ΕΥ ΖΗΝ

Aστρολογικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

 

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

Παρορμητικέ μου Κριέ, ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκεται μέχρι τις 18 του μήνα στον καινοτόμο Υδροχόο και ο δυναμικός Άρης στον τυχοδιώκτη Τοξότη. Τι σημαίνει αυτό: λύνεις προβλήματα, οργανώνεσαι, συνδέεσαι περισσότερο με ανθρώπους που σε αγαπούν και συναντάς όλους αυτούς που κάποτε πήρες τις απαραίτητες (για τότε) αποστάσεις. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον αέρινο Υδροχόο μέχρι τις 11 του μήνα διασκεδάζεις και συναναστρέφεσαι με καινούργια «πρόσωπα», κάτι που σε κάνει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Ο Φεβρουάριος σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις δουλειές και εκκρεμότητες και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις εκεί γύρω στις 15 του μήνα, με την έκλειψη Ηλίου στον ανεξάρτητο Υδροχόο.
Φράση κλειδί: Η ζωή κύκλους κάνει.

Ταύρος
Όλα φαίνεται να γυρίζουν γύρω από τις ερωτικές σχέσεις, σταθερέ μου Ταύρε. Πως είναι η σχέση σου αυτή την περίοδο; Η σεξουαλικότητά σου είναι σε καλά επίπεδα; Είσαι σε σχέση χρόνια και σκέφτεσαι να διακινδυνεύσεις τα πάντα και να αλλάξεις πορεία; Πως είναι οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου; Η έκλειψη Ηλίου στον ανεξάρτητο Υδροχόο σε επηρεάζει έντονα και άμεσα, καθώς φέρνει αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αλλά και τα οικογενειακά σου. Όσο άγχος και να αισθανθείς, όσο και να βασανιστείς, όσο μετέωρος και αν νιώσεις, μόνο οι πιο δικοί σου άνθρωποι θα σε στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Βέβαια η αισθησιακή Αφροδίτη εξίσου στον αέρινο Υδροχόο σου χαρίζει λάμψη και γοητεία και δεν μπορεί τίποτα να σε «ταρακουνήσει» ουσιαστικά τελικά.
Φράση κλειδί: Μποφόρ στο Αιγαίο.

Δίδυμοι
Μικροεμπόδια, ανακατατάξεις, επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα, ξαφνικές αλλαγές, όλα αυτά δημιουργούν έντονα συναισθήματα αυτόν τον μήνα, επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον και όλα γύρω σου αρχίζουν να αλλάζουν. Προς το καλύτερο; Δεν μπορώ να το πω με απόλυτη σιγουριά. Πάντως οι συγκρούσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι δοκιμασίες στις σχέσεις δεν λείπουν αυτόν τον μήνα. Η αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 11 του μήνα) και ο επικοινωνιακός Ερμής στον ανεξάρτητο Υδροχόο σου δίνουν ένα χέρι βοηθείας μέσα σε όλη αυτή την «αναμπουμπούλα». Κατά τα άλλα συνεχίζεις να είσαι κοινωνικός, να συναντάς πολύ κόσμο, να γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους και να συζητάς πολύ για τα πάντα με όλους.
Φράση κλειδί: Αλλαγές.

Καρκίνος
Πάθος και ένταση. Με την αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 11.2.), τον επικοινωνιακό Ερμή (μέχρι τις 18.2.) και με την έκλειψη Ηλίου στον ανεξάρτητο Υδροχόο, έχεις αρκετά έντονα συναισθήματα να αντιμετωπίσεις. Προσοχή στα ανεξέλεγκτα συναισθηματικά ξεσπάσματα και στις κρίσεις ζήλιας. Οι σκέψεις που σου περνούν από το μυαλό και τα σενάρια συνωμοσίας, καλό θα ήταν να μην σου καταστρέψουν ότι πιο πολύτιμο έχεις στην ζωή. Ασφαλώς και είναι καλό να αισθάνεσαι, να αγαπάς, να νιώθεις οικεία με τον σύντροφό σου, αλλά πάντα με μέτρο. Τα οικονομικά σου απαιτούν την σχετική προσοχή. Ο δυναμικός Άρης σε πιέζει στα επαγγελματικά ίσως λιγάκι παραπάνω και έτσι καλό θα ήταν να προσέχεις την υγεία σου και το σώμα σου γενικότερα. Μετά τις 11 Φεβρουαρίου, αρχίζεις πάλι να βγαίνεις έξω πιο πολύ, να κοινωνικοποιείσαι περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.
Φράση κλειδί: Επικίνδυνες σχέσεις.

