περιπέτειες είναι στο πρόγραμμα.

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, είναι η διέλευση που πρέπει να προσέχεις περισσότερο από κάθε άλλη. Οι απαιτήσεις του Ποσειδώνα είναι πολύ «υψίσυχνες», στις οποίες είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί ένας άνθρωπος. Ο Ποσειδώνας σού ζητάει να αποβάλεις τον εγωισμό σου και με απόλυτη πίστη στην Πηγή της Ύπαρξής σου, να αφεθείς στη ροή. Επειδή κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατον, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, να αναπτύξεις την πίστη σου στον εαυτό σου και να μη φοβηθείς να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. Στα πιο γήινα τώρα: να προσέχεις τα υδραυλικά του σπιτιού σου για να μη πλημμυρίσεις, να είσαι έτοιμος/η να φροντίσεις περισσότερο την οικογένειά σου και να επιλύσεις τυχόν προβλήματα που είναι πιθανό να προκύψουν, να αποδεχθείς με στωικότητα μια ξαφνική μετακόμιση, στην περίπτωση που θα αναγκαστείς αλλάξεις σπίτι ή γραφείο.

 

Ο Πλούτωνας κινείται στον Αιγόκερω και σε καλεί να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές αξίες της ζωής. Από την άλλη, στον οικονομικό τομέα οι επιδράσεις του Πλούτωνα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους, ανάλογα με το πώς επηρεάζεται γενικότερα ο προσωπικός σου χάρτης. Πάντως, δε χάνεις τίποτε αν είσαι πιο προσεκτικός/ή στη διαχείριση κι αν σκέφτεσαι το συμφέρον σου στις συναλλαγές σου, εννοείται χωρίς την πρόθεση να «ρίξεις» τον απέναντί σου.

 

Οι εκλείψεις του 2017 υπόσχονται συναντήσεις και συμμαχίες, μοιραίες γνωριμίες που θα επιφέρουν καθοριστικές εξελίξεις, είτε στον ερωτικό τομέα είτε στη δουλειά. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιο άτομο που ίσως γνωρίσεις σε ταξίδι, ένα άτομο που μπορεί να γίνει η μελλοντική σου σχέση ή ο μελλοντικός σου συνεργάτης ή, απλώς, να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα που σε αφορούν από άλλη, πιο θετική και ουσιαστική οπτική γωνία.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, εγκυμονεί κάποια προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά ή την πιθανότητα να εκτεθείς κοινωνικά, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ποιους εμπιστεύεσαι, πώς διαχειρίζεσαι τα προβλήματά σου.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου υπόσχονται καρμικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, είτε επειδή θα εξελιχθούν σε μεγάλο έρωτα είτε επειδή θα σε στηρίξουν στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια ταξίδια και να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σου αλλάξουν οπτική γωνία για τα πράγματα.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερως το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα είναι ο αρωγός σου για να προβληθείς κοινωνικά, να κερδίσεις μία καλύτερη θέση στην καριέρα σου, να καταξιωθείς στον τομέα σου. Εκτός της δουλειάς σου που, αν ο χάρτης σου δεν βάλλεται από άλλες διελεύσεις, φαίνεται ότι θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ευνοείσαι και στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν έχεις μία σχέση και θέλεις να την εντάξεις στον κοινωνικό σου περίγυρο και να την επισημοποιήσεις. Είναι πιθανό να ερωτευτείς ένα άτομο, που θα σε αναδείξει κοινωνικά.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους, πιο μεγαλεπήβολους στόχους, να διαπρέψεις σε συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες, να κάνεις νέες φιλίες, να πραγματοποιήσεις δημιουργικές ιδέες.

