Πρόσωπα - Αφιερώματα

«Αν ο κ. Τσίπρας εφάρμοζε τις προεκλογικές του εξαγγελίες η χώρα θα είχε καταστραφεί»

Spread the love

 

Σε υποχωρήσεις του Αλέξη Τσίπρα απέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, το γεγονός ότι δεν έχει χυθεί ακόμα η καρδάρα που γέμιζε με γάλα ο ελληνικός λαός για πέντε χρόνια. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, που διήρκεσε τρεις ώρες, υποστήριξε ότι αν ο κ. Τσίπρας εφάρμοζε τις προεκλογικές του εξαγγελίες για το χρέος, την παύση πληρωμών κλπ, τα οποία «έκανε γαργάρα», η χώρα θα είχε καταστραφεί.

 

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει πολιτικές που βγάζουν κάποιο νόημα, ενώ χαρακτήρισε «παιδική εκδρομή» το mail Χαρδούβελη και ότι «το τραινάκι του τρόμου έρχεται τώρα». Όπως είπε, στο mail Χαρδούβελη δεν προβλέπονταν μειώσεις των συντάξεων, πλην των επικουρικών, απλά δεν θα δίνονταν αυξήσεις το 2015 και το 2016. Επίσης, ανέφερε ότι δεν προβλεπόταν αύξηση στον ΦΠΑ (αύξηση στα νησιά ή ενιαίος ΦΠΑ). Όπως ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύεται, έγινε κυβέρνηση με μια «αλυσίδα ψεμάτων» και εγκατέλειψε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

 

Σχετικά με το ανακοινωθέν του eurogroup, παρέπεμψε στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, αλλά τόνισε ότι υπάρχει μια σημαντική παράλειψη, αφού δεν αναφέρει τι θα γίνει μετά τον Ιούνιο, πως θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό, πως και πότε θα γίνει η διαπραγμάτευση, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η τωρινή διαπραγμάτευση που αφορά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου που λήγει στο τέλος Ιουνίου.

SHARE
RELATED POSTS
Ο Παπαδημητρίου στα ίχνη σπουδαίων ερμηνευτών!, του Γιώργου Αρκουλή
Τα φώτα έσβησαν για τον Αντώνη Βαρδή, διαβάστε μια ιστορία μέσα στο studio, του Γιάννη Παπαϊωάννου
Χάρρυ Κλυνν, τα χρόνια στην Columbia, του Γιάννη Παπαϊωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.