Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Δεν βάζουμε εμπόδια σε αναπτυξιακά έργα και ανάδοχους”

Spread the love

«Δεν βάζει ο Δήμος εμπόδια σε αναπτυξιακά έργα που ωφελούν πρωτίστως το Δήμο και δευτερευόντως τον όποιο ανάδοχο», δήλωσε χθες κατηγορηματικά ο κ. Χατζηδιάκος αναφορικά με δημοσίευμα για τη β’ φάση της νέας μαρίνας. Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο ανάδοχος οφείλει ενοίκια οκτώ μηνών, ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα έχει τις επόμενες ημέρες με τον αρμόδιο της Εταιρίας.


Στην κριτική που δέχεται η Δημοτική Αρχή το τελευταίο διάστημα σχετικά με διάφορες παρεμβάσεις ειδικά στην πόλη, απάντησε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο Δήμαρχος απέδωσε τις καθυστερήσεις που σημειώνονται και την αδυναμία παρέμβασης του Δήμου, στη γραφειοκρατία αλλά και τη μη αρμοδιότητα του Δήμου όταν εμπλέκονται Κρατικές υπηρεσίες.

Πηγή: palmosnews.com

SHARE
RELATED POSTS
Από “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” για τον Γιώργο Υψηλάντη: «Ο “Γκουρού” που αλείφεται με  λυματολάσπη για να κρύψει την πολιτική του Γύμνια»
Μια επιστροφή για την Πράξις άκρως σΑΡΚΑΣΤική!!!
Το διαχρονικό υπαίθριο μουσείο του Μώλου των Μύλων στο τουριστικό λιμάνι της πόλης της Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.