Λέων
Ο Φεβρουάριος συνδυάζει πολλά μαζί. Ευκαιρίες, ευκολίες, εξαιρετικά καλές μέρες αλλά και δυσκολίες, μικροεμπόδια και καθυστερήσεις σε σημαντικές καταστάσεις. Δηλαδη, έτσι όπως είναι η καθημερινότητα όλων μας. Η έκλειψη Ηλίου στις 15 του μήνα, στο ανεξάρτητο ζώδιο του Υδροχόου, σε επηρεάζει λαμπερό μου λιοντάρι. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κλονίζονται και περνούν κρίση. Μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές αναρωτιόμαστε: θέλω να μείνω μαζί ή χώρια, θέλω να δώσω δεύτερη ευκαιρία, μας παίρνει να κάνουμε διάλογο, θα εισακουστούν οι επιθυμίες μου; Τώρα είναι η στιγμή όπου οι διαπιστώσεις δίνουν και παίρνουν. Ώρα για να ακούσεις την καρδιά σου. Εμπνεύσου, δώσε καινούργιο αέρα στην ζωή σου, τόλμησε, διασκέδασε, αφέσου, απόλαυσε την στιγμή και τον έρωτα.
Φράση κλειδί: Ζήσε.

Παρθένος
Ότι δυσκολίες και να περνάς αυτόν τον καιρό, μην ανησυχείς. Δεν τις περνάς μόνη σου. Έχεις κάποιους εκλεκτούς δίπλα σου, που σε προσέχουν και σε αγαπούν. Όταν νιώθεις μόνος σου, τότε αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το αύριο, τσαντίζεσαι και ξεσπάς. Η αισθησιακή Αφροδίτη στους ευαίσθητους Ιχθύες και ο επικοινωνιακός Ερμής εξίσου εκεί, κάνουν τα πράγματα να μοιάζουν πιο ομαλά, πιο εύκολα. Μπορεί να νομίζεις πως έφτασε το τέλος σε μια σχέση, πως δεν πάει άλλο αυτή η συνεργασία που τόσο επιθυμούσες. Δεν πρέπει να χάνεις το κουράγιο σου. Ακόμη και όταν το τέλος πονάει, πάντα θα υπάρχει η καινούργια αρχή.
Φράση κλειδί: Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ζυγός
Με την αισθησιακή Αφροδίτη (μέχρι τις 11.2.) και τον επικοινωνιακό Ερμή (μέχρι τις 18.2.) στον ανεξάρτητο Υδροχόο φαίνονται όλα ευχάριστα, ανάλαφρα και η χαρά για σεξ, έρωτα, παιδιά, εκδηλώσεις, δημιουργικότητα είναι αρκετά έντονη. Βέβαια με την έκλειψη Ηλίου στον ανεξάρτητο Υδροχόο, τα ξεκαθαρίσματα δεν λείπουν. Όλα τα σχετικά δεδομένα στον τομέα των σχέσεων έρχονται στην επιφάνεια για να λυθούν, να αντιμετωπιστούν. Με τον δυναμικό Άρη στον τυχοδιώκτη Τοξότη κατά την διάρκεια του μήνα οι λέξεις που ταιριάζουν με τα συναισθήματά σου είναι αρκετά «βραχυκυκλωμένες». Ακόμη και αν αποζητάς την επικοινωνία, ήρθε η ώρα να κάνεις επιλογές. Ευνοϊκές ημέρες για εξόδους, επικοινωνία, συναντήσεις, σχέδια που πραγματοποιούνται.
Φράση κλειδί: Το να ονειρεύεσαι είναι δικαίωμά σου.

Σκορπιός
Με τον δυναμικό σου πλανήτη Άρη όλο τον μήνα στον τυχοδιωκτικό Τοξότη τα βάσανα και οι αγώνες δεν λείπουν από την καθημερινότητα. Δεν είναι καθόλου εύκολη περίοδος για σένα. Έκτακτοι λογαριασμοί, έξοδα, δάνεια και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κάπου μεταξύ δυο πολύ διαφορετικών κόσμων. Η ασφάλεια, αυτό το θέμα «Γολγοθάς» για σενα, είναι κάτι που δεν φαίνεται να σου βγαίνει προς το παρόν. Η έκλειψη Ηλίου στον ανεξάρτητο Υδροχόο σε επηρεάζει και σου φέρνει καλά κρυμμένους φόβους στην επιφάνεια. Όσο και να νιώθεις αδύναμος να επιλέξεις, να κρατήσεις τον λόγο σου και την ψυχολογία σου γενικά στο πάτωμα, μην κρατάς τα πάντα μέσα σου. Μίλα, εκφράσου. Με την αισθησιακή Αφροδίτη (από τις 11.2.) και τον επικοινωνιακό Ερμή (18.2.) στους ευαίσθητους Ιχθύες οι εντάσεις και οι σκληρές κουβέντες υποχωρούν.
Φράση κλειδί: Νιώσε την ασφάλεια μέσα σου.

