Πόρτα στα πολιτιστικά

Ο δήμος Ρόδου τιμά την μνήμη της Μελίνας Μερκούρη

Spread the love
 
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) για να τιμήσει την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη για την μεγάλη της προσφορά στην πόλη της Ρόδου, πραγματοποιεί το Σάββατο 15.02.2014 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου στις 20:00, Αφιέρωμα με την συμπλήρωση των 20 χρόνων απουσίας της.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάββας Διακοσταματίου, οι πρώην Δήμαρχοι κ.κ. Σάββας Καραγιάννης , Μάνος Κόκκινος &Γιώργος Γιαννόπουλος.
 
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο θεατρολόγος και κριτικός θεάτρου κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος που έχει βιώσει την πορεία, τους αγώνες και τις καλλιτεχνικές επιτυχίες της Μελίνας ενώ παράλληλα με την ομιλία του θα προβάλλεται βίντεο με στιγμιότυπα της ζωής, των αγώνων και της καλλιτεχνικής της πορείας.
 
Τραγουδούν Άννα Βούη, Βάσω Αγγελάκου, Μαρία Μανιώτη, Άντα Αγοραστού & η Άννα Φόνσου.
 
Στο πιάνο ο Αντώνης Κυζούλης.
 
Στη συνέχεια του αφιερώματος θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά της Μελίνας στον τόπο μας, στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, κ. Σπύρο Μερκούρη
 
Η Αυλαία του Αφιέρωματος θα πέσει με το τραγούδι για την Μελίνα που θα ερμηνεύσει η Άννα Βούη σε μουσική Αντώνη Κυζούλη και στίχους Ζαχαρία Αγγελάκου. 
 
Είσοδος: Ελεύθερη
SHARE
RELATED POSTS
Ο Λάκης Παπαδόπουλος στη Ρόδο
afisa.jpg
16o Kαρναβάλι Σορωνής Ρόδου! Ανοιχτή πρόσκληση για πολύ κέφι από το “Αμπερνάλλι”!
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Colorado

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.