 

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για το ζώδιό σου, από το οποίο φέρνει στην επιφάνεια φοβίες, παράπονα, απωθημένα. Να προσέχεις την υγεία σου γιατί θα έχεις την τάση να παθαίνεις ψυχοσωματικά, λόγω του συναισθηματικού φορτίου που θα σηκώνεις. Από την άλλη, καλό θα ήταν να μην προβάλεις στο παρόν σου καταστάσεις του παρελθόντος, όσο και να μοιάζουν οι συνθήκες, γιατί θα χάσεις τη χαρά να ζήσεις το παρόν και να προλειάνεις το έδαφος για ένα καλύτερο μέλλον, θυσιάζοντας το σήμερα σου στο βωμό των απωθημένων σου. Ο Κρόνος σε καλεί να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να κλείσεις οριστικά τις καταστάσεις του παρελθόντος, για να προχωρήσεις ακάθεκτος/η, χωρίς τους φόβους που σε βαραίνουν, προς ένα καλύτερο αύριο που εσύ, με το θάρρος και την εργατικότητά σου, θα χτίσεις.

 

Ο Ουρανός στον Κριό σε αναστατώνει τα τελευταία χρόνια, γιατί σου ζητάει να αποτινάξεις τα «πρέπει» σου και να υποστηρίξεις με θέρμη την απελευθέρωσή σου από το κατεστημένο. Σου ζητάει να μη διστάσεις να τσαλακώσεις την εικόνα σου, να βγάλεις τα προσωπεία και να αναδείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Παρατήρησε τα απρόοπτα που σου δημιουργεί, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια, και θα δεις ότι σε εξωθεί σε ηρωικές αλλαγές, που σκοπό τους έχουν να ακολουθήσεις την καρδιά σου…

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς δίνει ρομαντικούς τόνους στον τρόπο που εκφράζεσαι, σε κάνει πιο ευαίσθητο/η, σε εξωθεί στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να συζητάς πιο ουσιαστικά θέματα με τα άτομα που σε περιβάλλουν.

 

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ζητά να αποδεχθείς το γεγονός ότι η ζωή είναι γεμάτη από κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν, από καταστάσεις που τελειώνουν, αλλά αφήνουν χώρο και χρόνο για κάτι καινούργιο και ανανεωτικό. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δύσκολα αποδεχόμαστε το γεγονός ότι κάτι τελειώνει, αλλά συνήθως ο λόγος που δεν μπορούμε να ενδώσουμε σε αυτή την εκδοχή και να κάνουμε γενναίες αλλαγές, είναι ο φόβος. Οι ανασφάλειες που μας θέλουν εξαρτημένους από τα γνώριμα, μας ακινητοποιούν και τελικά φθάνουμε στο σημείο να αναλώνουμε την ενέργεια και το χρόνο μας για καταστάσεις που δεν μας προάγουν. Ο Πλούτωνας σου δίνει την ευκαιρία να τολμήσεις την αλλαγή, να απαλλαγείς από φοβίες, να αποδεσμευτείς από τα δεσμά του εγωισμού, των παγιωμένων αντιλήψεων, των ασυνειδήτων ενεργειών. Για να τον αντιμετωπίσεις, χρειάζεται να έχεις θάρρος, καθώς ο Πλούτωνας θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις ανασφάλειές σου και πρέπει να τις κάψεις, επιστρατεύοντας το φως που πηγάζει από την ψυχή σου.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στις αξίες σου, στα οικονομικά, στις ανάγκες σου. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, σου διαμηνύει να προσέχεις τις οικονομικές σου υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές και επενδύσεις.

 

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, είναι μια ευχάριστη συγκυρία για σένα, καθώς θα κάνεις γνωριμίες που θα αποβούν πολύ σημαντικές είτε για τη δουλειά σου, είτε για την κοινωνική σου ζωή, είτε για τον αισθηματικό σου τομέα.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σε βάλουν στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα συναισθήματα ζήλιας, εκδικητικότητας, ανταγωνισμού, επιβολής, απολυτότητας στον έρωτα. Συναισθήματα που μπορεί να σε ξενίσουν, καθώς συνήθως κρατάς την ψυχραιμία σου. Λάβε υπόψη σου την πρόβλεψη και προσπάθησε ναι μεν να εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να διεκδικείς την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου, αλλά να μην γίνεσαι επιθετικός/ή, για να μη δημιουργήσεις τριγμούς στη σχέση σου. Την ίδια περίοδο να κάνεις μια πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σου και γενικότερα των πόρων σου, τόσο των υλικών όσο και των ψυχικών.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόος το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου φέρνει καλοτυχία, καθώς θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν σε πολύ αποδοτικές συνεργασίες ή/και σε ερωτικές σχέσεις. Επειδή τον τελικό λόγο θα τον έχει ο προσωπικός σου χάρτης, εσύ θα πρέπει να θυμάσαι ότι, ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση, θα περάσεις καλά, θα γνωρίσεις κόσμο, θα ταξιδέψεις κι αν είσαι συγγραφέας, δάσκαλος ή σπουδαστής, θα έχεις την τιμητική σου στον τομέα σου.