Τοξότης
Με τον δυναμικό Άρη στο ζώδιο σου όλο το μήνα, τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη, καλό είναι να αφήσεις τον έλεγχο των κινήσεων σου ή να αποδράσεις από το υπάρχον περιβάλλον. Οι αντιδράσεις σου δείχνουν πως νιώθεις πως ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αισθάνεσαι ελεύθερος ώστε να λειτουργήσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σου διαθέσεις, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως παύεις να δίνεις μεγάλη σημασία στους γύρω σου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε φρόντισε το πρώτο μισό του μήνα να πάρεις αποφάσεις που σε ικανοποιούν πραγματικά, οι οποίες όμως δεν είναι απολύτως δεσμευτικές για το μέλλον. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι, χωρίς όμως να ξεχνάς πως υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις προς το τέλος του μήνα. Δείξε πως σκέφτεσαι αλλιώς, αλλά μην προχωρήσεις σε συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα, με τα οποία δεν είσαι έτοιμος να απομακρυνθείς.
Φράση κλειδί: Σκέψου και μετά πράξε.

Αιγόκερως

Οι προτεραιότητες σου έχουν αλλάξει, εργασιομανή μου Αιγόκερε, αφού καλείσαι να ξεκινήσεις από την αρχή τη ζωή σου με υλικά τα οποία γνωρίζεις βέβαια πως να χρησιμοποιήσεις. Θα ξεκινήσεις λοιπόν από τα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να βάλεις τάξη σε ανοικτά μέτωπα, να κλείσεις ανοικτές υποθέσεις που μπορεί να σε κάνουν να αιμορραγείς χρηματικά. Ήρθε η ώρα που θα επαναδιαπραγματευτείς τις οικονομικές σου συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, που μπορεί να υπάρξει ένας νέος ρόλος για εσένα στην υπάρχουσα δουλειά σου, που ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω . Ίσως να βρεθείς σε συζητήσεις για ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, κουβέντες που δεν πρέπει να έρθουν στο φως για την ώρα, αφού υπάρχουν αρκετά αρπακτικά γύρω σου έτοιμα να κλέψουν κομμάτι από την πίτα. Το Φεβρουάριο επιλέγεις ανθρώπους που θα εμπιστευτείς ώστε να μην επαναλάβεις μοναχικά μονοπάτια όπως πολύ καλά γνωρίζεις..
Φράση κλειδί: Ολικός επαναπροσδιόρισμός.

Υδροχόος
Ο Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για όλη τη χρονιά, αέρινέ μου Υδροχόε, αφού πρέπει να αναλάβεις δράσεις και πρωτοβουλίες που μοιάζουν να ταρακουνούν τα υπάρχοντα δεδομένα. Αυτό που θα προσπαθήσεις να διαχωρίσεις αυτό το μήνα είναι η προσωπική πρωτοβουλία σε σχέση με την κοινωνική σου εικόνα και αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εσένα. Η διατήρηση της προσωπικής σου ταυτότητας σε σχέση με την εικόνα που πρέπει να έχεις ως προς τους γύρω σου είναι μία μάχη που δεν είναι καθόλου εύκολη και μοιάζει με εξαιρετική δοκιμασία. Η δράση που σε απομακρύνει από το υπάρχον περιβάλλον σου και μοιάζει με πράξη επαναστατική , σου ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή σου. Να θυμάσαι πως η πρωτοβουλία σου αυτή την εποχή θα έχει αποτέλεσμα μετά το καλοκαίρι. Υπομονή. Μην επενδύεις σε ευκαιριακές προτάσεις.
Φράση κλειδί: Να η ευκαιρία!

Ιχθύες

Οι εξελίξεις μέσα στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου φαίνεται να σε προκαλούν να αναλάβεις δράση, ή τουλάχιστον να πάρεις θέση σε περιστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων δεν μπορείς να παραμείνεις με σταυρωμένα χέρια. Αλλάζουν οι ρόλοι μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Φαίνεται να βγαίνεις σιγά σιγά από τη σκιά που κρύβεσαι και ίσως να στηρίξεις άλλους ανθρώπους ή να αποφασίσεις να μην επενδύσεις σε σχέσεις που πλέον δεν βγάζουν πουθενά. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αυτή τη μετακόμιση που εδώ και καιρό έχεις κατά νου αλλά δεν αποφασίζεις. Επαγγελματικά, πρέπει να ζυγίσεις καλά μία πρόταση με νέα οικονομικά δεδομένα που σε αγχώνουν. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή, γι αυτό προσπάθησε να τα βρείς με τον εαυτό σου . Τι θες πιο πολύ τελικά; Μην ξεχνάς πως η καρδιά σου είναι πολύ πιο δυνατή από το μυαλό σου.
Φράση κλειδί: Παίξε και πάρε τα ρίσκα σου.

SHARE
RELATED POSTS
Χριστούγεννα στα Εκπαιδευτήρια “Ροδίων Παιδεία” – Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Θαυματουργοί Άγιοι Ιατροί
Audrey Hepburn: Διαχρονικό μήνυμα από την εμβληματική καλλιτέχνιδα και άνθρωπο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.