Add the stock, 1 ladle at the time, waiting until it has been absorbed before adding the next one.
After 8-10 minutes, add mushrooms, prosciutto, asparagus and tomatoes.
Stir well, cook for another 2 minutes and add the cream.
SHARE
2 Σχόλια
Έννοια σου! Οι έρευνές μου προχωρούν σε βάθος κι αρκετοί μουσικάνθρωποι περιμένουν ήδη την σειρά τους.
Το ριζότο θέλει υπομονή μα έτσι είναι αν θέλεις να γίνει σωστά. Υποθέτω πως τα ξέρεις αυτά, μα προσοχή στο κατάλληλο ρύζι. Εκτός απο το Carnaroli καλό είναι και το Arborio. Φτωχός συγγενής, μόνο σε μεγάλη ανάγκη, είναι το δικό μας το Carolina.
Καλή όρεξη!
ο Θα
Καλημέρα!…και έσπαγα το κεφάλι μου τί θα μαγειρέψω σήμερα!!Ρυζότο α λα Βέρντι!!
Στο επόμενο, περιμένω και τα ραβιόλια του Παγκανίνι, που κι αυτός ήταν άριστος, πέραν του βιολιού ΚΑΙ στην κουζίνα…