Πόρτα στη Μουσική

Οι ΕΚΜΕΚ από την Θεσσαλονίκη

Spread the love

 

“…Λένε πως είμαι ένας τρελός, με έχουν οι γείτονες για λέρα γιατί είναι κάστρα σταθερά και ‘γω ένα φύλλο στον αέρα, γιατί χαρίζω τα φτερά μου στο πρώτο αθώο της το χάδι και ύστερα πέφτω σαν άγγελος ξένος στον κόσμο μονάχος Σάββατο βράδυ…”.
 

 

Ήχος μεσογειακός, με μεγάλη γκάμα επιρροών, ενέργεια, ρυθμό… και πολύ συναίσθημα… Αλλαγμένοι και εξελιγμένοι δημιουργικά οι ΕΚΜΕΚ με ποικιλία στο ύφος και στον ήχο, με την έθνικ ροκ τάση που τους χαρακτηρίζει αλλά και με ένα πέπλο γλυκιάς μελαγχολίας, μελωδικοί αλλά ταυτόχρονα και δυνατοί, με μια μίξη λυρισμού, αλλά και ηλεκτρικών ρυθμικών στοιχείων μας τραγουδούν “Άγγελος Ξένος”…
 
Οι ΕΚΜΕΚ, η αγαπημένη παρέα από την Θεσσαλονίκη, κατάφερε πατώντας στην ευφάνταστη διασκευή γνωστών τραγουδιών να κατακτήσει το κοινό της πόλης και να καθιερωθεί πολύ γρήγορα ως μια από τις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς προτάσεις στο live στερέωμα. Αγαπήθηκαν όσο καμία άλλη εμφανιζόμενη μπάντα, ενώ ταυτόχρονα με σοβαρότητα και ειλικρίνεια κοίταξαν εντός για το πρωτότυπο υλικό που κυκλοφόρησε στο πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει». Έπειτα, κυκλοφόρησε σε single η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ένα ντουέτο με τίτλο “Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο”, συνέχισαν με το αγαπημένο “Μια στον ουρανό και μια στο χώμα” και ήρθε η ώρα για το καινούριο τους single “Άγγελος Ξένος”!


Εξαιρετικό και το Creative Promotional Card που ετοίμασε η ArtVertise για την Social Media προώθηση του κομματιού και του συγκροτήματος.

 
 
 
SHARE
RELATED POSTS
Αξίζει: Τραγούδια στο βινύλιο με το χασάπικο νόημά τους
Αντίο, Pete Seeger!
10 χρόνια Locomondo

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.