Απόψεις

Εξιουδαϊσμός της Παλαιστίνης: Στοχοποίηση του Πληθυσμού,του Παναγιώτη Δελλή

Spread the love

Η βιαιοπράγηση σε βάρος των δικαιωμάτων των παιδιών από τους Ισραηλίτες και τα καθεστώτα του Μπαχρέϊν μόνο σύμπτωση δεν είναι. Πρόκειται για ευρύτερη στρατηγική ευθυγράμμιση ως απόρροια του καθεστώτος των Σιωνιστών και των Αραβικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου. Η χρήση κρατικής τρομοκρατίας εναντίον παιδιών από τον Ισραηλιτικό στρατό και τις δυνάμεις των αραβικών καθεστώτων του Μπαχρέϊν δεν είναι μία τυχαία, μεμονωμένη εκτροπή. Η κλίμακα και το συστηματικό μοντέλο των βιαιοπραγιών μετ’ επιτάσεως συνδηλώνουν ότι τα καθεστώτα συνεργάζονται στενά ως προς τις αντι-στασιακές μεθοδεύσεις.

Τους πρόσφατους μήνες, εκατοντάδες παιδιά, κάτω από την ηλικία των 18 ετών και ορισμένα μόλις πέντε ετών, τα συνέλαβαν αυθαίρετα και τα κατακράτησαν χωρίς δίκη, τόσο στις κατεχόμενες από το Ισραήλ Παλαιστινιακές επικράτειες, όσο και στο Μπαχρέϊν.

Αποκλειστικά η πλειοψηφία των κοινοτήτων του Σιϊτισμού στο Μπαχρέϊν έχουν στοχοποιηθεί από τις καθεστωτικές δυνάμεις της μοναρχίας του Αλ-Χαλίφα που υποστηρίζεται από την Σαουδική Αραβία. Εδώ και τέσσερις μήνες, 100 παιδιά τα έχουν αρπάξει απροειδοποίητα από τα σπίτια τους, σε επαόριστον κράτηση, ανακρινόμενα, ακόμη και υποβαλλόμενα σε βασανιστήρια, σύμφωνα με πηγές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Μπαχρέϊν. Ορισμένα από τα παιδιά έχουν καταδικαστεί για οργάνωση τρομοκρατικών ενεργειών στην βάση βεβιασμένων ομολογιών, εκδικάζοντας σε βάρος τους αποφάσεις προφυλάκισης έως 15 χρόνια.
Στο μεταξύ, παρεμφερής πολιτική δίωξης εκτείνεται στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Παλαιστίνη. Την περασμένη βδομάδα, τέσσερα παιδιά ηλικίας μεταξύ πέντε και εννιά χρόνων μπατσίστηκαν και κατσαδιάστηκαν άγρια σε άγνωστα κέντρα κράτησης από Ισραηλίτες στρατιώτες. Οι συλλήψεις έγιναν αφού ο Ισραηλινός στρατός, ρίχνοντας αναισθητικές χειρομβοβίδες, επιτέθηκε σε μία ειρηνική διαμαρτυρία, που συνοδευόταν από διεθνείς παρατηρητές.

Η κακομεταχείριση από το Ισραήλ και τις κρατικές δυνάμεις του Μπαχρέϊν συνιστά χονδροειδή παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Με νομικούς όρους, η εκτός νομοτυπίας κράτηση παιδιών καταυτόν τον τρόπο ισοδυναμεί με απαγωγή παιδιών από το κράτος. Η ανάκριση και η κακοποίηση των παιδιών που τηρούνται υπό φρούρηση και η μακροπρόθεσμη φυλάκισή τους πόρρω συνθέτει την κατάφωρη βαρβαροτητα.

Το συμπέρασμα είναι σαφές: η στοχοποίηση παιδιών είναι νομικά διατυπωτέα ως σκόπιμη πολιτική κρατικής τρομοκρατίας. Χωρίς αμφιβολία η λελογισμένη στάση εκείνων που ενέχονται στις αφρικανικές τεχνικές χειραγώγησης (=”κατάδεσμος”, επί το αρχαιότερον) του πληθυσμού είναι να τραυματίσουν τα νεανικά μυαλά ως δραστική μέθοδος υποδούλωσης των μελλοντικών γενεών.

Σημαντική πληροφορία του συντάκτη: (Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι απολυταρχικές αραβικές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου, γνωστοί ως Σουνίτες, χρησιμοποιούν, σε συνεργασία με το Ισραήλ, το Μπαχρέϊν ως τοποτηρητή ή, επί το λαϊκότερον, Προτεκτοράτο. Δεν στοχοποιούν μόνο Παλαιστίνιους και Χριστιανούς, αλλά επιπλέον Άραβες Σιΐτες (όπως είναι ο Άσαντ της Συρίας), με απώτερο σκοπό τον αφανισμό τόσο της Παλαιστινιακής Αντίστασης όσο και του Σιϊτισμού στην Μέση Ανατολή. Οι Εξτρεμιστικές οργανώσεις που δρουν ανεξέλεγκτες στην Συρία, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Μπαχρέϊν, στην Αφρική και παντού στον Κόσμο, όπως η γνωστή σε όλους μας Αλ-Κάϊντα και οι Ταλιμπάν, είναι εγκάθετες οργανώσεις του Ισραήλ (Μοσάντ-CIA) και των Σουνιτών. Τις ισλαμιστικές εξτρεμιστικές οργανώσεις σπονσάρουν (και εκπαιδεύουν) με δισεκατομμύρια (πετρο-) δολλάρια οι Αραβικές Μοναρχίες του Περσικού Κόλπου και πιο ειδικά η Σαουδική Αραβία. Ο Μπιν Λάντεν ήταν Σαουδάραβας).Ο Παναγιώτης Δελλής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Είναι Κλασσικός Φιλόλογος, Διεθνολόγος και Συγγραφέας. Έχει σπουδάσει στα Ιωάννινα και στην Γαλλία. Συνεργάζεται από το 1999 με το Πανεπιστήμιο του Exeter (Professor Richard Seaford) και από το 2009 με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.SHARE
RELATED POSTS
annaDeligiannitsioulpa.jpg
Κομματικές συμμαχίες, αδύναμα κόμματα, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά
Σταρ απ’την ανάποδη, της Τζίνας Δαβιλά
Εδώ Ρόδος: «Η κλήση σας δεν είναι εφικτή», της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.