 

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα διευρύνονται οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες, θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες καριέρας, θα καταξιωθείς κοινωνικά, είτε λόγω της δουλειάς σου είτε επειδή θα κάνεις έναν καλό γάμο ή μια γνωριμία, που θα σε αναδείξει στον κοινωνικό σου περίγυρο.

 

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη και είναι έτοιμος να σου προσφέρει τα πολύτιμα δώρα του, που είναι η εδραίωσή σου σε επαγγελματικά αξιώματα που επεδίωκες, η δυνατότητα να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να μεθοδεύσεις τις καταστάσεις ώστε να στραφούν προς όφελός σου, οι επιτυχίες σου σε συλλόγους και ομάδες. Το μόνο που ζητάει ο Κρόνος από εσένα είναι να μη θεωρείς τίποτε δεδομένο και να δουλεύεις σκληρά για ό,τι θέλεις να κερδίσεις, για κάθε τι που φιλοδοξείς να κατακτήσεις. Οι φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και αξίζουν, θα γίνουν πιο ισχυρές, οι άσπονδοι φίλοι θα αποκαλυφθούν και έτσι θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις.

 

Ο Ουρανός στον Κριό είναι μια πολύ ωραία διέλευση, που σε εξωθεί να εκφράσεις τις ιδέες σου, να κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων με την αλήθεια σου και όχι με ζαχαρωμένες κουβεντούλες που μόνο τους επιρρεπείς στην κολακεία πείθουν, να υψώσεις το ανάστημά σου και να διακριθείς. Δεν αποκλείει τις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, που μάλλον θα είναι απόλυτα συμβατές προς τις προτιμήσεις σου, τους κεραυνοβόλους έρωτες και τα ταξίδια που θα γεμίσουν μυαλό και καρδιά.

 

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς διαμηνύει να μη χάνεσαι στον κόσμο των ιδεών και των ουτοπικών προσεγγίσεων που δεν μπορούν να βρουν εφαρμογή στο εδώ και τώρα, σνομπάροντας τις ανάγκες σου. Απαιτεί να μη τρέφεις αυταπάτες και να προσγειωθείς στη γη, για να διαχειριστείς πρακτικές υποθέσεις, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Να είσαι προσεκτικός/ή, γιατί οι απώλειες τιμαλφών είναι πολύ πιθανές.

 

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα πολύ ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα. Θα πρέπει να προσέχεις γιατί, χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς, θα έλκεις σκιώδη άτομα στη ζωή σου, τα οποία θα λειτουργούν σαν ενεργειακά βαμπίρ, θα δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σου, θα προσπαθούν να σε «κλέψουν» συναισθηματικά και καπηλευόμενοι τις ιδέες σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να σε στεναχωρούν, να νιώθεις ότι απειλείσαι και να βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Πανάκεια για τον Πλούτωνα δεν υπάρχει, γι’ αυτό η μόνη λύση είναι να βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου τέτοιου είδους άτομα κι αν κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να μην σπεύδεις να εμπιστευτείς εύκολα τους άλλους, χωρίς να τους έχεις περάσει από τα απαραίτητα τεστ.

