Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Όχι στα κράτη των ιμάμηδων, του Σταύρου Θεοδωράκη

Spread the love

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της Πολιτικής Κίνησης «ΠΟΤΑΜΙ». Προηγούμενα υπήρξε Δημοσιογράφος με εκλεκτές εκπομπές στην τηλεόραση «Πρωταγωνιστές», αρθρογραφώντας στα ΝΕΑ και ιδρύοντας το καινοτόμο site για το 2009 protagon.gr. Σήμερα πρωτοπορεί με το pod.gr και το “π2=Πρόοδος στην Πράξη”.

Σύνοψη επεισοδίου

Ο αποκεφαλισμός του καθηγητή από τον φανατικό ισλαμιστή στο Παρίσι είναι μόνο μια γαλλική είδηση ή αφορά όλη την Ευρώπη; Αν οι νέοι μουσουλμάνοι απομακρύνονται συνεχώς από τα γαλλικά σχολεία και αφήνονται στον θρησκευτικό φανατισμό που καλλιεργούν στα κατηχητικά οι ιμάμηδες, τι γίνεται στη χώρα μας; Δάσκαλοι καταγγέλλουν ότι και στην Ελλάδα όλο και περισσότερα κορίτσια αλλά και αγόρια «χάνονται» από το σχολείο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά τα χρήσιμα διδάγματα από το βιβλίο του Μπενσουσάν «Τα χαμένα εδάφη της Δημοκρατίας» που περιγράφει πώς πέρασαν στον αστερισμό του Ισλάμ συνοικίες, δήμοι, σχολεία και πανεπιστήμια.

«Έχουμε πόλεμο με την ισλαμική τρομοκρατία» είπαν πολλοί Γάλλοι μετά τον αποκεφαλισμό του καθηγητή από τον ισλαμιστή. Μήπως όμως είναι αργά γι’ αυτή την διαπίστωση;

Οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας, που τοποθετούν τον ισλαμικό νόμο πάνω από τον νόμο του κράτους, υπολογίζονται σήμερα στα 3.500.000. Από το 2002, ένα βιβλίο με τίτλο «Τα χαμένα εδάφη της δημοκρατίας» περιέγραφε πώς πέρασαν στον αστερισμό του Ισλάμ συνοικίες, δήμοι, σχολεία και πανεπιστήμια στην Γαλλία. Το βιβλίο όμως θεωρήθηκε ισλαμοφοβικό και τα περισσότερα ΜΜΕ το μποϋκοτάρανε.

Η αμορφωσιά όμως, ο μισογυνισμός, η ομοφοβία και το μίσος απέναντι στους άπιστους δεν είναι «δικαιώματα» ούτε βέβαια «πολιτιστική κληρονομιά». Και αυτό πρέπει να το πούμε «δυνατά» και στην Ελλάδα και να μην αφήσουμε τους φανατικούς ιμάμηδες να διαφεντεύουν αυτοί τα μυαλά των παιδιών των μουσουλμάνων που ζουν στην χώρα μας.

Ακούστε ΕΔΩ τι έβγαλε η έρευνα του  Pod.gr  για τα τζαμιά και την εκπαίδευση των μουσουλμάνων μαθητών.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Στα «μέτρα» τους τα Μέτρα! – The “Measures” that fit each!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
12003223_10207170147642369_940732370248170668_n.jpg
Διαβάστε την ομιλία της Μαρίας Κοζάκου για το iPorta.gr [20 Ιανουαρίου 2018, Αθήνα, Polis Art Cafe]
Ανθρώπινα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.