Απόψεις

Δώρα και λαμπάδες; Μίλα με την Mila

Spread the love
Όταν το κόσμημα βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της, συναντά την Mila Λουϊζίδη. Την αρχόντισσα του κοσμήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου, κοντά στην Ακαδημία, στην Ρόδο. Η ίδια είναι γλυκύτατη, ευγενέστατη και τρέφει απόλυτο σεβασμό στην επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1842 από την οικογένεια Λουϊζίδη. Η γνώση της παράδοσης, η αισθητική, το κύρος των ανθρώπων που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους, αποτελούν την εγγύηση για την γυναίκα και τον άνδρα, κάθε ηλικίας, που θέλει να επιλέξει κοσμήματα, γούρια, αλλά και λαμπάδες για την Ανάσταση, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στο κλίμα της περιρρέουσας (οικονομικής) ατμόσφαιρας, αλλά και της ποιότητας που επιβάλλεται να έχει το κάθε κόσμημα. 

 

Λαμπάδες για τα μικρά και μεγάλα παιδιά, με τον αιώνιο συμβολισμό του φωτός και του δρόμου της ελπίδας. Της αισιοδοξίας και της καλής διάθεσης, του αέρα της θετικής αυράς και της ευγένειας. Για τα δώρα σας στους ανθρώπους σας και στους εαυτούς σας.

Η ιστορία δεν κάνει λάθη. Ο χρόνος πάντοτε δείχνει τον δρόμο που αξίζει και πάντα οι άξιοι έχουν θέση σε μια κοινωνία που ζητεί την ποιότητα στις επιλογές της.  Από τα Χριστούγεννα, το κατάστημα της Mila Λουϊζίδη λειτουργεί σε νέο χώρο που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το ποιοτικό κόσμημα ως αποτέλεσμα της εκτίμησης και της αγάπης των ανθρώπων που στήριξαν και εξακολουθούν να στηριζουν τα καταστήματα Λουϊζίδη στην Νέα Αγορά Ρόδου.

Όταν η γνώση και η πείρα είναι στο τιμόνι, όλα τα άλλα απλώς έρχονται ως φυσική συνέπεια. 

Mila by Louizidis

28ης Οκτωβρίου 5, Ρόδος

Τηλ: 22410 27455 Τζίνα Δαβιλά
επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com

 

 

 

 

 

 
SHARE
RELATED POSTS
Η δουλειά κάνει τους μάγκες, της Τζίνας Δαβιλά
Αξόδευτο συναίσθημα, της Τζίνας Δαβιλά
Μάριος Βερέττας: η Ανυπαρξία της Δικαιοσύνης – ο Κήπος του Επίκουρου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.