 

Οι εκλείψεις του 2017 θα φέρουν το θέμα «εγώ και οι άλλοι» στο προσκήνιο. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, θα σε ευαισθητοποιήσει συναισθηματικά, καθώς μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με κάποιο άτομο που αγαπάς, είτε το ταίρι σου, είτε συγγενή σου, είτε φίλο σου. Αν δε θέλεις τη ρήξη, προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά και να είσαι ψύχραιμος/η.

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, σε καλεί να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες, καθώς είναι πιθανό να παραμυθιαστείς από κάποιους και να παρασυρθείς σε λάθη, που θα σου κοστίσουν ακριβά. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν κάποιες πληρωμές σου ή να έχεις έκτακτα έξοδα.

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στο ζωδιακό σου άξονα θα σε βάλουν σε μία αναμέτρηση με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Ίσως γίνεις κοινωνός δυσάρεστων καταστάσεων, μπορεί να απογοητευτείς από κάποιες γνωριμίες ή φιλίες σου, αλλά τουλάχιστον θα πέσουν οι μάσκες και, με λίγη ευθυκρισία από πλευράς σου, θα μπορέσεις να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσεις μόνο αυτούς που αξίζουν να σε συντροφεύουν στη ζωή. Στον έρωτα, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη, είναι πιθανό να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα σου εγείρει πάθη και θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σου ή μπορεί να μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις την επιλογή σου, αποζητώντας μια σχέση ουσίας και όχι μια σχέση συνήθειας.

 

 

Οι Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για Ιχθύς το 2017:

 

Ο Δίας θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δώσει μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης, καθώς ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα και σου επιτρέπει να κάνεις επωφελείς διακανονισμούς και ρυθμίσεις χρεών, καθώς επίσης και να τακτοποιήσεις κληρονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, ο Δίας από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τις επιθυμίες σου και να επιδιώξεις την ικανοποίησή τους, γεγονός που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στον αισθηματικό σου τομέα, καθώς φαίνεται ότι το ταίρι σου δεν θα έχει αντιρρήσεις να σου χαρίσει ηδονές και συναισθηματική ασφάλεια.

Με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 Οκτωβρίου, θα ανακτήσεις τον αισιόδοξο εαυτό σου, θα δεις τα πράγματα από άλλη, πιο θετική οπτική γωνία, θα νιώσεις περισσότερη χαρά και θα απολαμβάνεις τη ζωή σου περισσότερο. Οι καινούργιες γνωριμίες και οι εποικοδομητικές επαφές είναι στο πρόγραμμα. Ταξίδια, έρωτες, διασκέδαση, σχέσεις ζωής, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι τα πιθανά δώρα του Δία τη χρονιά που θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Τοξότη, θέση από την οποία σε ταλανίζει, καθώς δοκιμάζει τις αντοχές σου. Υποχρεώσεις, ευθύνες, αγγαρείες στο προσκήνιο, με Κρόνιο αίτημα να παραμένεις εστιασμένος/η στο καθήκον, να μη βαρυγκωμάς, να είσαι πρόθυμος/η να εργαστείς πολύ σκληρά. Τώρα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι φυγόπονος/η, ότι ξέρεις ποιες είναι οι δεξιότητες και τα όριά σου, ότι δεν είσαι ματαιόδοξος/η, αλλά διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν και μπορείς να υποστηρίξεις. Στο 2017 ο Κρόνος απαιτεί να μην αφήνεις την κενοδοξία σου να επιδιώκει την κοινωνική καταξίωση, χρησιμοποιώντας προσωπεία συμβατά προς τον περίγυρό σου, αλλά να προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το πραγματικό σου πρόσωπο, με την αλήθειά σου. Αν προσπαθήσεις να φανείς αντάξιος/α των αιτημάτων του, θα σε επιβραβεύσει με επιτυχίες και ικανοποίηση των φιλοδοξιών σου.

Ο Ουρανός στον Κριό σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρείς τις αρχικές σου θέσεις σχετικά με το τι αξίζει και τι όχι, τι σου δίνει ασφάλεια και τι όχι. Ουσιαστικά βιώνεις μία εσωτερική επανάσταση κατά των εξαρτήσεών σου και αυτό είναι καλό, καθώς αν δεν μπαίνεις σε διαδικασία άρνησης και αποδέχεσαι ότι πρέπει να απαλλαγείς από κάποιες εξαρτήσεις σου, θα βγεις κερδισμένος/η από αυτή τη διέλευση.

