ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

All Day Test Drive VOLVO Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στη Νέα Μαρίνα Ρόδου

Spread the love
  • 3
    Shares

Είναι γεγονός! Η Σκανδιναβική πολυτέλεια, με τα πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης, των μοντέλων της Volvo επιστρέφει στη Ρόδο την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Το ραντεβού δίνεται λοιπόν, από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι, στον φιλόξενο χώρο του Naval café bar-restaurant στη Νέα Μαρίνα Ρόδου όπου οι άνθρωποι της Volvo Βελμάρ θα μας παρουσιάσουν 4 πολυτελή αυτοκίνητα της μεγάλης Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να οδηγήσουν, στο πλαίσιο του All day Test Drive VOLVO, τα βραβευμένα SUV της εταιρίας XC40 World Car of the Year 2018 – Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018, το XC60 με την εκλεπτυσμένη δύναμη του, το XC90 για όσους επιζητούν την ασφάλεια σε ένα πολυτελές SUV καθώς και το κορυφαίο σεντάν S90 με το κομψό σκανδιναβικό design.
Μην ξεχνάτε ότι κάθε test drive με Volvo είναι μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε και οι άνθρωποι της Volvo Βελμάρ θα βρίσκονται δίπλα σας, εξηγώντας και αναλύοντας με λεπτομέρεια όλα όσα θέλετε να μάθετε.
Ζήστε από κοντά τη διαισθητική τεχνολογία των μοντέλων της Volvo, που συνδέει εσάς και το αυτοκίνητό σας με τον κόσμο στο All day Test Drive VOLVO εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας την έξοδο σας για καφέ ή απλά μια βόλτα, με τη γνωριμία με το σκανδιναβικό χαρακτήρα πολυτέλειας και ασφάλειας των μοντέλων της Volvo.

Κλείσε τη θέση σου στα τηλέφωνα: 2241020600 ή από κοντά στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Εntrata Moda fahion show, στο τουριστικό Λιμάνι Ρόδου, στην προβλήτα των Αγγέλων.

  • 3
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργάνωση Συσκέψεων Μηχανικού του ΝΑΤΟ υπό την αιγίδα του ΓΕΣ
Γιώργος Χατζημάρκος: ο Περιφερειάρχης που αναζητά το Silver Alert, της Τζίνας Δαβιλά
70η Επέτειος Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου στην Ελλάδα – Εικόνες και video

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.