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε βάζει στα πολύ δύσκολα. Σου ζητάει να έχεις την απόλυτη πίστη στη ροή, να μη νιώθεις την ανάγκη να ελέγχεις τίποτε και κανέναν, να μην καταβάλλεσαι από τις δυσκολίες και να είσαι σίγουρος/η ότι έχουν το λόγο τους που υπάρχουν. Όπως αντιλαμβάνεσαι, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για την ανθρώπινη προσωπικότητα, καθώς απαιτεί πολύ εξελιγμένες ψυχές. Οπότε επιστρέφουμε στη συνήθη έκφραση του Ποσειδώνα στα γήινα πεδία που, αντί για την απόλυτη πίστη και αγάπη, μας αποπλανά και μας ταξιδεύει σε άλλη γη, άλλα μέρη. Τότε η φυγή δεν είναι το ταξίδι της ζωής στην Παγκόσμια ροή αλλά ένα λάθος, μια αυταπάτη, μια ουτοπία. Πρόσεχε πολύ, γιατί η τάση σου να ωραιοποιείς άτομα και καταστάσεις, ιδιαίτερα στον έρωτα, μπορεί να σου κοστίσει πολύ ακριβά.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω και λειτουργεί ευεργετικά για το ζώδιό σου, καθώς σε εξωθεί να απαλλαγείς από τους άσπονδους φίλους, ρίχνει τα προσωπεία αυτών που σε πλησιάζουν για να σου «κλέψουν» συναισθήματα, ενέργεια, πόρους και φέρνει στη ζωή σου πιο ουσιώδεις ανθρώπους. Επίσης σε βοηθάει να αντιληφθείς πότε και γιατί πρέπει να αλλάζεις πορεία πλεύσης και να αναθεωρείς τους στόχους σου.

Οι εκλείψεις του 2017 θα σε εξωθήσουν στο να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες. Η έκλειψη της Σελήνης στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, θα είναι πιεστική για σένα, καθώς εγκυμονεί πολλή δουλειά χωρίς την ανάλογη αναγνώριση. Πιθανώς να αναγκαστείς να συμβιβαστείς στη δουλειά ή να υπάρξουν κάποιοι που θα σε στεναχωρήσουν με τη συμπεριφορά τους.

Η έκλειψη του Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου στο ζώδιό σου, είναι η τελευταία από μία σειρά εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν στον άξονά σου και σε ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια. Οπότε και μόνο για το γεγονός ότι απαλλάσσεσαι από αυτές τις εκλείψεις, είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις τις σχέσεις σου, καθώς στη δουλειά θα υπάρχουν αυτοί που θα σε ανταγωνίζονται (πιθανώς αθέμιτα), ενώ στην προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνουν λάθη είτε από πλευράς σου είτε από το ταίρι σου, που είναι πιθανό να επιφέρουν τριγμούς στη σχέση σου.

 

Οι εκλείψεις του Αυγούστου στο άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σε εξωθήσουν στο να μην αναλώνεσαι σε πράγματα ή άτομα που δεν αξίζουν και σου ροκανίζουν πολύτιμο χρόνο, τον οποίο θα μπορούσες να αξιοποιήσεις διαφορετικά, σαφώς πιο εποικοδομητικά. Θα συνειδητοποιήσεις ότι κουράζεσαι πολύ και πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, διανθίζοντάς το με περισσότερες στιγμές χαλάρωσης. Σπεύσε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, για να μην φορτιστείς υπερβολικά και τελικά το άγχος αποβεί βλαπτικό για την υγεία σου.

  

zwdiasimera.gr

SHARE
RELATED POSTS
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 39ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Φράσεις πιο δυνατές από το «σ’αγαπώ», της Μαρίνας Μόσχα
Η ώρα, του Γιώργου Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.